177

До Телеграфа

преди 1 година

Тая информация не я дават на теб. Тая информация я дават на аверите му, да знаят какво ги чака, ако пропеят. Така де, у нас мафията си има държава.

176

Анонимен

преди 1 година

КОЙ...???

175

Анонимен

преди 1 година

Наказателните закони на мафията, за разлика от българските, явно работят. Жалко само, че трябва да си мафиот, за да се разправяш с българските мафиоти....

174

Помним че

преди 1 година

така ликвидираха и един сърбин който беше издирван за връзки със международен трафик на дрога и диаманти.По медиите се говори и за контрабанда на огромни количества оръжие.Става дума за пари.И който се хване за двете жици,винаги прави късо съединение.Интерпол го е търсило за да го разпита за определени хора във висшата власт.Но настъпиш ли мотиката в тоя занаят,гориш кат кибритена клечка.Жена му е била и тя в нещата,най-малко е имала информацията за която го търси Интерпол.И тя е била неудобна.

173

виктория

преди 1 година

Не говори добре за България!Мафиотска държава ,а всички мислеха, че като влезем в ЕС ще се оправи.Щели да им го наложат отвън, а ЗА ненамеса във вътрешните работи, чували ли сте някога?!Отвън нито държава нито организация не може да се меси във вътрешните дела на трета страна.Освен чрез война!Затова и НИКОГА няма да се оправите,докато народа не вземе нещата в свои ръце!!!Не може само един или двама по върховете да са черни овци с нечисти ръце, а другите бели овчици.Вълци в *** кожи!

172

Стига простотии бе

преди 1 година

Президента всеки ден е някъде, какво значение има къде е бил Радев? Пълни глупости и зомбиран народ

171

Телеграфа

преди 1 година

Защо ни дават въобще тази информация? Едвам смогваме да изслушаме колко са убити на пешеходните пътеки в България, едвам издържаме цял ден да слушаме изкълченото говорене на Тиквона и Киро Канадеца, сега и криминалната хроника на ЮАР. Че този убития дал ли е работа на 1 българин, внесъл ли е 1 лев данъци в България?????

170

Анонимен

преди 1 година

До174 . Къде пита защо убили жена му . А ми като руската мафия. И тя кара до крак и от родата на основния мафиот . Не да остави весели и заможни вдовици

169

Анонимен

преди 1 година

Пълна победа за СИК! Отиде си един от последните значими висаджии!

168

Анонимен

преди 1 година

Ако имаш много "приятели", не е здравословно да живееш в Южна Африка. Това може би е най доброто място за убиване.

167

до 181

преди 1 година

Къро си имаше работа с тиквата и Маджо

166

ОВчу

преди 1 година

Най-сигурният начин да не проговори....

165

До 163

преди 1 година

Точно.

164

Анонимен

преди 1 година

"Разбрахте ли сега вашият президент защо (ли?) беше в ЮАР, а ?? Разбрахте ли го най - накрая ??? Разбрахте ли, че докато не заличим Радев и задкулисието зад него от политическия живот, НИЩО добро не ни чака ????" - Викаш преди Радев да стане президент всичко беше цветя и рози, мафия нямаше, нито показни убийства. Абе накратко - всичко започна от Радев, така ли? хахаха ... Тролски, измисли нещо друго. С тази опорка ставаш само за смях... :)

163

Анонимен

преди 1 година

Кърo: "В България моите хора са ПП. Те са идио***ти ,но....." Айде правете си изводите.

162

До 174

преди 1 година

Убиха я понеже като не убиха на Жоро Илиев жена му, тя си живурка с чуждите пари.Това е сякаш показно убийство, да си знаят следващите.

161

Анонимен

преди 1 година

Бог прощава, Боко не.

160

Анонимен

преди 1 година

Мафията се прочиства от станалите неудобни и защитените свидетели. Чадърите стават Остени, Бухалките стават масажори.

159

Карма

преди 1 година

Който с нож тръгва..от нож умира. . Отнемането на човешки живот, се изкупува най- трудно. А най- лошото е когато за това се разплащателно деца и внуци.

158

Ристо

преди 1 година

Даааа, все повече намирисва на гангстерска война. Ще хвърчат глави на прокурори, политици, съдии, депутати и т. н.