10

Аз

преди 1 година

Ако наистина не се стреля "на месо", това е грешка! А факта, че толкова много навлеци са влезнали нелегално, показва едно-има корупция и подкупи на границата ни с Турция!

9

Анонимен

преди 1 година

Вътрешните страни на ЕС са големи лицемери. Хем искат да не пускаме незаконни мигранти да стигат до тях, хем пък не дават да ги спираме с насилие. Е как да ги спрем? Да ги поканим на кафенце и да ги убедим с благи думи да се върнат в родината си? И с римляните така ни обвиняваха, че сме ги интегрирали, пък като им дойдоха в техните държави и пропищяха от тях и почнаха да ни ги връщат.

8

Анонимен

преди 1 година

И какво толкоз се правите на ощипани марийки, бе Демерджиев ?? Човекът е казал самата истина, че имаш ли пари можеш да минеш границата без проблем. Дали са 50 или 5000 евро, какво значение има ??? Вместо да назовеш проблема, който е масовата корупция и контрабанда на какво ли не по митници и граници, ти ми се занимаваш с Рюте и Скай Нюз. От тебе явно нищо не зависи, то ако зависиеше нямаше да си безполезен!

7

Даниел

преди 1 година

Хубаво би било да се стреля по нарушителите на границата ни. И защо всички тарамбуки са се устремили към Европа? Защо примерно не нахлуят в емирствата да си намерят работа? Само като им гледам противните физиономии ме избива на агресия...

6

А

преди 1 година

ТРЯБВА да се стреля на месо! Цялата ни държава е разграден двор! Безсрамници! То за това се нарича граница! Ако беше иначе, махай оградата и всеки да си ходи когато и където си иска!

5

Бг

преди 1 година

По 50 евро дават на отстрелян мигрант, ловния сезон започна. Вчера са отстреляни 23 носъра. .Браво на граничарите ни. Никой нетрябва да се гаври с тях и страната. Да мине Байдън и него ще го отстрелят, той затова не иска да ходи до границата.

4

Панов

преди 1 година

Нито дупките се запушват с коланчета (от руския пазар), нито намираме зарязани стълби, нито ..., нито полицаи печелят от трафика ,...

3

Анонимен

преди 1 година

Стуга сте се дупили! Това са нашите партньори и приятели! Значи вече знаете какви са и не искам повече изказвания от рода - много сме тазочаровани! Кабинета е за скрап - обясняват се като млада булка!

2

Хм

преди 1 година

А второто си трябва.

1

Анонимен

преди 1 година

Ама и да се стреля какво?! Незаконно преминават държавна граница и по този начин пряко застрашават националната сигурност. С твърда сила трябва да се защитава границата. Западноевропейската свободия не е свобода, а свободия и до нищо хубаво няма да доведе.