352

Обективен

преди 1 година

Това означава, че реално около 80 % от народа не иска в сатаНАТО и Евроджендърския съюз!

351

р

преди 1 година

Значи 66% искаме в НАТО.Не искаме повече лади и масквичи.

350

Анонимен

преди 1 година

Демек една трета от българите не желаят да са в НАТО. Всъщност, значи щом ни пробутват такива изследвания и анкети ситуацията е напълно противополжна! Две трети от българите не желаят да са в НАТО! Ами кой нормален човек ще иска да плаща самолети 16 броя, на картинка, кораби на снимка, танкове под сюрдинка и джипки Хамър на килограм! И накрая да излизат някакви психари и да ти говорят, че сега бил моментът да си дадем старото оръжие, за да получим ново, което пак трябва да платим със заеми!

349

Ф.С.В.

преди 1 година

Чудя се - защо Украина като не е член на НАТО-- НАТО постиятнно я снабдява с оръжие- и още повече чудя- защо след като влязохме в НАТО 2004г след 20г Армията ни изчезна и освен 10 000 генерали -останаха само 5-6 хиляди едни дебели войници на преклонна възраст с лъкове и стрели?? Какво ли се чудя>>>.....

348

до българин

преди 1 година

да ама червения професор каза в БГ 90% са еди кви си, явно е говорил за техните избиратели, щот инак процентите не се връзват

347

Ами да отиват

преди 1 година

там де не са в НАТО

346

Doko

преди 1 година

Друга статистика сочи, че 90% от подкрепящите Путин са с латентни наклонности. Обичат да ги управляват с твърда ръка и с твърд да ги онаковат.

345

Стъкмистик

преди 1 година

Сбор от неверни данни се дефинира СТЪКМИСТИКА

344

българин

преди 1 година

за нас има две възможности. НАТО или роби на руската мафия и военнопрестъпници.. не вярвам 30 % да са без акъл..

343

Анонимен

преди 1 година

Докато ги има БСП и *** все така ще бъде.....

342

жалкиНищожества

преди 1 година

Този залисан жендър и краварска дамска превръзка искам да го ***.Продажните ни и пълзящи всеки ден към козяците политици не са допитвали до народа дали искаме или неискаве да сме членове на СатаНАТО и дали искаме терористичната шайда да мърси земята ни с присъствишето си.

341

НиковаПовечеСДС-Чума

преди 1 година

Всеки един българин иска СатаНАТО час по-скоро да се изнесе от свещената ни земя, докато не е изпепелена заради западните интереси !Вън самонастанилите се краваре и англо-краварски шпиони от Родината ни!

340

юлиян до 356

преди 1 година

Ако не си запознат,попрочети някои коментари с моето име и се запознай с позициите ни.Изложи и твоето мнение за явното поименно гласуване и възможните последствия от него и тогава се изкажи по-подробно...Апропо,ти защо си ''анонимен''.Мисля,че не е нужно.На власт си все пак.Или така е по-безопасно,за всеки случай.Знае ли се.

339

До 357

преди 1 година

Ей, страхливец клавиатурен, марш към Украйна доброволец! Но не ти стиска!

338

Анонимен

преди 1 година

С некадърна и бездарна пропаганда до тук го докараха нашите приятели! Отделно шенген и еврото и прочие мошеничества. Преди 20г. Капитал каква яка медия бяха и ги чаках всяка събота да си ги купя, а сега ги закачиха на хранилка и ги убиха... Толкова много грантояди и комсомолци... боже опази... Но пак има свежи хора и медии, но за съжаление на са по телевизиите...

337

Анонимен

преди 1 година

Който е против НАТО - ЧЕМОДАН, ВОКЗАЛЬ, СИБИР1

336

Анонимен

преди 1 година

Транссексуални военни в НАТО поискаха САЩ да им плащат операциите по смяна на пола. Сериозен проблем решават. Може и нашите транссексуални да намажат нещо.

335

Анонимен

преди 1 година

Русия и Китай ще оправят нещата.

334

Анонимен

преди 1 година

Нато у блато!!! Нищо не става от тях.

333

Анонимен

преди 1 година

До КънчоДААААААААААА РАЗБРАХМЕ , ЧЕ ТИ НИЩО НЕ СИ РЗБРАЛ, ЗАЩОТО ТЯХНАТА ПРОПАГАНДА ТЕ Е ПРЕТОПИЛА. НО ЖИВЕЙ СИ ТАЯ ЗАБЛУДА , НЕ НИ ПРЕЧИШ.