52

ьаьаьа

преди 1 година

Аз съм добре, гледам да не ям много. Храната е пълна с отрови, химия и ГМО. От време на време мога да хапна ако видя някой по вкусен на улицата. Те обикновено се мотат около скъпите хотели.

51

Анонимен

преди 1 година

Това не е вярно бе! Ние сме евроатлантици-програмисти, със заплати като на Бил Гей. И само чакаме разпадането на Русия и победата на Украйна, това е единственият ни проблем. Ако не вярвайте, питайте Киро, Боко и тролеите на козяк.

50

Анонимен

преди 1 година

До Unknown... Докато вдигнат пенсии и заплати , то вече е минало време за още 2 пъти за вдигането на заплатите и пенсиите .Цените растат много по-бързо от заплатите и пенсиите ,... но не и за депутатите ...

49

Анонимен

преди 1 година

"Тия'' в НС , кога ще си увеличават пак заплатите , за тях инфлацията е 70% , а за народа е 3 % ,... точно както при управлението на И. Костов , за депутатите инфлацията беше /през 3 месеца / 70 % , а на другия ден бе оповестена инфлация за народа 3 % !

48

Unknown

преди 1 година

И с това увеличение на минималната вече се чудя какво да ги правя толкова много пари ... :D

47

Анонимен

преди 1 година

Забелязал съм масово как хора, взимащи годишно, колкото аз на месец, пазаруват много по-скъпа храна от мен. Например- редят се като невидели за ненормално скъпи баници с маргарин и имитиращ продукт с палмова мазнина?! За същата цена ще направят домашна баница с прекрасно сирене, немско масло и домашни яйца. Взимат безумно скъпи готвени ястия от витрини на супермаркети, разни безумни колбаси и какво ли не. Просто не знаят какво да ядат масово.

46

Анонимен

преди 1 година

Бежанците и самолетите изядоха ПАК парите в Бг !

45

Unknown

преди 1 година

И после ми кажете че тея паля.човци дето говорят само че всичко е ок дали е така ... Ай сиктир уе ..

44

Анонимен

преди 1 година

Важното е да има шари само за бежанците от Юг и Север , за политиците И ....ромите !

43

Анонимен

преди 1 година

А 2 % живеят на гърба на всички в Бг !

42

Анонимен

преди 1 година

Кифтетата у стола на парламата ще ги дигнат ли от 40стинки?Те там върхушката е бедна..не ги дигайте!

41

Милиардер

преди 1 година

Глупости пишат в тези статии. Просто няма как българина, че дори и българката да ги уплашат с бедност. Знам множествените числа в българския език. За разлика от журналистите и тези, които използват стандартите. Стойне, бре Стойне. Стапни ми на нога. Знам ги и песните.

40

негласуващ

преди 1 година

Е нали тиквата ви мина с 200 и го избрахте да управлявал уж и да намали горивата на 1,50!Защо не управлява и не намаля горивата?Нали "ги би" другите с чутовните 8% от населението гласували за него!Все се хвалеше с невиждани успехи и просперитет!

39

Един

преди 1 година

Тия, дето пишат, че кръчмите и курортите били пълни - да, има и хора, които могат да си позволят доста неща, то и по Коледа за екзотичните дестинации колко самолета излетяха от София.. ама това не значи, че масовият българин не е смачкан от инфлация и спад на стандарта на живот. Та това, че кръчмите и самолетите за Пукет, Малдиви, Занзибар и т.н. са пълни изобщо не означава, че средният българин е добре!

38

Истината

преди 1 година

Какъв спад на моето семейство цените ни съдраха джоба

37

M -I- L

преди 1 година

Вярвайте в Бог и всичко ще се оправи!

36

Певец, от народните

преди 1 година

ИЗОБЩО НЕ НИ Е СТРАХ. Такива си ги измислят журналистите. Щом г-жа Василка БОТЕВА ПЕЕ, ще я слушаме. С песните на тази виртуозна българка, ще ни е по-вкусно яденето. Както и пиенето. С ЛЮТИ ЧУШЛЕТА. Хубави са песните на ИСТИНСТИТЕ БЪЛГАРИ И БЪЛГАРКИ !

35

Оди пеш

преди 1 година

Да уплашиш беден с бедност е като да плашиш котка с луканкаНие - 30г сме все бедни няма как да ни изненадат

34

Анонимен

преди 1 година

Аз наблягам основно на хляба, иначе не мога да се наям.

33

Анонимен

преди 1 година

СЛЕД ВРЕМЕ ЩЕ ИМА ВЪВ ФЕЙСА ПУБЛИКАЦИИ КАТО СЕГА СЪС СНИМКИ ОТ ВРЕМЕТО НА ТОШО ТИИКВАТА И ЩЕ СЕ ЦИТИРАТ БАСНОСЛОВНИТЕ ЦЕНИ НА ФИГУРАНТА!