30

Бойко

преди 1 година

аз предлагам МРЗ да е 1941лв

29

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Германия плаща държавата и искупува за да паднат цените. В бг само мафята часника искупува.

28

Анонимен

преди 1 година

Г-жа Нинова оп- рави пенсионерите, направи ги богати с гоолемите увеличения на пенсиите, пребори цените и сега ще оправи и мин. заплата . Браву!

27

Red утопия бг

преди 1 година

Костинбродската печатница ще печати тая банкнота от 940 лева а футболните хулигани ще ги раздават на народа

26

Анонимен

преди 1 година

И накрая:Предлага се законодателно да се фиксира пенсионната възраст на две години повече от средната продължителност на живота, с ежегодна индексация..

25

Анонимен

преди 1 година

До За съжаление При капитализма проблеме е че твоите пари свършват.

24

Анонимен

преди 1 година

Никой не може да ви даде това, което госпожа Лъжа може да ви обещае.

23

Анонимен

преди 1 година

Нинова с нейните 8% трудно ще го направи.

22

Анонимен

преди 1 година

Във предприятието имаме право да работим в почивни и празнични дни за което се заплаща двойно. Но колкото повече работиш и съответно заплатата се увеличава се оказва, че държавата взема още повече. И колкото по висока заплата толкова повече удръжки а за служителя - дръжки. И в един момент се оказва че половината ти заплата е отишла за заплати на депутати и помощи за мексиканците с по 6-7 деца. Това са популистки изявления на Нинова. За да гласуват за БСП. Не им пука за обикновените хора.

21

Анонимен

преди 1 година

Нинова е ненадмината популистка знае, че нищо от това не може да изпълни, но звучи добре.

20

Зозо

преди 1 година

Хахахааа, Корни като вкара 10 депутати ще се смея цял ден :))))))))))))))))))))) Те дрътите комунисти измреха, другите за Копейката и Левицата гласуват :))))))))))))))))))

19

Анонимен

преди 1 година

Минималната заплата води до повишаване на осигуровките. Депутатите го знаят и желаят средностатистическия българин да плаща по-високи данъци. Като всъщност заплата му няма да има повишение. Гласувам - не подкрепям българските депутати!!

18

До 17

преди 1 година

Да, така е, но те вземат освен заплатата, която споменавате и командировъчни, които преди дни увеличиха двойно, а също така и заплащане за работа в комисиите, което е по 2500 лв минимум на месец (в сайта на НС мисля може да се провери какви пари се дават за работа в комисиите).В предишните 2 НС само Нинова и Христо Иванов не са членове на комисии, защото за тях сумата от 2500 лв.над заплатата явно е нищожна. Дефакто един депутат получава чисто 10000лв.,+пари за представително облекло и квартира.

17

Анонимен

преди 1 година

Да дойде тази леля в моята фирма, да плаща такива заплати!

16

Анонимен

преди 1 година

Освен това населението отдавна не е над 8 милиона. Малко над 6 милиона сме. Няма нужда от 240 депутати. Стотина са достатъчни, даже и толкова са много. От 240 депутати едни 120 даже не са излизали на трибуната. Само си гледат телефоните и гласуват каквото е им заповядано от главатаря на бандата - лидера на партията.

15

Анонимен

преди 1 година

После сметката ще се калкулира на данъкоплатците(повишение на данъците) и крайния потребител ( повишение на цените).

14

Депутат

преди 1 година

Първо ще определим депутатските заплати и ако е останало нещо, може да разгледаме и въпроса с минималната заплата.

13

До 15

преди 1 година

Депутатската заплата трябва да бъде в размер на три минимални заплати. Те така не разбират какво е положението. Аз ще взимам по 7-8 хиляди на месец и за мен всичко ще бъде ОК и няма как да ми пука за някой който взима 650 лева НЕТО.

12

Анонимен

преди 1 година

Сега ще се появи някой "умник" по медиите и ще заплашва, че ще станем като Гърция ако се вдигне минималната работна заплата. А всъщност няма такава опасност. За да станем като Гърция минималната заплата трябва да бъде 1700 лева.

11

Анонимен

преди 1 година

Как пък един единствен депутат не предложи заплатите на депутатите да са минимална работна заплата?