25

купуване на избори

преди 15 години

аферим, чичо, машалла!след толкова години успешно управление, в България има 360 000 социално слаби домакинства! дайте им сега по сто лева, че да млъкнат и да гласуват за вас догодина!

24

преди 15 години

...къде ще отидат парите, които ние сме изработили с трудът си - за пенсиите и *** - тоест за електоратът на БСП.Много от пенсиите (поне в София) притежават имоти за стотици хиляди, а все плачат, че им били малки пенсиите. *** сами си крадат дърва, а парите от тия помощи ще ги пропият. Същото и с парите за учебници на чаветата им - ще ги пуснат за една седмица на училище, колкото да вземат парите и после пак ще ги натирят да ровят по кофите и да просят.Вместо да вземат с тия пари да изградят инфраструктурата, да подпомогнат хорицата, дето по цял ден превиват гръб на нивата, да подпомогнат изостаналите райони (Родопите, северозападът), тоест да ги налеят там, където ще има възвращаемост, те ще ги раздават на ***, да имат пари за ракия !!!БЪЛГАРИ, НЕ ПЛАЩАЙТЕ ДАНЪЦИ !!!!

23

Jigga

преди 15 години

Смях...., ако не си българин. Иначе си е за рев...! Бе срама нямате ли ве, комонисти-капиталисти. 30 лв. за... "учебни помагала, якетата, обувки и екипчета". 100 лв. за пенсионерите - по 8.33лв. на месец за 1 година. Но мързеливите ни "братя"-роми ще вземат по 282 лв. за енергиини помощи. *** ще се налива с твърдо "гориво" поне месец.Поздравления за "социалната" ви г-н Станишев!

22

преди 15 години

Турция въвежда такса за български автомобили, преминаващи през територията й от 1 септември. Размерът на таксата е 22 евроцента на километър и важи независимо от повода за пътуване. Това е ответната мярка срещу наложената от българската страна такса за преминаване на турски ТИР-ове.Мярката бе огласена на пресконференция на 5 август от генералния директор на турската Дирекция "Пътища" Талят Айдън. Той заяви тогава, че турските власти били принудени да предприемат тази мярка поради наложените от българска страна транзитни такси.Турските шофьори на камиони пък вече нямало да преминават през българска територия, а щели да предават товарите за европейските страни на границата. Също на границата щели да бъдат приемани и внасяните от европейските страни стоки.

21

Пенсионер

преди 15 години

Господин премиер, не ме интересуват стоттях лева. Интересуват ме: да ми възстановите коефициентът върху избраните от мене три години; пенсиите да се изчисляват върху последното средномесечно трудово възнаграждение - 2008 год. Защото за десет години, държавата винаги е отнемала 22 процента от полагаемата ми се пенсия през последните десет години. Това е с всеки пенсионер, не само с мене. Нека по-младите знаят това, да не ни обвиняват напразно. Ограбването на БЪЛГАРИТЕ е тотално. Особенно младите работещи. Би трябвало да има възвръщаемост - част от взетите пари, като данъци да отидат за здравеопазването на населението, за подпомагане на тези ученици, които са редовни и техните родители се стремят да ги образоват и подготвят за живоа. Стига вече пилеене на пари за паратизиращи субекти. Българите приличаме на Амазонското дърво, в които е вплело пипала друго паратизиращо дърво. Идва време, когато всички сокове на основното дърво са изсукане и то рухва, унищожавайки себе си и паразита. Това трябва да знаят всички Българи. Че *** са се вплели в основния стълб.

20

nekoi

преди 15 години

tia hora ne sa dobre, da razdavash socialni pari v bedna durjava - tova si e pari na viatura. Tia pari triabva da se dadat za infrastructura, obrazovanie, zdraveopazvane. No ne da se pomoaga na bednite semeistva s po smeshni pari, a decata im da mogat da poluchat istinsko obrazovanie a ne parodiata koiato e sega.

19

преди 15 години

pak na *** 6te dadat pomo6tite,bokluci prokajeni

18

Минувач

преди 15 години

Ми като не се кандидатира твоя идол ще гласуваш за ББ. Сигурно и на него си му фен.

17

преди 15 години

"Премиерът обеща големия бюджетен излишък да се харчи прозрачно "Ахъм. Колкото и миналогодишният. За него обещаха също прозрачно харчене, а накрая потъна вдън земя и никой не разбра къде изчезнаха милиардчетата. Тази година ще гледаме втора серия - същото обещание, същото действие. И да, прав си ***, предпочитам МИЛИАРДИ пъти ГЕРБ, АТАКА и ДСБ пред вас - гнусни, жалки, крадливи ***. Да не споменавам, че най-противния от тримца ви - Доган е и най-големия крадец. И ***, представящ се за турчин.

16

преди 15 години

Почва плащането за изборите,,,,,,,ако на предстоящите избори хората не гласуват МАСОВО напускам тази държава.....Накой да знае богата комунистическа страна?Някой да е чувал комунисти на да дошли на власт без революция?Скъпи съграждани.......управляващата клика се страхува от:-икономически свободни хора-от гласуващи хора-от изсикващи хора...много искам да станем такива....хайде време е !!!!!!!!!!!!!

15

вла

преди 15 години

Радвайте се, ***...Само дето от тея почти 300лв. помощи, сигурно 2/3 ще отидат за чревоугодничество..

14

pepetlika

преди 15 години

Бясна съм, отново всичко предизборно отива за ***!!! Само за тях, българите кучета ги яли...Вместо да намалят данъчните ставки за работещите и плащащите осигуровки, но НЕ, важно е да хрантутим тези ***-кръвопийци!!!

13

.

преди 15 години

Малко след коледа как по кое време

12

scum

преди 15 години

Само да видим по кое време ще ги дадат ...

11

преди 15 години

vie, pensionerite za livadi li gi mislite? kakvo stana s obeshtanite korektsii na pensiite ot 1 oktomvri? kakvo shte pravite dogodina , ako ste na vlast - sme go chuvali!

10

Johnny ATAKISTA

преди 15 години

Опази Боже!АТАКА!

9

преди 15 години

Слави е доста по-добър като човек от Сергей. Въпреки, че шоуто му е изчерпано, Слави е истински българин и радетел за българската колтура и музика.Ако той се канидатира в политиката ще гласувам с две ръци за него!

8

Гражданин

преди 15 години

Като ти гледам снимките отпреди три-четири години, налял си доста, ей-й-йй.

7

Българка

преди 15 години

Прозрачно може и да ги раздадат парите, но при всички положения това ще са пари, хвърлени на вятъра. Кой ще тръгне след *** да види, дали с 30-те лева купува тетрадки и химикалки за детето си! И при това властта си го признава - видите ли, от съвестта на родителите зависи, пък ние не сме виновни, даваме парите за благото на хората! НАШИ ПАРИ, ОТ НАШИТЕ ДЖОБОВЕ, СЕ ХВЪРЛЯТ НА ВЯТЪРА! СТИГА ВЕЧЕ ПОПУЛИЗМИ, СТИГА БЕЗХАБЕРНО РАЗГРАБВАНЕ НА НАШИТЕ ДЖОБОВЕ ЗА ЛИЧНИТЕ ВИ ИЗГОДИ, КОМУНИСТИ! нИКОГА ВЕЧЕ НЕ БИВА ДА ВЛИЗАТЕ ВЪВ ВЛАСТТА!

6

преди 15 години

eyyyy pak za *** mislyat!basi,koga 6te pomislyat i za BALGARSKIYAT NAROD?!?