241

Афи

преди 1 година

Изберем ли и едните,или другите,обричаме себе си,и близките си на живот,сходен с този на украинците.Мъжете и синовете на война,майки,баби и деца-с торбички и куфарчета-по света-като емигранти.Къщите и имотите-за всеобщо ползване.Това ще спечелим ако искаме тия да са на върха!

240

Чичо

преди 1 година

До АнонименРаботата е там чичовото, че при ГЕРБ (и Бащицата) се правят ремонти и магистрали (и разбира се - и се краде). Докато при Пълен Провал само се крадеше и нищо друго. Фашташ ли разликата?

239

Гербаджия

преди 1 година

При ГЕРБ имаше стабилност. Пенсиите стабилно се държаха едни и същи 12 години.

238

Анонимен

преди 1 година

До Чичо А така по 1-2 два милиарда раздадени за ненаправени магистрали от ГЕРБ добре ли е, а?

237

Тиквун

преди 1 година

Някой от вас има ли баби и дядовци? А така по 50 лв на месец добре ли е? Кажете, че е добре бе!!!

236

До 237

преди 1 година

Ами аз работя в Англия и 26 годишен мой колега бояджия, последната му почивка беше в Мексико, кара ново Мини от магазина, а 20000 лв. може да ги спести за половин година сам. Щом ти харесва мизерията и мислиш, че си добре, ок. Но все пак сме в Европа, а не в Африка. Чудил ли си се, защо за управлението на ГЕРБ, намаляхме с 1 милион.

235

Чичо

преди 1 година

В общи линии, това положение (с по едни 100 милиона на избори) ще продължи, докато или държавата не фалира или на тоя елементарен народ не му прищрака, че единствените които могат да оправят държавата от действията на Пълен Провал са ГЕРБ (с Борисов задължително) и не ги избере!

234

Анонимен

преди 1 година

Ще гласуваме за ГЕРБ-СДС и то с хартиена бюлетина- това е! Не ви искаме променкаджийските мошеници!

233

анонимен до 235 Ан.

преди 1 година

Вярно, че получавах сигурна бедност при ГЕРБ - можех аз и семейството ми годишно да си позволим само 3-4 седмични почивки на спа и море, да спестявам само 20000лв годишно , не можах да си купя Майбах и малко самолетче . Не била много лоша сигурната бедност, сега при ПП ще видим как е сигурната мизерия !

232

до Радослав

преди 1 година

Простата истина е, че това се случва само в главата ти. Нелегитимни или не - кражбата продължава. А ти седиш отстрани и нищо не правиш, философствайки.

231

Анонимен

преди 1 година

При успех на ГЕРБ получаваш сигурна бедност и корупция както през последното десетилетие.Нека слепите прогледнат БОЖЕ.

230

Анонимен

преди 1 година

На среща в Бурса Христо Иванов ефенди споделя "ние няма да гледаме на турския, като на чужд език и ще го приемем, като майчин. Ще направим всичко възможно да го преподаваме с уроците по български."

229

Радослав

преди 1 година

Простата истина е, че първа политическа сила е:Отвратени сме от всички вас! Единствената която събира 70, а скоро 80% подкрепа! Щом втората политическа сила (гроб) с мъка събира 8% какво има да си говорим?Ще имаме поредният нелегитимен парламент в които клявки ще се джавкат и ще взимат заплати за да протакват няколко месеца предизвестената смърт на поредния парламент и след 4-5 месеца отново на избори!И така докато на старите не им свършат парите или не се появи читава партия

228

Анонимен

преди 1 година

До Глупавия автор При герб работеше единствено корупцията и се разви бизнес модела ремонт на ремонта. Бая пари се откраднаха.

227

Глупавия автор

преди 1 година

При Пляк Пляк мобилизацията била по силна ?? А ГЕРБ нямали резерви !? Интересно как го прецени това този самазван социолог? Или гладна кокошка просо сънува. Видяхме какво можете, достатъчно със експериментите на Де е Бе и Пляк Пляк. За две години откакто ГЕРБ не са на власт какво точно полезно сътворихте ? Освен че съсипахте и това което работеше. В неделя ГЕРБ ще ви отнесе като бързия влак цинкова кофа на релсите !

226

000

преди 1 година

Този който се е доказал че може ,експериментите са излишни.Нямаме време повече за това

225

:)))

преди 1 година

Мисля си,че тая година ще е рано за смръчкулите!Дай Боже да греша!

224

все тая

преди 1 година

Ни едните ни другите стават за нещо

223

Анонимен

преди 1 година

ДРЕМЕ МИ НА ШМАЙЗЕРА КОЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ!

222

Анонимен

преди 1 година

Негласуващите за някоя партия или коалиция, качват на власт най-голямото зло. Факт!