104

До Статистик

преди 1 година

"И ако Зеления си мисли, че сега няма да са същите условия, значи живее в някаква паралелна реалност, но не и в нашата." - - - Нищо такова не си мисли. Просто не му пука. Важно да си изиграе ролята и да си вземе хонорара. Да не мислите, че се кани да живее в територията после? Колкото и сега е там.

103

До Статистик

преди 1 година

Така беше. Затова му спретнаха американците майдана, защото не беше съгласен да им дари територията и населението за собствените им нужди. Войната започна 2014 година, сега са последните, надявам се, действия. .... Иначе и от нас очевидно е вече, американците са поискали същите неща, за да ни "допуснат" в разкапващата се кл.ака. Обаче нали ни управляват най-продажните лицемери - те са се съгласили на мига!

102

Анонимен

преди 1 година

Напред със Зеленото човече към пълния крах на ЕССР. Точно по план.

101

Статистик

преди 1 година

Когато Янукович преговаряше за влизане в ЕС, едно от условията на ЕК било затваряне на всички АЕЦ. Плюс скъсване на всички икономически връзки с Русия. Плюс квоти за земеделска и промишлена продукция. Поради което Янукович отказа преговорите и...последва режисираният отвън Майдан. И ако Зеления си мисли, че сега няма да са същите условия, значи живее в някаква паралелна реалност, но не и в нашата.

100

Пян_Гъ

преди 1 година

До Време е: време е да спрете да се правите на шутове. То така ако можеше, да е станало сто пъти досега... Ти си най-умния натовец и пантуркист... Боже, Боже...

99

Пян_Гъ

преди 1 година

Стига фантасмагории. Никакъв ЕС (той и без друго си отива), никакво НАТО, никаква Унгария и Полша! Украйна е била и ще бъде част от Русия. Може не цяла Украйна изведнъж, но в крайна сметка да. Отворковци с минуси много, но никой фантаст не ще да заложи тристаен монолит (100 кв.м.) в София. Това НЕ е мое желание, а обективната действителност.

98

Анонимен

преди 1 година

Ще ги приемем, барабар с руската армия.

97

Ven

преди 1 година

До Анонимен винаги се чете измислено от гледна точка на воюващите добре че не сме във война мирът е важен за Украинци и за Руснаци това е важното за деца родители и техните деца които умират жалко няма подтекст в това. Атези които пишат за фашизъм той е победил просто защото пак има война.

96

КОЙ ЩЕ ПЛАТИ СМЕТКА?

преди 1 година

То ЕС се превърна на ПАНАИР. Инак става въпрос за пари за "възстаноявяване" на Украйна. Само че още не е ясно на коя Украйна. И как може да се приеме в ЕС държава, която в момента съществува само ДЕ ЮРЕ? ДЕ ФАКТО Украйна в момента я няма, най-малкото не се знае какво ще остане от тази държава. И не говоря само за Русия, която вече "анексира" 4 области. Полша почти сигурно ще вземе Лвов и Галиция, Унгария има свое виждане по въпроса за територия.. даже и Беларус може да отхапе нещо евентуално...

95

То хубаво, ама

преди 1 година

с какво ще помогне това?

94

6esti

преди 1 година

направо да вувеждат еврото и шенген на 01.03.2023

93

United 24

преди 1 година

Дари танк (гаубица, изтребител, БМП) на Украйна - спаси Живот на украинско дете!

92

ИВАН

преди 1 година

ТО КАКВО ОСТАНА ОТ ТАЯ УКРАЙНА? ЩЕ ТРЯБВАТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ! КОЙ ЩЕ ПЛАТИ СМЕТКАТА? ТО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО ОТ СТРАНА НА АЛЧНИТЕ КАПИТАЛИСТИ ЩЕ Е ЗА СМЕТКА НА ПОРОБВАНЕТО НА ОСТАТЪКА ОТ УКРИТЕ!

91

Скоро

преди 1 година

Кой е той зада натиска,Европа още не е осъзнала какво зло е Украйна и колко беди идват с тази подкрепа.

90

Факт

преди 1 година

В ЕС и Европа нацистка Украйна, няма място, чак като Русия избие фашистите може след 20г.

89

До 158

преди 1 година

Украйна не е само Киев и Лвов. Точно заради това мислене като твоето са в това положение.

88

Българин

преди 1 година

ЩЕ СТАНЕ!!! ГЕРОЯМ СЛАВА!!!

87

Ven

преди 1 година

До Анониментези които уж ги пише като коментари един и същи човек е май да заглуши коментарите на другите Мир между Русия и Украйна два братски народа - Славянски

86

тоа пък

преди 1 година

Е,нема да му се получи на зеленото човече.Продадоха си задниците на янките за едни пари.

85

"""

преди 1 година

Той паткана иска,ама не става.Ще сложи цяла Европа на колене.Ще излезе ,че всички са му длъжници и започва пак искам оръжие и пари.