134

Анонимен

преди 11 месеца

Пак укрофашистки пропаганден материал сте пуснали, а? Изглежда добре ви плащат, ама и добре ви клатят, за да можете и добре да се продавте на който ви поиска!

133

Анонимен

преди 11 месеца

Дори нямаше да си направя труда да коментирам поредния bulвоч, но видях как е манипулиран рейтинга, та и аз да си кажа - не ви ли е неудобно, или и вие като Асен и Киро сте оперирани от срам? Това явно е отличителна черта на всички русофоби.

132

Бай Дрън

преди 11 месеца

Отвлечените деца в Украйна наистина са повече пт у итите на фронта. Но те се отвличат с цел продажба и робство на Запад. Полк. Николай Марков е повдигал тая тема пред институции, но глас в пустия, сякаш нищо не се случва. Защо ли ЕС мълчи за птвлечените украински деца на Запад? Говорим за десетки хиляди!

131

2

преди 11 месеца

Експертите на RUSI смятат инженерните войски за най-добрите войски на ВС на РФ. Те отбелязаха сложни минни полета, здрави бетонни прегради и противотанкови ровове. В края на доклада британските анализатори признават, че руската армия представлява сериозна заплаха за Украйна.

130

1

преди 11 месеца

Доклад на британския RUSI: "Руската армия започна да се бие по-добре." Британският мозъчен тръст по отбраната смята, че година след началото на СВО в Украйна руската армия е адаптирала тактиката си към текущите задачи. "Подобренията засегнаха работата на пехотата, артилерията и бронираните превозни средства, ПВО и авиацията, инженерната работа и електронната война, командването и управлението на войските. В резултат на това в течение на годината руската армия започна да се бие по-добре", отбелязват анализаторите. Експертите на RUSI смятат инженерните войски за най-добрите войски на ВС на РФ. Т

129

Талибан ерджолан

преди 11 месеца

Ашколсун кьопоолар! Руската работа бетер турска работа!

128

Анонимен

преди 11 месеца

Стигнах до частта, където са се свързали по viber и престанах да чета... 15-годишна и седи гледа умно телефона? Даааа бе! А пък после са намерили адреса от гугъл, нали? Защото "ами аз съм в едно руско село" е по-понятно.

127

Ехаа

преди 11 месеца

До За тъпите русофили Временното евакуиране на местно местно население с цел, да бъде предпазено от обстрела на укро нацитата - ей това наричат, кражба на деца. А краварският мозък е обида дори за интелекта на кравите.

126

Анонимен

преди 11 месеца

В луганско направление руските войски с подкрепата на артилерия успяха да настъпят към Белогоровка. Този път от североизток. По този начин те се опитват да обкръжат украинския гарнизон в това населено място. Също така след артилерийските удари подразделения на Въоръжените сили на Руската федерация проведоха щурмови действия от Масютовка. Тук няма напредък.

125

Анонимен

преди 11 месеца

Сватово - Кременная. Руската армия се бие в околностите на Масютовка. В района на Белогоровка руснаците продължават да изтласкват фашистката гмеж от техните позиции, като постепенно се приближават до обкръжението на селото. Донецко направление. В Авдеевския сектор руската армия води позиционни битки в района на Водяне (югозападно от Авдеевка, недалеч от Первомайски). Руските войски също щурмуваха Первомайское, където заеха позиции в южната част на селото. В Маринка продължават боевете в Западните покрайнини.

124

Анонимен

преди 11 месеца

Бахмут и околностите. В самия град продължава частичното разминиране, отстраняване на отломки и изнасяне на трупове на оставени украински войници. По фланговете обстановката остава напрегната. На северозапад, в района на Орехово-Василевка, продължават тежките боеве. ВСУ успяха немного да притеснят ВС на РФ, но руснаците отново вземат инициативата. В югозападната част на Бахмут се водят боеве в района между Ивановски и Клещеевка - артилерийски дуели, взаимен обстрел от минохвъргачки и танкове. Гмежта на киевската хунта периодично организират разузнаване с бой.

123

Анонимен

преди 11 месеца

Още 80тте години, популярният певец Стинг си зададе въпроса: "Do russians love their children too" от песента RussiansТа щом у него са възникнали съмнения дали руснаците обичат собствените си деца, не искам да си представям как третират чуждите тези сумасшедшие!И разбира се, че всичко написано е вярно.

122

_____

преди 11 месеца

Лъжи,лъжи и пак лъжи.

121

Анонимен

преди 11 месеца

русия не е в укринската земя рус армия е в своята земя донецк луганск зопорожие херсон са в русия русия се грижи за своите граждани децата които ролителите им са убити от бендеровци русия се грижи за тях стига тези лъжи да ни пишете ние не сме *** и неграмотни като бг роми

120

Бгг

преди 11 месеца

Единственият разумен начин е да превъзпиташ заблудените деца на фашистите. Или те те ще се обърнат срещу теб и ще трябва да ги ликвидираш като терористи като пораснат.

119

Анонимен

преди 11 месеца

Копаете дъното с тия мръснни лъжи!!!

118

Анонимен

преди 11 месеца

Някой беше казал, че Русия е империя на zлото. Путин се грижи та, и репотация постоянно да се потвърждава!

117

Анонимен

преди 1 година

Путин ги отвлича,а Зелето в Донбас ги избива.

116

морков

преди 1 година

Американска пропаганда.Пишат това какво им наредят от Козяк.

115

Хххх

преди 1 година

Тая статия е писана от същия д/еб...ил дето писа статията как руснаците крадели перални и микровълнови печки защото не им достигали чипове :-))))Пишете си статии за LGBTQSWYRTZBNMPS и не ни занимавайте с плитките си умове.