58

Анонимен

преди 11 месеца

А досега отричаха. Какъв е изводът? Не вярвай на абсолютно нищо казано от Киев.

57

отец НаКъркорий

преди 11 месеца

Какво доживяхме шепа продажни *** да защитават фашистка Украйна. Същите тези фашисти татуирани със всевъзможни нацистки свастики които оскверниха паметника на хан Кубрат в Полтавска област, същите фашисти които убиха Българи на майдана и горяха Български знамена. Българина който защити своите евреи сега има наричащи се Българи подкрепят тези фашисти.

56

Космонавт

преди 11 месеца

Преди някколко дни Путин изкара една карта от 17 век и обясняваше, че на нея няма Украйна, но там пише "земя на казаци" :)) и следователно има, но не това е въпроса. Въпросът ми към русофилите е - ЗАЩО НА КАРТАТА ПИШЕ БЪЛГАРИЯ ТОЧНО НА ТОВА МЯСТО КЪДЕТО СМЕ СИ И СЕГА?!! ОТ КАКВО СА НИ "ОСВОБОДИЛИ" БРАТЯТА ВИ РУСНАЦИ? Мога да ви покажа и карта от 15 век която доказва същото, но не е одобрена от Путин :))

55

Анонимен

преди 11 месеца

Взели сте съответни мерки в традициите при водене на войни. До тук добре. Но защо изобщо не споменавате за шофьора? Човекът си отиде в неведение заедно със собствения си камион, с който хранеше семейството си. Голям героизъм от ваша страна, но явно такива са вашите традиции на водене на война.

54

до 54

преди 11 месеца

Колко осъдени има за палежа в Одеса ще ми кажеш ли, понеже за фашисти става въпрос?

53

Анонимен

преди 11 месеца

Те и други неща ще си признаят, има и добре известни, за които просто не се говори от "свободната" преса, която е върха на цивилизацията. Атентати на чужда територия, убийства на собствените си граждани останали безнаказани, заговор за убийство на чужди граждани (включително и президент)... Иначе ние трябва на 120% да сме с тях независимо какво правят!!! Да ама не не ми е демократично някак.

52

отец Нафърфорий

преди 11 месеца

Какво доживяхме , българина да защитава ФАШИСТКАТА власт в Русия .Българина , който спаси своите граждани евреи от обезумялата нацистка власт , а сега брои украинските невинни жертви и показва палец надолу . Човешките ценности които защитаваме са важни, а не геополитиката която е съвсем друго нещо , ако вървим по тази инерция войните няма да престанат .

51

Teo

преди 11 месеца

Не бе! Аз мислех, че са марсианците!

50

Анонимен

преди 11 месеца

Украйна била терористична държава? Това може да го каже само изначално деформиран ембрион.

49

Ехаа

преди 11 месеца

Бившият съветник на шефа на Пентагона Магрегор,заяви че украйнската армия е била вкарана в капан в Бахмут и са загинали най малко 50 000 воено служещи и наемници заради лудостта на Зеленски....

48

Ужас

преди 11 месеца

Европа скоро ще разбере какво чудовище са създали и хранят.

47

Украйна терористи

преди 11 месеца

Нали Зеленски заяви пред медии че нямат нищо общо с това?!

46

Анонимен

преди 11 месеца

Пригожин може да се захване с Киев така се говори разбира се ако се договорят с военното министерство на РФ. Това не са мои измислици а на Украинските Телеграм канали. След като разби първата отбранителна линия край Артьомовск остава втората която не е толкова укрепена това са Константиновка, Дружовка, Краматорск и Славянск ако паднат няма кой да спре Русноците до Киев само равни полета. А Руснаците яко пердашат по тия направления с артилерия и авиация. Лошо е в момента да си Укронацист.

45

Т

преди 11 месеца

Всички знаем, че Нова Украйна е Терористична Държава.Никой не е изненадан!

44

ОУН/ОПА

преди 11 месеца

Тероризмът е Запазена марка на Бандеровците!

43

Анонимен

преди 11 месеца

Русофилите да бягат на фронта и да изложат цuцuтe си на кypшумите на укрите, да защитят вaтянкити, че да се оттървем от тях завинаги!

42

Евалата

преди 11 месеца

На Пригожката сега кой град ше сайдисва

41

Дебелото ако

преди 11 месеца

И да се самоукоражавате кравеведеди пак ще ядете на Шойгу миризливото кебабче) Край на кочиината Укрия. Скоро играта ще свърши

40

до 44 от славянин

преди 11 месеца

Едва ли има по-примитивна идеология от глобало-атлантизма, той вече отива в небитието и светът става многоцентров!

39

Анонимен

преди 11 месеца

Одавна никой за нищо не вярва на украинците. Бавно и полека потъватив собствените с ***.