65

Анонимен

преди 1 година

Каруци и каруцари, транспортна идилия!

64

contractor

преди 1 година

държавата трябвало да ви купи кола? омг всъщност автомобила никога не е бил по достъпен.

63

Анонимен

преди 1 година

Дори и милиони да имам повече от 20 000 лева не бих дал за кола. Колите са консуматив. Караш и хвърляш. Ако имам възможност бих ги сменял като мръсни чорапи без изобщо да му мисля.

62

Анонимен

преди 1 година

Днес на извънградски път минах с колата ми 1988,покрай една БМВ Х3!, с включени аварийни! Вътре младежа с две ръце се държеше за главата..... .

61

Анонимен

преди 1 година

Е как? Нали българите бяхме много богати? Нали Гърция е все пълна с българи, банките пълни с пари, пък колите ни - трошки? Нещо не се връзва.

60

Анонимен

преди 1 година

Карам Киа на 4 години, ще я карам още поне 10 взех я за 30 сега същата кола е 50 хиляди, следващата ще е електрическа когато им оправят проблемите, в момента такава кола в БГ е абсурд да се купува.

59

Анонимен

преди 1 година

Годините на колата нямат значение! Като при жените!

58

Анонимен

преди 1 година

Аз имам Ситроен Ц4 на десет години и съм много доволна.Върви бързо и не гори много, ремонта е рядко срещано явление и не е скъп.Мерцедес и БМВ е за комплексарите. Ако са баровци подобни които карат такива коли да си купят Ферари или Ламборгини.

57

М даа

преди 1 година

Тойота е на японците Москвича. Аз също имам Тойота, доста дефекти ми дава.

56

Ядрен вампир Z

преди 1 година

Аз съм голям почитател на ефтините коли.Купих си един форд преди 4 години за 4 хиляди евра и нищо не съм барал по него.Дори акумулатора още работи.Дори и да се счупи сега,отдавна си е изплатила парите.Миналото лято 2 тона пясък прекарах с нея.Бронята беше опряла в земята.Въобще не ми пука.

55

Анонимен

преди 1 година

А не бе,20 г кола тук си е направо нова,аз например нова или 10 годишна е бих си купил,куп ламарини на улицата на стойност колкото половин апартамент или къща с двор на село.Как ли не,за ламарини на пътя максимум до 10 к,не повече.Всяла една кола може да те закара от т.А до т.В,едната ще те закара по-бързо и по-комфортно,това е единствената разлика ,за която не си струва да влагам средства и главоболия за части скъпи и поддръжка

54

Анонимен

преди 1 година

Със здраве си ги карайте новите коли,има хора,които не могат да си платят за лечение на децата си в чужбина.

53

до 54 Авто Джамбазин

преди 1 година

Опел все още си принадлежат на PSA. А иначе колите все повече ще стават лукс. Марките се научиха, че същите пари се печелят като продавт по-голямо количество големи коли, без да имат хамалогията да произвеждат огромни количества малки, с нисък марж на печалбата. Като следствие е, че бройките ще падат, но цената ще се увеличава.

52

do 59

преди 1 година

Мне, никой не укрива доходи и данъци в ИТ сектора. Ама вярвайте си, то няма лошо.

51

Анонимен

преди 1 година

И после да ви ставят ревизионен акт за укрити доходи и ставки:)). Вие се водете на недеклариран труд, така че и Инспекцията по труда мога да сигнализирам:)). НАП ще ви конфискува Рейнча 2022:))), щото укривате доходи и данъци:))

50

Don't worry бе

преди 1 година

Карайте си бpaкмите, не бойте се. За нови пари НЕМА.

49

До 52

преди 1 година

Подавай, бе злобар завистлив. Ще приключи онлайн за 1 минута, ако щеш и 10 години назад да гледаш. А и още един жокер- лизинг на физическо лице на кола за 200к никой няма да ти даде с нормална лихва, ако нямаш нужните светли доходи за целта.

48

Авто Джамбазин

преди 1 година

Opel е китайска марка, а преди това беше френска. Никой не я ще, затова преминава набързо от един собственик на друг.

47

Анонимен

преди 1 година

Нали колега си взе нова кола беше в гаранция глави криви турбо хвърли иначе много екстри паркира сама хаха

46

Анонимен

преди 1 година

Аз пак ви казвам, ще подам такъв сигнал в НАП срещу вас, че с 5 години назад ще ви правят ревизии, да видят всъщност от къде произлизат тия доходи, как се облагат и т.н.