72

наше момиче

преди 1 година

Экс-президент Бразилии Дилма Руссефф избрана президентом банка БРИКС.

71

има ли мамбо джамбо?

преди 1 година

Мы надеемся, что зерновая сделка и далее будет продлеваться, она имеет большое значение для мира. Канцлер ФРГ Шольц

70

Крундел

преди 1 година

др0гаре, вашите прангаджии и мародери от розовата армия превзеха ли вече тоя мегаполис бахмут бе, човек ще каже че райхстага превземате за втори път...

69

Анонимен

преди 1 година

Путин на 24 февруари 2022 г. ВЕЧЕ направи неописуема грешка.Всичко оттук насетне е само предизвестена АГОНИЯ.Толкова за почитателите на Путин и крушението на англосаксонския свят .

68

Анонимен

преди 1 година

Какво става в Париж?

67

Анонимен

преди 1 година

Казах на русофилите преди две седмици че за Пригожин играта свърши а те се нахвърлиха върху мен с обиди. Сега им казвам нещо друго, Пригожин ще бъде ликвидиран в най-скоро време от китайците заради убийството на 10 китаеца в ЦАР. Путин беше предупреден от Си за това нещо и явно че руския диктатор не е имал възражения.

66

Анонимен

преди 1 година

До Космонавт "Според русофилите, Украйна е дала повече жертви от Русия!?" ----- специално за потребителите на краварска пропаганда: "Над 120 000 окраински ОФИЦЕРИ са загинали" - фон дер лаян есента на 2022. "Руските жертви са между 40 и 60000" - британско разузнаване фев.2023! "Основната част от жертвите ни са от артилерията" - окраински военен. "Русия разполага с до 7 пъти повече артилерия от нас" - офиц.окр.пропаганда. "Русия използва над 4 пъти повече арт.снаряди от нас" -офиц.окр.проп.

65

Анонимен

преди 1 година

Медведев: Руската федерация не воюва с Украйна, не и с украинския полунацистки или нацистки режим - страната ни е във война с 3,6 милиона войници на НАТО. Те участват, разбира се, в такъв хибриден конфликт и всъщност вече не го крият. И с население от 800 милиона души, което доставя оборудване, оръжие и пари на киевския режим.

64

Анонимен

преди 1 година

Медведев: Светът се промени. Променен толкова радикално, колкото не можех да си представя преди няколко години. Връщане назад няма. Няма да е същото, както беше. Дали това е добро или лошо, не знам, но по-скоро е за добро. Диктатурата на англосаксонските страни приключи!

63

Анонимен

преди 1 година

Жуков е бил просто изпълнител на Сталин със своята зверска жестокост. Но Сталин не го е уважавал нито като военен,нито като човек.Просто не се е страхувал от него като политическа заплаха,защото Жуков е бил много ограничен,просто добър изпълнител.същото е и с Путин и Пригожин. Приложен е криминален престъпник с 10 г присъда.Политически не е конкуренция. Защо Путин да се страхува от него.Ще го използва,докато е полезен,после ще пийнем чайчето и готовооо.

62

Анонимен

преди 1 година

Скоро цената на стар запазен автомобили ще бъде колкото на нов.

61

ахахха

преди 1 година

Смятам, че скоро ще се самоубие, скачайки от висока сграда

60

Анонимен

преди 1 година

Акциите на Deutsche Bank паднаха с повече от 10% след внезапен скок в цената на застраховката за неизпълнение.

59

Анонимен

преди 1 година

Производствот на автомобили е спаднало с близо 40%.

58

Анонимен

преди 1 година

ЕС вече нищо не може да го спаси.

57

Анонимен

преди 1 година

Съединените щати прехвърлят биолаборатории от територията на Украйна в страните от Източна Европа и Централна Азия

56

Космонавт

преди 1 година

Според русофилите, Украйна е дала повече жертви от Русия!? Русофилчета, обяснете как нападащия дава по малко жертви от този който се отбранява и го очаква? Не е нужно да разбирате от военно изкуство за да се сетите, че Русия отново залага на жива сила. При съвременната война, губещите са тези които залагат на "горила" армия.

55

Анонимен

преди 1 година

Инфлацията в Русия спадна под 6% към 23 март 2023 г.

54

до 54

преди 1 година

Май само ти си пропуснал проуствените речи, където пригожин набира затворници за фронта. А след тях са главорезите на кадиров, да не им хрумне случайно че в затвора все пак е по-добре.

53

Анонимен

преди 1 година

Гледайте документалния филм а RT "ЗОНА ИСКУПЛЕНИЯ" ще ви хареса филма е за затворниците във вагнер