258

Един

преди 1 година

Престанете да слагате ЕС и НАТО под общ знаменател! ЕС е Европа, а НАТО се ръководи от наглоамериканците. На Европа са и необходими европейски въоръжени сили. А не американци да ни командват и да сме принудени да работим срещу европейски интереси.

257

Анонимен

преди 1 година

Социологическите проучвания затвърждават елита да остане на власт и да се възпроизвежда неограничено дълго време да кажем трийсе и повече години. Така че не ми давай за пример за демокрация изборите. Те са предопределени.

256

Анонимен

преди 1 година

тоя е готов да мобилизира всички бг мъже в Украйна

255

Лаврентий Берия

преди 1 година

До мдаааа - след пет дни ще видиш калка "ви обича и тачи" народа. Между 10 и 12%! Българина ненавижда войната но не припознава себе си в лагера на Путин! И е съвсем наясно кой го тегли натам. Колкото и да се опитвате да създадете илюзия за "мнозинство" путинофилите нямате шанс. Никой, особено младите българи - не желае "братушкането" ви и Блатото на Путин. И ще го разберете съвсем ясно. Европа няма алтернатива за България. Нито Русия, нито Китай - не искаме тирани.

254

за разпад на русофил

преди 1 година

Ей женди не се притеснявай за русофилите.... при тая злобна и нескопосана русофобия никога няма да се загуби русофилията, ще цъфти и ще се разраства....

253

мдаааа

преди 1 година

Ей... абе като толкова любите войната стига шляпайте по клавиатурата и Тв, стига призиви... вадете спестяванията си, взимайте чемодан, вокзал и бегом на фронта... защо останалите да ви плащат и да се жертват... Абе жълтопаветна cгaн, колкото и да вдигате "юмручета", с колкото и повече пръсчета да натискане клавиатурата и да скачате по улиците... абе МАЛКИ СТЕ, МАЛКО СТЕ... не можете да му се качнете нито на юмрука, нито на рейтинга... НАРОДА НЕГО ПРЕЗИДЕНТА ОБИЧА И ТАЧИ!!! Над 70% му е одобрението от народа, само разликата от следващия в класацията е над 30%...

252

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен: - единственият начин е България да излезе от ЕС и НАТО. На 2 Април - ____ - Излюзии на гладна кокошка! На 2 април гласуваме за ГЕРБ-СДС и за ДБ!

251

Анонимен

преди 1 година

Щом тоз пищи, положението е добре. За платените толкоз!

250

Анонимен

преди 1 година

Ако верно излезем от нато и ес, това ще е последният пирон в ковчега на България. Всичко младо дето е останало ще се юрне да емигрира с невиждана скорост, а най-вече и тези дето само врякат колко било гот в русия.

249

Анонимен

преди 1 година

Стига сте говъзвеличавали този екземпляр с научното звание професор - той от 30 години не е такъв, пенсионер е и го използвате да пише не научни, а публикации от типа пасквил срещу президента и служебните кабинети. Като е токова военолюбив да хваща каската и автомата и да ходи в Украйна да воюва. Нали трябва да докаже думите,които през ден пише, най-после с дела! Та той не пише научни публикации по авиационни проблеми, а типични политически статии!

248

ти да видиш

преди 1 година

Абе тоя тутманик още ли се разнася по Тв като стар вестник... още ли не е нарамил мешка, пушка и вече да е на фронта да бори Путин и омразните му рашки...

247

тя

преди 1 година

Тоя преди да зине знам какно ще каже !

246

Анонимен

преди 1 година

И тоя едно и също ни набива - НАТО та НАТО ,подразбирай -САЩ ! Тоя е голям "гущеров" !

245

Анонимен

преди 1 година

Излизш от НАТО, та Русия и Турция да ни поделят по-между си. Ето това искат Радев, Костадинов, Нинова и др. Отваряйте си очите.

244

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен/272 "Аз не знам дали Путин някога е бил комсомолец, но тоя е бил." - 99.95% са били комсомолци. Така, че това не е грях. Друго е ако си бил Комсомолски секретар, пишещ досиета като Плевнвлиев.

243

Анонимен

преди 1 година

До Фики "мисля, че за България е доста разумно да се дистанцира и да не се намесва по никакъв начин" - единственият начин е България да излезе от ЕС и НАТО. На 2 Април България има шанс да стори първата крачка.

242

Анонимен

преди 1 година

До ДЕДО ВИ/274 "а по добре във война отколкото" - заминавай бе, кой те спира! ПП. Даде ли 1000 лева за Украйна или чакаш пенсийката да си платиш тока и цигарите?!

241

слава на Ким Чен Ун

преди 1 година

Вече целия свят знае, че България е троянски кон на фашистка Русия в Европа... Благодарение на един клепоух, плешив русофил на Дондуков 2... Браво!

240

баба мара

преди 1 година

нямаме никаква работа в ес и нато там сме без референдум така че вън от тезигад-ни организации докато сме още живи

239

Анонимен

преди 1 година

Чудесно,но надали е така.