60

Зеленото къде е?

преди 1 година

Някой смени ли му памперса със зелено? Ще дава ли награди пак? :):):)

59

Анонимен

преди 1 година

Аз продължавам да не разбирам, защо ей така от въздуха дойде някаква обида "фашисти", върху цял един народ, при положение, че няма нищо такова.

58

Вмирисани кравари

преди 1 година

Кравар вмирисан само 10 плюсчета ли можеш да си сложиш ? И пак ти казвам писането на простотии и слагането на плюс и минус не помага на Укрофашистите. Знаеш ли защо ги мразя защото ги познавам много добре повече от 15 години и знам, че на 80% от тях главите им са празни. Ходих на техен рожден ден и в къщата която бяхме цялата беше с портрети на Хитлер и фашистки свастики ами те си се поздравяваха като нацисти и това преди майдана. Тези просто не трябва да съществуват.

57

Американофилчетата,

преди 1 година

Нещо все по-мълчаливи ставате! Какво рефрените ви не вървят ли? Или американската митология е за друг по-американски свят? ХА ХА!

56

БА КВО НЕЩО!!

преди 1 година

А ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ ако Русия не си беше свършила ракетита и произвежда повече от "40-50" ракети на месец??! :):)

55

Българин

преди 1 година

Кличко, хвърляйте кърпата ! *** са повече , а и имат много оръжия , излишни хора за пушечно месо , малко акъл и безгранична простотия ! По-добре обявете край на войната и се съгласявайте на всички условия ! Запазете живота на останалите украинци . След като има мир, отивайте в други европейски страни да живеете - вече го правите. В България е пълно с луксозните ви коли.

54

Разбра ли се ?

преди 1 година

разбра ли се за кого вият сирените? :)

53

блицкриг

преди 1 година

Робите обичат господаря си и мразят свободните, както и тези които се борят за свобода. Затова русофилите мразят украинците.

52

Анонимен

преди 1 година

Продължавайте да режете клона на дървото на който стоите и Този път няма да са 27 милиона руснака отишли под земята, ами 127 милиона ще се гмурнат в ада.

51

Вмирисани кравари

преди 1 година

Яденето на оборска тор и писането на простотии с нищо не може да помотне на Укрофашистите. Няколко дена Руснаците им набиха празните кратуни а вмирисаните кравари вият от безсилие. И 300 минуса да ми сложите Русия няма да спре да бие Укрофашистите.

50

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Тези "ЗЕЛЕНЯЦИ" могат само да се радват, че Русия не е КРАВАРИСТАН. Можеше още в началото да ги избият като *****, както правеха Янките в близкия изток, северна Африка и Сърбия. По време на Югославската война хвърлиха 5 бомби над София. Нещо май сте го позабравили. Където пипне такъв човек, нищо нормално не остава.

49

Стига се излагали бе

преди 1 година

ТОВА е празнична заря в чест преизбирането на Ердо! Ето и *** и Зеленски са го поздравили! Тука така пишеше ! :):) ХА ХА ХА!

48

Анонимен

преди 1 година

Най хубавото на тая СВО е че умират Украинци. Колкото повече толкова по добре.

47

до 46

преди 1 година

Кравар вмирисан влез в някой Телеграм канал или някоя военна карта и ще видиш безсилието на Украинските фашисти. Маринка и Авдиевка са полуобкръжени навсякъде Руските сили напредват обаче вмирисания кравар твърди за безсилието на Руската армия. По скоро бих казал, че въпреки помоща на 50 държави Украинската армия която е обучавана от НАТО е безсилна да се справи с Руската която воюва с 15% от силите си и въпреки всичко бие Украйна като маче у дирек.

46

Анонимен

преди 1 година

Бой по гнусните Украинци.

45

блицкриг

преди 1 година

Теророссия.

44

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 45Спести си пропагандата мен, не си ни интересен :))) Деца, жени отвеждали, не знам си какво...приказвай го това на янките, тука сме в други ширини :)))

43

Анонимен

преди 1 година

Руснаците били разрушили Бахмут! А жители на града разказват, че при отстъплението си украинците взривяват сградите и насила отнемат децата. За последното май искаха да съдят Путин.

42

Анонимен

преди 1 година

До Ужас Аз съм работил с украинци, нема такъв тъпизъм братче :)))

41

Ужас

преди 1 година

Питах един Украйнец,защо не се бунтувате и свалите този който ви продаде за пушечно месо и умирате?!А той нагло ми отговори че когато имаше мир,Европа и света е бил затворен за тях а сега ходят,работят и получават помощи без проблем!!??Ето това са Украйнците....