55

Анонимен

преди 1 година

Поклон предПутин!

54

Анонимен

преди 1 година

Тук и "джужрналятъ" пишат неграмотно, което е много дразнещо. Но пък са ги натоварили да цъкат +/- чета и да си пишат "коментари.

53

хаха

преди 1 година

не ходих при м @йка ти да я чукна чодурас гърбав

52

Анонимен

преди 1 година

Малийййй!

51

хаха

преди 1 година

а горките наши русофили си мислят, че симбиоза с Русия ще има някакъв профит за тях. Но на тези им е простено, те просто никога неможаха да надмогнат робският манталитет. Позитивното е че има и много които успяха и още по хубавото е че са млади.

50

Анонимен

преди 1 година

До 33. Путин . . . защо търгува с вражеския запад?. . . . . . . Пак не си разбрал! Истински функционален ***! Чете, пише, но не разбира! Обратното е! Западът търгува с Русия!

49

хаха

преди 1 година

така е в диктаторските държави. Забрана след забрана. Отнемат се постоянно права и свободи. Особено Русия и Северна Корея са едно към едно. В Русия уж има демокрация, но в последствие се вижда , че комунистическият режим никъде не е отишъл , даже се разраства. Населението уплашено, не може да си вдигне главата, за да не замине за някоя колония.

48

Адмирации

преди 1 година

Руския е прекрасен език! Навремето, Руските князе са поръчали кирилицата за вътрешна употреба, с цел сближаване на славянските народи, тя се е разпространила из целият славянски свят. След освобождението, руснаците подаряват кирилицата и пишат фалшива история, че е създадена в Плиска, с цел да върнат духа на българите след робството. За съжаление, ние сме против тях, а те дадоха кирилицата на Македония, но във всички книжа в Русия, пише истината, че е Руска азбука!

47

Анонимен

преди 1 година

До КПССx-Y-йманяк си ти Андрешко.... От сайта си...

46

Сорос

преди 1 година

Не пропускайте да триете неудобните мнения! Ако не се справяте ще намеря други...

45

КПСС

преди 1 година

Много ме кефят имена като Химкомплект и Металургпроект, едно ми става приповдигнато и ми се ще да запея песен на руския държавен ансамбъл. Ах насълзих се.

44

Превод за Зозо

преди 1 година

Printer- разпичаткий.

43

Хохохохо

преди 1 година

Да забрани и азбуката...щот не е техна!!!

42

Язе

преди 1 година

Ми как ще се правят тогИва на умни? Тия не видат ли наш'те убавици къ съ праат? Сал на англички требе да са приказва - куту менье! Та да са учени! И да съ празват сал американски празници куту Хелуаут и 4-ти нам-си-кой-си. Та така стааш умен!

41

Неграмотност

преди 1 година

Руската посланичка за 1 година не научи и 1 българска дума.Имперското надменно отношение на госпожата личи отвсяко нейно изказване -на руски.Украинският посланик говори само на Български.Американската посланичка за 7 месеца научи Български и го използва непрекъснато. Защо путин изпраща някакви недоучили лелки да го представляват в България

40

Хахаха

преди 1 година

Да не забрави да забрани и Българските чуждици...много са!!!

39

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Достойно решение на един обичащ Родината си Държавник.Приветствувам правилният ход на Владимир Владимирович Путин.

38

Цар

преди 1 година

Нямало вече да му се вика Президент ами щяло да бъде Цар!

37

Анонимен

преди 1 година

Затвори прозореца като чукнеш на Х. След това изключи изчислителната машина от началното копче.

36

Анонимен

преди 1 година

Путин умря отдавна , стига сте се връзвали на руският цирк .