92

Анонимен

преди 1 година

До: Откъде се е взела ракета С-300?Отговор: *** съобщение за тези които не знаят,че с-300 е ракета земя-въздух...

91

Анонимен

преди 1 година

Откъде се е взела ракета С-300?

90

Анонимен

преди 1 година

Всички американски средства за разузнаване - работят в полза на т.нар. украйна предупреждавайки ги за всяка атака в реално време.. а Русия воюва не смеейки да им сваля спътниците и самолетите.. Вместо да бият по собствените си украинци - руснаците трябва да бият по истинските си врагове

89

ДРУГначин

преди 1 година

ПО какво ще разпознаеш отчаян американофил на сайта? - бяга по тъч линията с дежурни фрази от наръчника на папагала. :)

88

КЛИПЧЕТА

преди 1 година

Появиха се клипчета на застрелани наци-командири от собствените подчинени. Явно края на укро-нацизма наближава.

87

РАША

преди 1 година

е държава на му..т..ри, олигарси, часни групировки от бивши затворници, соц. шпиони и всякаква друга с..г..ан. А начело стои едно ботоксово дж..дже дикатор дето лъже народа си и се крие в бункера.

86

КЛАСИКА!

преди 1 година

"ЧЕСТЕН" като американофил с VPN! (очевано по коментарите ;)

85

оличителна черта

преди 1 година

ПО какво ще разпознаеш отчаян американофил на сайта? - По лозунгите и изтърканите фрази. Както нямат талант и способности... папагалска работа!

84

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен: 1:10 в полза на украинците - ха ха ха доодбре! Че и неофициалните американски споделяния от "искащи да останат анонимни" в най- добрия случай са 1:5 в полза на руснаците.

83

Анонимен

преди 1 година

Много безочливо и елементарно лъжете русофили пoдли... Затова ви ненавиждат нормалните хора. Нямате мярка, а си личи, че не сте особено умни...

82

ПРОБВАЙ само!

преди 1 година

ПО какво ще разпознаеш истински американофил на сайта? - Каквото са му дали да преписва толкова силно му вярва, че не знае дори смисъла на отделните думи! А го пита нещо,а си налече гняв!

81

Циркът свърши

преди 1 година

САЩ и Русия преговарят за разделяне на Украйна като Корея. Държава Украйна вече не съществува. Путин прредупреди Запада да спира с игрите, мести ядрено оръжие в Беларус и предупреждава за изпреварващ ядрен удар. Дано Западът се усети, но ако не, дано удари САЩ да видят какво е война на твоя територия. Лесно се воюва отдалеч.

80

Признаци

преди 1 година

ПО какво ще разпознаеш американофил в разговор? - по "богатия" му речник ругатни. Другите реплики му пишат и без външна помощ не знае какво да каже.

79

Браво!

преди 1 година

99% от ракетите и иранските дронове са поразени от украинската ПВО. Русофилите нека си пишат дъртите лъжи и глупости!

78

КЛАСИКА!

преди 1 година

"ЧЕСТЕН" като американофил с VPN!

77

Симптоматика

преди 1 година

ПО какво ще разпознаеш американофил на улицата? - Каквото и да каже се опитва да си наклика лайкове! (за дизлайковете внимава - да не ходи на зъболекар!):):)

76

Анонимен

преди 1 година

До 78 Айде ти се образовай малко пък после давай определения .Кинжал се изстрелва само от МиГ 31.Това е самолет с таван на полета от 25км И ракетата поразява отгоре,а не под ъгъл,а във видеото, което се разпространи за унищожаването на Пейтриът всички ракети,които бяха изстреляни бяха под ъгъл ,а не вертикално.

75

ей, няма балами

преди 1 година

изстреляни 55 ракети и ударен само един язовир!....ами ударените складове със западни оръжия и боеприпаси, тях за мравуняци ли ги смятате?

74

Анонимен

преди 1 година

До Боби, и те васички ПУ установки от комплекта са ги дислоцирали на едно место, *** сте едни циркаджии

73

БЕЛЕЗИ

преди 1 година

ПО какво ще разпознаеш два сами останали американофила късно през нощта на сайта? - Пак се надлъгват с лайковете! :):):)