97

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се почне тайно ликвидиране на гербави престъпници. Без много шум. Тук тоя приключил земния си път, там другия...

96

За причините питайте

преди 1 година

Ванката от Драгалевци, сам ли реши да попилее СДС тогава, когато коалицията беше най-силна и се ползваше с масова подкрепа?Или така му наредиха? БКП не очакваше, че още през 1990 г. хората така масово ще се включат в сините партии и ще пометат оттам назначените уж-дисиденти.В СДС бе започнало по естествен път онова, което БКП наричаше партийно строителство.Седесарите в движение се учеха да се организират, имаше млади хора с идеи как да възродят Бг.Но това объркваше нечии сметки. И започна хаосът

95

Анонимен

преди 1 година

Е да, слабоумнuте дето гласуват за ГЕРБ, няма как да поумнеят. За това и държавата ще изчезне. Ще има държава тонния, на която братски народ ще е братския Пакистан.

94

Гледна точка

преди 1 година

Бай тоя ГЕРБ, мозъците им е изпил. Лягат и стават с него. А други няма ли бе, оххлюв? Май всичко е от завист и омраза, че са пред вас.

93

Гербер

преди 1 година

Що ми се струва, че този мазен червей ще изчезне от политиката на следващите избори, а ГЕРБ пак ще са първи.

92

Анонимен

преди 1 година

В България нещата ще се успокоят,ще свършат изборите когато ИЗЧЕЗНАТ ЛЪЖЛИВИТЕ "ПРОМЯНАДЖИИ" И ВСИЧКИ КРАДЛИВИ ТЕХНИ ПОДРЪЖНИЦИ!!! ПРИМЕР:НЕЩОТО , КОЕТО Е НА СНИМКАТА ПО-ГОРЕ!!!!

91

Гражданин

преди 1 година

Ха-ха-ха, иdioт. А това, че са първа политическа сила няма значение, така ли кап.***? Волята на избирателите майната й, а?

90

баба мара

преди 1 година

не герб а всички капиталисти да напуснат нс това не са партии а вредни иконгрупировки които смучат наи безжалостно ресурсите на българия сега са се наточилиза траншовете от ес ще се изтрепят за тези пари избори до дупка докато се изчистим

89

мдааа

преди 1 година

още една лена :)

88

NoirFire

преди 1 година

Кой ще управлява за да оправи нещата Ицо Хазарта?

87

пенсионер

преди 1 година

ГЕРБ да се махнели от политиката :) тоя дали се чува какво говори ? тия ппдб наистина се взеха на сериозно , наистина си поверваха че те ше определят политиката в България , а са само едни шарлатани .

86

Ваню Княза

преди 1 година

За ГЕРБ е прав,но и вие сте същите слуги,,,,,,,!

85

Анонимен

преди 1 година

Миналата година в скандален аудиозапис се чу как Руди Гела заплашва депутатката Христина Иванова от ИТН. Първоначално се опитваше да я убеди да напусне партията заедно с него, а после премина към директни заплахи. Кога ще бъде осъден?

84

Анонимен

преди 1 година

Тоз жена не може да завърти, а тръгнал държава да оправя!

83

Доктор

преди 1 година

Този пл.у.жек явно е събран и пъхнат вътре от рогозката когато са го правили.

82

що ми е мило и драго

преди 1 година

До Анонимен 94 Щом достатъчно хора гласуват за Герб,явно смятат че не са вредни за страната,а точно обратното!Щом някой търси врагове,значи не предлага нищо!

81

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 1 година

Във Англия си Избраха Премиер Пакистанец ( без избори- премиера не го избира народа) , Та и Наш Руди - Май си Мечтае - Пакистанец да Управлява България......Така ми се Струва .......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

80

Калеко Алеко

преди 1 година

Боже, политическите отломки и шарлатани, които след всеки пореден избор се отичат в канализацията, продължават да изчегъртва ГЕРБ ... изчегъртаните явно продължават да "изчегъртват" с нова сила, Руди Гeлa който се превърна в синоним на политически хамелеон, продажник, манипулатор и гьoнсурaт, пак ще ни изнася лекция за морал, почтеност и отговорност ... прав е народа като е казал - пази боже сляпо да прогледа ... !!!

79

Анонимен

преди 1 година

Когато употребявате думи като "предател", Имайте предвид, че думите не са пппразни етикети, а зад тях има точно съсържание. Предател си, когато се отметнеш от някаква идея заедно със съмишленици. В началото ИТН дойде с главната идея да "изчегърта ГЕРБ". Така ли беше? Хайде сега помислете си къде е Дългия и ИТН и кой продължава идеята, че ГЕРБ са вредни за България. И престанете да повтаряте като папагали думи, които не може да осъзнаете.

78

Анонимен

преди 1 година

Радо нищото чсно заяви каква е съдбата на народеца. Избори докато Радо нищото победи герб хахахххаххахахахахахаххахахахаха чалгар смотаннннн