256

КОСТЯ КОПЕЙКИН

преди 1 година

ТРЯБВА ДА ПОЧИТАМЕ ПРЕДАТЕЛИТЕ СИ! МНОГО СМЕ, СИЛНИ СМЕ!

255

Анонимен

преди 1 година

Тази държава тамън започне да се стабилизира и кремъслката мафия си намира някой мазен предадел като тоя горе, който е готов да предаде и майка си за нищо... И какво се разбра от тия запази, че ще махат администрацията, че ще гонят дебилни директори, че ще Кирил говорил с Урсула за Шенге... Боже мили... Трагедия голяма...

254

Анонимен

преди 1 година

Руди гела ще има най сексапилното име в затвора

253

Анонимен

преди 1 година

Руди Гелов - аз съм почтен човек, уча сина си на почтеност ! От началото на прехода от такива особи сме на това дередже, а му приглася и лековерната част на обществото, която не е никък малко !

252

Анонимен

преди 1 година

До ПАМЕТНИК НА ГЕЛА!Замълчи бе ненормалник такъв. Намери някакъв смисъл в живота си

251

ПАМЕТНИК НА ГЕЛА!

преди 1 година

ГЕЛА Е ВЕЛИКАН ПРЕД ЛИЛИПУТА КИРО! БЕЗ ПОСОЛСТВО ЗАД СЕБЕ СИ, БЕЗ ПАРИТЕ НА СОРОС, БЕЗ АКЪЛА НА КРЪСТЕВ И БЕЗ ДОРИ МИТРООФАНОВА ЗАД ГЪРБА СИ ГИ НАПРАВИ ПП-ДБ САМИ ДА СИ ГОВОРЯТ? КИРО СИ СКЪСА ПАНТАЛОНИТЕ В КОЛЕНЕТЕ ДА ЗАЛЯГА ПРЕД ГОСПОДАРИТЕ СИ. ПРЕЗ ДЕН Е В НЯКОЯ ДЪРЖАВА? ИЗТЪРКА НА ХОРАТА КИЛИМИТЕ ДА ПЪЛЗИ ПО ТЯХ! НООО ПЪРВО РАЗБИ ЧАЛГАРИТЕ! ТАКА РАЗЧИСТИ ПЪТЯ НА ДПС, ГЕРБ И КОПЕЙКИН? МИ ТО ДРУГИ НЕМА?

250

Сексолог

преди 1 година

Руди Гела трябва да услужи на Про100 Киро , Кокорчо , Бойкикев , Гнома и БезНадеждна с доста гел . Така им влезе на тия гащници , че сега само се сучат в страстен политически оргазъм!

249

Анализатор

преди 1 година

Честно казано , Руди Гела е национален герой ! Само с един таблет направи 10 пъти повече от няколко избора !! Първо затри ИТН ( чалгарите са си 5 -та категория хорица) , а днес вече е гробокопачът на ***-партийката на Про100 Киро и Кокорчо !! Браво , Гел ! Дай още от записите ! Заспалият българин дали е чул какво му готвят от "Продължаваме Простотията " ?

248

ПЛЕВЕН Е РУСКИ

преди 1 година

СЕГА РУСКИТЕ ТЮЛЕНИ ГО ОХРАНЯВАТ ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ ТЮЛЕНИ.

247

Нета и медиите са

преди 1 година

Заляти от коментари подкрепящи маф ията директно и индиректно и злепоставят Р Василев, щото разкрива предателите. Ще има правителство на из мамата, щото коалицията на маф ията знаят, че това им е единственият изход, тоест бягство напред, в противен случай и ББ, Киро и Асенчо ще бъдат съдени. Най честно би било нови избори, в които герб-ПП- дб да се явят в Коалиция и да видим. Хората ще гласуват за Радостин Василев, защо не, народа е гласувал за бок луци като чалгара, ПП и Бареков.

246

ЦАР НА ЗАПИСИТЕ

преди 1 година

СУПЕР ПРОФЕСИОНАЛИСТ. ..... ЦЕЛТА МУ Е ГЛАВЕН ПРОКУРОР - ПРАВИ ПО-СКЪПО СТРУВАЩИ ЗАПИСИ ОТ ГЕШЕВ...... АМА МАЙ СА ОТ ЕДИН ОТБОР...

245

Анонимен

преди 1 година

Кирчо,кокорчо ,генерал гном и Христе Бойкикев още не могат да се усаферят как без гел и лубриант Руди гела им го наби с 300 и ги приключи в политиката.

244

Фотограф

преди 1 година

Гел до гела , мила моя майно льо !

243

ЕВАЛЛА РУДИ!

преди 1 година

ГЕЛА УНИЩОЖИ ЦЯЛА ЕДНА ПАРТИЯ НА ДРУГАРЯ СОРОС, ВАНКАТА КРЪСТЕВ И ПРОКОПИЕВ?

242

Абе против тоРодости

преди 1 година

Има повече статии и протести отколкото против съдържанието на записа и ПП !!

241

Анонимен

преди 1 година

РУДИ ГЕЛА Е Е БАСИ И ПИЧА ЩОМ БЕЗ ДА СЕ НАПЪВА САМО КАТО СЛОЖИ ТАБЛЕТА СИ НА ЗАПИС И СЛЕД ТОВА СИ ЛЕГНА НА ДРУГИЯ ДЕН ПРАТИ ЦЯЛАТА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА ЛИБЕРАЛНА ЖЪЛТОПАВЕТНА С**Н НА ОТ ППДБ-ЛГБТ НА ПОЛИТИЧЕСКОТО БУНИЩЕ ЕВАЛАРКА МОМЧЕ.

240

ОТ ПРОМЯНАТА

преди 1 година

ГЕЛ, ОБИЧАМЕ ТЕ!

239

КОЙ МИ С.А В ГАЩИТЕ?

преди 1 година

РУДИ-ГЕЛА Е НОВИЯ НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ, НЮ ПОП КРЪСТЮ.

238

Анонимен

преди 1 година

Браво на Руди! Не че ми е любимец ама умее да разбива коччиини! Първо чалгарската, после мошеническата ппдб!

237

Анонимен

преди 1 година

Единствената опорка на потъналите в собствените си политически фекалии евроатлантически многополови шарлатаниот ПП-промяната на пола е да плюят тук по това момче ,което предпочете съвестта и морала пред удобната и доходоносна депутатска банка.