7

Анонимен

преди 1 година

Добре го играем учудени че ни блокирали за шенген! Погледнете фактите обаче - реално ние не сме с ЕС, ние го играем троянски кон там. И говоренето ни, и поведението ни е като на троянски кон. Правосъдна система никаква. Да не говорим за окаяната политическа сиуация. Реално ние все още не сме готови за ЕС, 15 години по-късно!!! Пуснаха ни прежевременно за да не попаднем отново в орбитата на русия

6

Анонимен

преди 1 година

Пълна забрана за преминаване през България на автомобили с Холандска и Австрийска регистрация!! Товарни и леки!! Да ги видим тогава колко са отворени швабите!

5

вместо да се вайкат

преди 1 година

да обяснят ясно причините за отказа и да изпълнят предписанията прозрачност и нокаутирана корупция на тема която никоя партия не обелва дума а крякат за отказа

4

Анонимен

преди 1 година

Нидерландия си го премести. Благодарение на мутренско, мултигрупско управление на ГЕРБ-ДПС и Радев, сме на нивото на страни, които се преди съединяване към ЕС. Даже Македония е малко по напред от нас.

3

Патриот

преди 1 година

Национален референдум за напускане на ЕС!!

2

Анонимен

преди 1 година

Румен Радев раздаваш тайно орден Стара Планина на мутри и мултаци. Румен Радев насилствено прокарваш мутрите на задкулисието в управлението на държавата. Румен Радев мълчиш за хартиената коалиция! Срещаш се с Бойко. Къде е онзи Румен Радев, който вдигна юмрука? Или това беше изкуствен юмрук? Римен Радев ти си Лицемер! Отвратен съм от теб, ченге. Отвратен съм от всички вас от статуквото! Отвратен съм от бездействието и слепоочието на избирателите и онези, които не гласуват. Отвратен съм от корупцията!

1

Възраждане

преди 1 година

ЕС и НАТО вън от България!