120

Анонимен

преди 1 година

"Русия воюва с 30 държави в момента, а не с една и.." И колко са жертвите от страна на НАТО? Няма, те не са изпращали войски а само старо оръжие от 80те с малък и среден обсег.Русия имаше тактическо и военно предимство,че нападна първа от 3 страни с предимство в авиация, артилерия и бронирана техника.Един месец по късно вече търчаха с на ората пералните и тоалетните да се спасяват.Това е жестоката действителност за руската армия.Не случайно Песков и Путин започват да скимтят за мирни преговори

119

Анонимен

преди 1 година

Дайте на Украйна ракети Hellfier blade и гледайте какво ще се случи с кремльовците.

118

Анонимен

преди 1 година

От русофилите знам че Русия можеше да превземе НАТО с оркестъра и хора на руската армия. Само че преди няколко години се случи нещастие на път за Сирия оркестъра и хора загинаха в самолетна катастрофа над Черно море. Това беше истинската причина да не падне Украйна за 10 дни и Киев за 3 дни.

117

Анонимен

преди 1 година

ДОКАТО НЕ ПОЛУЧАТ ОТ ТОВА КОЕТО ПРАВЯТ В УКРАЙНА,РУСНАЦИТЕ НЯМА ДА СЕ СМИРЯТ!САМО КОГАТО ХАДНАТ БОМБИ В ХЕХНИТЕ УЧИЛИЩА И БОЛНИЦИ ТОГОВА ЩЕ РАЗБЕРАТ КАКВО ПРИЧИНЯВАТ НА ДРУГАРИТЕ! МОЯ ВНУК БЕШЕ ВЪЗМУТЕН ОТ ПРОПАГАНДАТА В РУСКИТЕ УЧИЛИЩА И МИ ПОКАЗА КЛИПОВЕ НА РУСКИ ДЕЧИЦА ПЕЕЩИ ВОЕННИ ПЕСНИ!НАИСТИНА ПЪРВОЛАЦИ ДА ПЕЯТ ''ПРИЗОВИ НИ КОМАНДИРЕ ДА ОТИДЕМ В БОЙ И ДА УМРЕМ ЗА РУСИЯ,,''

116

Анонимен

преди 1 година

Армията на Путин е толкова зле че и охраната на папата от Ватикана ще ги прегази.

115

БАНко

преди 1 година

,, МИНСКИТЕ СПОРАЗУМЕНИЯ СЕ СПАЗВАХА САМО ОТ ПУТИН " !!!

114

БАНко

преди 1 година

МЕРКЕЛ СЪСИПА ЕВРОПАТА НА УРСЪСЕЛА ФОРДОЛНОЛАЙНО !!! ,, УКРАЙНА ИЗПОЛЗВА ВРЕМЕТО СЛЕД 2014 ДА СЕ ВЪОРЪЖАВА , ИНАЧЕ ДА БЕШЕ ПРЕГАЗЕНА ЗА СЕДМИЦА " !!!

113

БАНко

преди 1 година

ТЪРСЯТ СЕ БЕЛЯТА !!! ПУТИН , ЗАКРИВАЙ ГИ !!! ЗАРИВАЙ ГИ !!!

112

Опасен чар

преди 1 година

Какви удари, какви 5 лева? Те москалите сами си нанасят удари вече 22 години. Благодарение на Путин Русия е толкова съсипана, че Китайците просто ги чакат да измрат и да им вземат половината територия. Войната в Украйна ясно показа колко са зле, като махнеш Москва и Петербург всичко друго е мизерия дето я няма даже в Африка. За 22 години Путин и бандата му ошушкаха Русия и само промитите мозъци,така наречените Русофили още не го виждат.

111

Един от многото

преди 1 година

Украйна нямат капацитета да направят каквото и да било срещу Русия, просто съм потресен от тоталната мисъл и логика от страна на русофобчетата. Същите които не спират да повтарят колко е слаба руската армия и колко са силни укритата. Нищо, че е неоснователно армия финансирана и въоръжена от чужбина са бъде наричана украинска. Тя си е Натовска, Русия воюва с 30 държави в момента, а не с една и въпреки това Украйна е окупирана на 15% а загубите и са изключително големи. Това са фактите.

110

Анонимен

преди 1 година

Много мекушаво се отнасят САЩ с Русия което е предпоставка за излишно удължаване на тази мpъсна война подпалена от Кремъл.

109

Анонимен

преди 1 година

Е как ще стане това?Може би с терористични групи вътре в самата Русия.

108

Пацо от Враца

преди 1 година

От последното изречение, разбирам, че СБУ могат да одрънкат Вова, но американците не дават!

107

ффф

преди 1 година

тогава Киев ще бъде изравнен със земята...предполагам че ще им се даде 24ч да се изнесат от града преди да започнат бомбардировките.

106

Анонимен

преди 1 година

До 132....То българите 500 години не да проговорили на турски , та отсега насетне.....Бълнуваш празни руски опорки..Как Турция ни напада , и идва ,,братска Русия " да ни освобождава...Освободи си ума и не гледай руска телевизия...Вредно е за суверенитета ти...

105

Анонимен

преди 1 година

Така е...Украинците действат хитро.Праеят дронове собствено производство за да не бъдат обвинени САЩ и НАТО в това , че тяхно оръжие се ползва за нападение в Русия Макар разработките да са Израелски и американски, условието е изпълнено.Но Русия действа подло.Тска че....Руските ор"Ки да му мислят от тук нататък Как ще воюват с цял свят.

104

Стефан

преди 1 година

Може би трябваше да говорим сега на турски но говорим на български незнам закакво ще им помагаме на украинците нямаме нищо с тях нито ни са помагали нищо щот Сащ казват така затова ли по история учихме тея демократи как са изравнили София през 2 та световна и сега с тях сме 1 приятели чичо джон гледа само долара нему пука за демокрация сега продават на воля газ и петрол че са и на 1 място по продажба на оръжие уж миролюбиви били сами си правете сметката

103

хм

преди 1 година

Някой мълчаливо действа, а на сутринта сводката "какво са направили през нощта" лежи на бюрото на Укр.генерали...Не можеш да правиш неща, които не можеш и нямаш възможност да правиш..

102

Анонимен

преди 1 година

До 127...Вие руснаците вече, вече се страхувате...Е, дойде и вашия ред да ви нападат.Няма само вие да нападате.Какви сте вие, че ще събаряте градове, ще избивате жителите им, а вие ще си живеете спокойно в комунизъм....Няма такъв филм...Сега ще видите убаво ли е им на украинците...

101

Алекс

преди 1 година

Единственият начин да се спрат терористичните руски атаки срещу украинската инфраструктура,е да се разбомбят определени цели на руска територия.Украинците да използват американското оръжие,веднага след като го получат.