85

Анонимен

преди 1 година

Сега остава да научим кои са 5-те държави, участвали в "преговорите". Очевидно е обаче, че освен за количествата по доставките са се ангажирали и за 100% "пласмент", без да знаят как ще се развие "пандемията". Мисля че и "пандемия" претърпя корекция, само и само да е съпоставима с новата дефиниция на "ваксина". Т.е. от самото начало се знаеше, че това не е пандемия. Кои са 5-те държави, участвали в "преговорите"?

84

Анонимен

преди 1 година

Договорът е сключен не с цел да се пазят хората от както се разбра по- късно фалшив вирус, а е сключен а цел печалба на производителите на компоти. И е ясно, че колкото по- голям брой, толкова комисионните са по- големи! Искаме разследване на икономическа полиция и оповестяването на суми! От три години повтарям като радиоточка: ПОКАЖЕТЕ ИМ ПОСТЪПЛЕНИЯТА В БАНКОВИТЕ СМЕТКИ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 3 ГОДИНИ!

83

todor

преди 1 година

Кой ще върне сега милионите комисиони де ги гъшна ......

82

Тц

преди 1 година

Никога и не сме имали нужда.

81

Анонимна

преди 1 година

Кои каквото да казва, знайте става въпрос за пари.

80

Бъркочи

преди 1 година

ПЛАТЕНИ С НАШИТЕ ПАРИ! Айде сега си наврете тези БЪРКОЧИ отзад!

79

Анонимен

преди 1 година

Като ви казвахме да не ни харчите парите за глупости вие упорствахет да купувате ваксини.

78

Анонимен

преди 1 година

По принцип за сключване на неизгоден договор, се търси отговорност. Договорът е сключен очевидно при условията "няма ако ... " Общ договор за ЕС! Страните членки очевидно са проспали този момент. Ако членуват в този ЕС без възможност да формулират нуждите си, значи ... не са никакви "отделни страни членки", а обща територия за НЯКОЙ, под управлението на КОЙ?

77

Анонимен

преди 1 година

Ами то това е номера плащаш всичко, а дали са били ваксини сал един господ знае и стари баби.

76

УУУУ

преди 1 година

А оня *** Тиквата защо купи толкоз милиони ментета наречени "ваксини"?Дърт мошенника е той

75

До 84

преди 1 година

Не ми трябва роман. Искам справедливост и наказания за фашистите! Съсипаха ни животите, личната ми не ме пускаше без маска за медицинско за работа, в лидъла един дядка щеше да ме бие, щото съм без маска, ЗС ми искаха от един хотел, искам линч!

74

Уууубряя

преди 1 година

Кумира на пpocтите Бою Тиквата,оня генерал с черната попска униформа Манафчийски,Разни Кантаржиев,Ментаржиев,Гломб,Тромб и цялата клика от шоуто на професорите и разни незнайни ветеринари да вадят от джоба си грешните пари и с тях да плащат!И Господ да ги убие тез мошенници!

73

Анонимен

преди 1 година

Ай сега всички замесени - от сключилите договорите, през такива като Витанов и личните, дето лекуваха фалшив вирус по телефона, до тези, които инжектираха компотите да ходят на тръстиката! Не забравяйте и оня министър, дето караше децата да плюят!!!!

72

Анонимен

преди 1 година

Трябва един народен съд и поръчалите тези ваксини да отговарят пред народа.

71

До 77

преди 1 година

"Всички лекарства се унищожават щом мине срока." -------------- Да де, ама това не е лекарство. И няма лекарство, което да е еднакво и задължително за всички хора. И няма лекарство, което да си длъжен да купиш и да си го приложиш. Така че нито купуването, нито унищожението на това "лекарство" не трябва да бъде за сметка на данъкоплатците.

70

Анонимен

преди 1 година

А можеше парите за ковид ваксините да се дадат за лечение на болни хора които се нуждаят от скъпи лечения.

69

Black Sea

преди 1 година

Не е слагал ваксини, щото не е е лекарствал през последните години. Хеле пък последните месеци. И все Пфайзер в главата му. За Спутник-а нещо няма ли да каже?

68

Анонимен

преди 1 година

До Света се обърка Ес внесоха заразата в бг а вие гласувате за ес, без визи и т.н.. Тогава плащайте.

67

Анонимен

преди 1 година

Погубихме много животи с тези ковид ваксини докато на народа разбере че са опасни.

66

както казват сърбете

преди 1 година

да му имам акъло на булгарино дето му идва отпосле: И пак ще ги преизберат наивни миряни някакви познати хорица опропастили държавата