32

Анонимен

преди 11 месеца

арабите купуват злато, защото не искат да имат валутни резерви само в долари, а и в злато. Русия изнася много злато и в Индия. Изобщо винаги се намират купувачи на злато по цял свят

31

АнонимеН

преди 11 месеца

ЗЛАТОТО НЯМА ДА СПАСИ МОРДОРСКОВИЯ, ЗАЩОТО 300 ТОВА КОИТО ПРОИЗВЕЖДА СА НА СТОЙНОСТ 20 МИЛИАРДА ДОЛАРА А ТОВА КОЛКОТО ДА СЕ ПЛАТИ ЗА 2 МЕСЕЦА РАЗХОДА ПО СПЕЦИАЛНАТА ВОЕННА ИЗЛАГАЦИЯ ПЛЮС ИЗДРЪЖКАТА НА БЕЖАНЦИТЕ! МОРДОРСКОВИЯ ЩЕ ПРОФУКА ЗЛАТОТО ДО СРЕДАТА НА 2024-ТА ! ФАЛИТ НА БАНКОВАТА СИСТЕМА В МОРДОРСКОВИЯ ПРЕЗ 2024-ТА ТОВА Е НЕИЗБЕЖНО!

30

Анонимен

преди 11 месеца

Вий български или руски сайт сте, а кажете къде е отишло българското злато, кво ме занимавате с Русия, тва журналистите и най-милото си продавате за 200 коментара

29

Анонимен

преди 11 месеца

Пафчо изреченията започват с главна буква имената тоже да знаеш това !!!

28

Анонимен

преди 11 месеца

Ал Кайда и ислямска дтържава ще напълнят бюжети и почнат да бомбят ЕС и САЩ. Това е резултата от санциите на ЕС и НАТО и талибаните печелят.

27

Анонимен

преди 11 месеца

Показаха Залужни. Седи накриво, хили се като дe6ил и маха, маха с ръчичка. Ама не казаха къде е бил, абе отишъл е бил някъде така.

26

до 26

преди 11 месеца

По добри сме от Путин ,той прави някаква минимална отстъпка , докато българите правим отстъпка 99 %. Българската промоция никой в света не може да я бие.

25

Анонимен

преди 11 месеца

До 22. Прочети коментара на 24 и пак се радвай. Ако Путин продава златото на половин цена, ние на каква продаваме своето? Пanaraл!!!

24

паф

преди 11 месеца

русия има цялата менделеева таблица в своята земя!.......и тръгнали някакви пинчери да джефкат срещу сибирската мечка!

23

Анонимен

преди 11 месеца

Не разбирам защо руснаците печелят от продажба на злато , а България го подаряваме и единствената печалба е разходите които трябва да направим след време да възстановим екологическата катастрофа която ни правят американците от изваждането на американското злато което се намира на българска територия.

22

Нормално

преди 11 месеца

Неработещите санкции работят. Великият геополитик Путин продава злато и петрол на половин цена, колкото да не фалира. А ресурсите пак си намират пътя до купувачите, включително и е в Европа - при това на старите цени или даже по-ниски.

21

Анонимен

преди 11 месеца

Путинофили не само санкциите ще съборят Руспомия ами вече я разкриха, размазаха, съсипаха. Единственото богатство й останаха манипулациите и лъжите, че си живеят мнооого добре

20

император Веспасиан

преди 11 месеца

Няма страшно, ще го боядисат арабите руското злато червено и така от ейрогей съюза ще го различават

19

СССРсуперкирливия

преди 11 месеца

Заключение: Западат принуди Туршия да си подарява природните богатства. Ми те нямат нищо друго, ако и това подаряват са фалстарт

18

Анонимен

преди 11 месеца

Руснаците само си мислят, че продават златото на арабите. Всъщност евтино то вече руско злато се дели между арабите и Запада. И арабите, и Западът печелят. А кой губи е ясно - Раша. Започни *** война и чекай файда. ХА ХА ХА.

17

до 16

преди 11 месеца

Супер , значи знаеш от кои на черно да купиш злато.Аз не я познавам , но ако ти даде изгодно злато ,може да и пратиш координатите , ще черпя разбира се за информацията.

16

Анонимен

преди 11 месеца

Продават евтино за да има мужика какво да яде и пие.

15

Петров

преди 11 месеца

До до 14Отива при мис Бикини като цяло, Бокича си плаща там. Тя си е от българския народ.

14

до 14

преди 11 месеца

До Петров Така е българския народ трябва да бъде солидарен с Европа и няма право да изкупува руско злато, а българското отива при американците, така че злато не е предвидено за българския народ .

13

Петров

преди 11 месеца

златото не отива при народа никога - справка Бокича и чекмеджето