32

Анонимен

преди 1 година

Българите, където и да живеят, почитат своя герой Гоце Делчев. Дори и македонистите в РСМ, се прекланят пред българския герой Гоце Делчев. Как го наричат те, това не е важно за нас българите. Важното е, приматитеот РСМ, насъсквани от Москва и Белград, да не упражнят насилие над българи. За това трябва да се погрижат службите на реда в Скопие, ако искат страната им да стане европейска членка.

31

Анонимен

преди 1 година

Във Варна има много потомци на македонските българи,обаче познавам един от Егейска Македония,който убедено твърди,че е потомък на древните македонци!

30

Анонимен

преди 1 година

Гоце Делчев сам се е определил като българин!Когато фактите говорят и боговете мълчат.

29

не става

преди 1 година

Не може да си слагач,страхлив и завистлив,и да вървиш напред!За това и младите бягат!

28

Дедо

преди 1 година

То отношенията между България и РСМ, вече станаха ,като между Сърбия и Косово.

27

петрич

преди 1 година

Аз съм от Петрич и твърдя , че в нашият град и селата има много местни хора с македонско самосъзнание които се самоопределят македонци , а не българи.

26

Анонимен

преди 1 година

Чудя се ,какво казва духовинството в Македония по тези въпроси.То най-добре знае,в тях са църковните книги.

25

тъпа алчност

преди 1 година

На българина все другите му са виновни!Руснаци,сърби,турци,международното положение...А той света вода ненапита!!!Когато Милошевич предложи да разделим Македония,желю отказа и им даде танкове!На какво е разчитал-неизвестно!Сега- кой ни скъса гащите!?

24

Анонимен

преди 1 година

Напрягайте се кат си нямате друга работа

23

Анонимен

преди 1 година

БГ е в такова положенте,че изобщо не ми пука за македонските пробеми.

22

Анонимен

преди 1 година

Атаката на нашите след заповедта на Фердинанд идва след месечно окопиране на нашата армия. Било е огромна грешка, но имайте предвид че са чакали отново Русия като арбитър да каже. Според някои документи нарочно Русия се забавя с отговора за да не издържат нервите на войниците и българите да се окажат агресори

21

Ама

преди 1 година

До София Нали има и добруджанци, тракийци, шопи, родопчани и т.н, как всички ще сме македонци? Да, има и македонци, но северномакедонци няма!

20

Анонимен

преди 1 година

За жалост , на нашите деди и прадеди не им е пукало някога за Левски и за другите вехти войводи.Затова ние българите днес не знаем техните гробове и ходим да роним сълзи на чужди гробове .

19

Анонимен

преди 1 година

И на Гоце и на Яне ние ги знаем къде са убити и положени. Ние сме им дали на Гоце останките. Аргумента е несъстоятелен. Относно Левски и Ботев, да за тях не знаем. Единия турците го убиват, другия вероятно е предаден. Имайте предвид, че има разлика от 40 години в събитията за това време са си взели поука

18

Анонимен

преди 1 година

Трябваше в замяна на признаването и членството на фиром в ЕС да си искаме костите на Гоце, които сме им дали 1946 г. Светиня на България, няма място там. Хора са припадали и ревали когато сме ги дали на маседонсите. Сега ги ползват за антибългарска пропаганда. Нищо никога не се дава на тия даром. Долно пл.еме

17

Анонимен

преди 1 година

Защо македонците си знаят гробовете на Гоце , на Яне , на Даме и на всички други техни войводи , а ние българите не знаем гробовете нито на Левски , нито на Ботев , нито на Бенковски ...???

16

Анонимен

преди 1 година

Лицето Желев първи призна измисленяците,първия български предател след промените!

15

до 18

преди 1 година

Само , че за разлика от Гоце Делчев на Васил Левски не му се знае гроба.

14

Анонимен

преди 1 година

Скрий се ве. И Гоце и Левски винаги са твърдели че са българи. Четете ги техните думи. Не сръбско руската пропаганда. Огромна грешка беше признаването на фиром, даването на пари, техника и електричество. Ние ви направихме Гоце герой понеже слушахме руските комунисти

13

Анонимен

преди 1 година

Каквото е Васил Левски за България и българите - същото е Гоце Делчев за Македония и за македонците.Апостоли на Свободата..