121

Анонимен

преди 1 година

Политиката на Радев е пълен провал. Не е добре военните да са на власт. Виждам как назрява конфликт между военните в политиката и другите с хуманитарното образование. Започва и мен да ме е срам от нашия президент.

120

Анонимен

преди 1 година

Изобщо не искам да влизам в полемиките "ние сме за Украйна,ние сме за Русия",мен ме интересува знаете ли колко трудно живеят много хора в БГ. Наясно ли сте как живеят хората в дълбоката провинция,как преживяват хората от засегнатите села от наводненията миналото лято. Животът за тези хора е вечен сървайвър,а вашите приоритети са оръжия за Украйна! Такъв цинизъм лъха от политиката на болшинството партии и политици,че ме е страх за бъдещето.....ако го имаме като държава!

119

Анонимен

преди 1 година

Пpeзиgeнтът Pageв noнacтoящeм e нaй-читaвия ни gъpжaвниk, ako npegnoлoжим, чe изoбщo имaмe gpyrи читaви...

118

Анонимен

преди 1 година

удължаване на президетския мандат с 20 години и преизбиране на Радев.

117

Анонимен

преди 1 година

И Нинова и Радев са като развалени плочи в това отношение. Радев явно какво казва: няма да участваме "официално" в сделката, но иначе ще произвеждаме като луди каквото им трябва на нашите партньори - демек няма директно да се пращат оръжия за Украйна както беше и досега.

116

Тодър Тагарев

преди 1 година

РАДЕФФ Е ЗА ЗАТВОРА..МНОГО ЛЪЖЕ..Дано американски прокурор да го вкара в ЩАТСКИ ЗАТВОР...Неговият шут Гълъб Донев продава яко амуниции на Украйна .

115

Чугунолеяр

преди 1 година

Да харесваш изцепките на Радев, трябва да си малоууммен под някаква особено сложна форма, а има индивиди тук, които ги харесват. Следователно, краят остава для вас.

114

Анонимен

преди 1 година

Китай, в лицето на президента Си, е наясно, че предстои основната битка на века и това е битката на Запада, воден от Съединените щати срещу Китай, и съответно Китай в този случай трябва да избере съюзник много точно. Този, на когото ще се опре, стената, с която ще прикрие гърба си. Не за година и не за две, а поне две поколения напред, по китайски мерки за време. Да бъде непробиваема стена! И Русия през годината на войната доказа, че е точно така.

113

Карло Кукера

преди 1 година

Аве тоя мyнчу ще не каже директно че трябва да излезем то ЕС и НАТО, та да си зарада почитателите?

112

Бaй Kypти

преди 1 година

Maй шe мy cnpeтвaт и нa нero мaйgaн kaтo нa Бokaтa, xaмepиkaнцитe...?

111

ЕС И НАТО

преди 1 година

БЪЛГАРИЯ В ЕС И НАТО ДО ПОСЛЕДНИЯТ БЪЛГАРИН. СЕГА НА ИЗБОРИТЕ 95% ЩЕ ГЛАСУВАТ САМО ЗА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ПАРТИИ!!! ТОВА ЩЕ БЪДА НАВРЯНО В ЛИЦЕТО НА ПУТИН И ДА ЗНАЕ ЩЕ ТОЗИ ПЪТ ПРОШКА НЯМА. БЪЛГАРИЯ Е ВЪВ ЕС И НАТО И ТОВА НЕ МОЖЕ И ГОСПОД ДА ГО ПРОМЕНИ!

110

Анонимен

преди 1 година

Президентът Си пристигна в Москва, след като беше убеден, че Русия е преминала теста за устойчивост. Русия устоя на безпрецедентното икономическо въздействие на санкциите на САЩ и Запада. Икономиката и оцеля.

109

Анонимен

преди 1 година

Русия успешно води война срещу колективния Запад. 50 държави, които участват в СВО, не могат да променят нищо на фронта. Украйна кърви и се задържа само чрез безпрецедентна военна, икономическа и финансова помощ от Запада.

108

Анонимен

преди 1 година

Русия най-после определи своя геополитически вектор на развитие. Сега тя е абсолютно антизападна, антиамериканска сила, която ще види своето близко бъдеще само в конфронтация със Запада, защитавайки своето геополитическо и икономическо пространство. И това е ключов момент за Китай.

107

трябва

преди 1 година

точно така с Русия шега не бива. Трябва да внимаваме да не ядосаме още мечката. Да се поснишим, да почакаме пък дано Русия да ни пожали. Дано все още в Кремъл да има хора, които да помнят вечната братска дружба между нашите два народа. Русия е най-могъщата държава военно и ние трябва да се съобразяваме с това.

106

Анонимен

преди 1 година

Си Цзипин: "Сътрудничеството между Русия и Китай няма географски граници". Което означава, че Русия и Китай ще си сътрудничат във всяка точка на земното кълбо икономически, политически и дипломатически.

105

Краят на епохата

преди 1 година

Европа в продължение на десетилетия успя да построи общество на просперитет и благоденствие на базата на евтини енергии и ресурси от Русия. Днес тази епоха окончателно приключи.

104

Анонимен

преди 1 година

По-добре децата ми да ядат яйца и хляб с обеднен уран, отколкото да се навеждам на Путин и на Русия.

103

Анонимен

преди 1 година

Бедна Европа е само малък придатък, малко северозападно кътче на Евразия. Голяма Евразия където са богатствата на света.

102

Изнервен

преди 1 година

А защо?