229

Неутрален

преди 1 година

От комюнитето на УНИАН - "От изстреляни 70 руски ракети са свалени 60. Поразени са 27 енергийни обекти в Лвовска, Киевска и Днипро области".Такааа... значи 10 руски ракети са поразили 27 цели???????Някой пак се опитва да ни качи на джанката май?

228

Анонимен

преди 1 година

Добре защо Украйна обстрелва химзавода в Горловка. Какво очаква обич и любов ли. Хората си вадят хляба. Не стига че не им изплаща пенсии...

227

Моряка

преди 1 година

Марионетката лъже както всеки ден.

226

Украйна:

преди 1 година

А в паРаша днес пак взрив на авиобаза, след вчерашните атаки с укр дронове по Енгелс в Саратов и база в Казан. 4 руски стратегически бомбардировача на скраб. Боевете за Бахмут продължават 5 месец. През това време спринтьорите на Вова избягаха от Харковщина, Лиман, Херсон а ВСУ са пред Кременной, след като преди седмица взеха под контрол важния път Сватово-Кременной!АналоГовнетная империя, опят обосралось!

225

Анонимен

преди 1 година

Украински формирования на свой ред обстрелваха Енергодар и промишлената зона на Запорожката атомна електроцентрала. В Днепропетровска област ВС на РФ отработиха позициите на ВСУ в Никопол,Красногригоровка,Марганец,Илинка и Добра Надежда.Продължават артилерийските двубои в южния участък на фронта,като руските сили поразяват цели в Херсон,Золотой Балка и Новоселка.ВСУ обстрелваха Гола Пристан и Каховския район на Херсонска област.

224

Анонимен

преди 1 година

Артилеристи удариха позиции на ВСУ в Авдеевка,Первомайски,Красногоровка и Невелски.ВСУ отново обстрелва химическия завод "Стирол" в Горловка,Донецк и Еленовка също бяха атакувани.В южнодонецкото направление ВС на РФ отработиха цели в Угледар, Богоявленка, Пречистевка, Времеевка и Новомихайловка.В района на Запорожие руските сили атакуваха през нощта база на ВСУ в Степное в покрайнините на Запорожие.Поразени са и цели в Олговски, Зализничный и Плавни.

223

Анонимен

преди 1 година

В Старобелско направление руските ракетни войски и артилерия атакуваха вражески позиции в Двуречная,Табаевка,Песчаное,Стелмаховка, Макеевка,Невски и околностите на Новоселовски.На Бахмутско(Артемовско)направление руските ВКС нанесоха въздушен удар в района на Спорни.Освен това са поразени цели в Бахмут,Бахмутски,Клещеевка и село Дружба.В донецкото направление руската авиация отработи струпване на зомби нацита в района на Маринка и Каменка.

222

Анонимен

преди 1 година

През нощта украински БПЛА камикадзе удари летище в района на Курск, резервоар за съхранение на петрол се запали,жертви нямаше.Руските войски поразиха цели в Сенковка и Сосновка в Черниговска област, както и Славгород, Мануховка и Александровка в Сумска област.В Харковска област ВС на РФ отработиха струпвания на зомби нацита и техника във Волоховка, Олховатка, Красное, Огурцово, Старица и Стрелечя.

221

Анонимен

преди 1 година

Тази нощ в Запорожие гърмяха експлозии, а в частта на Запорожка област, контролирана от Киев, се разнесе въздушна тревога. Най-вероятно това са били редовни нощни удари срещу струпвания на зомби нацита и военна техника, както и удари срещу критична инфраструктура в района на фронтовата линия.

220

Анонимен

преди 1 година

Руското външно министерство: Не може да става и дума за изтегляне от Запорожката АЕЦ на Русия или предаване на контрола на някаква трета страна. През последните седмици имаше твърде много слухове за предаването на Запорожката атомна електроцентрала като част от началото на мирните преговори.Сега става ясно, че АЕЦ няма да бъде предадена на Украйна или МААЕ и няма да има преговори.

219

Анонимен

преди 1 година

Топчето пукна Европа гръмна. Пустите укри станали западняци...

218

Анонимен

преди 1 година

Известният украински клоун Михаил Подоляк, който е и съветник на ръководителя на канцеларията на президента на Украйна, заяви: Украйна е готова да гарантира сигурността на Руската федерация в замяна на пълния отказ на Москва от ядрено оръжие. Дайте вече на този клоун изкуствени устенца!

217

Анонимен

преди 1 година

"Артьомовска месомелачка". В първите дни на декември украинските въоръжени сили имаха стотици убити и ранени тук всеки ден. Според западни оценки (500-800 200 и 300 на ден). Повече от 85% от загиналите и ранените са жертви на прецизният руски артилерийски огън.

216

Анонимен

преди 1 година

Atlantic Council, работещ в НАТО: Западните страни не могат да се съобразят със собствените си санкции и да блокират две трети от резервите на РЦБ.Защото никой не знае къде са. Беше възможно да се замразят около 100 от 300 млрд.дол.,а останалите пари просто не бяха намерени.Освен това се оказа, че държавите,които налагат санкции, не винаги знаят точно какви активи се опитват да блокират.Вярно или не-неизвестно.Но ако е така, тогава ситуацията е доста комична.

215

До СКОРО

преди 1 година

Скоро и 500% от руските ракети ще своря и ще поразява цели във Варшава! Ха па ха!

214

Анонимен

преди 1 година

ВСУ също така изпитва сериозни проблеми край Соледар.Там руските войски провеждат щурмови действия в района на Яковлевка и Донецк Белогоровка, за да поемат пълен контрол над участъка от пътя. На луганското направление продължават настъпващите боеве при Житловка и Краснопоповка. Това е на север от Кременная. Вярно, интензивността им малко намаля. В тази посока също има борба за участък от пътя. В този случай магистрали Р-66.

213

Анонимен

преди 1 година

На Донецкия фронт украинската армия отново нанесе масиран удар по областния център.Удари предимно с ракетна артилерия жилищни сгради.Ожесточените наземни битки за Бахмут продължават.Югоизточно от града ЧВК "Вагнер" се опитва да пробие отбраната на ВСУ близо до село Опитное.Те атакуват и източните покрайнини на Бахмут.

212

Анонимен

преди 1 година

Да ама ПВО то е на САЩ. С чужда пита помен прай .

211

Какви ракети?

преди 1 година

Те нали свършиха през пролетта или Зеленски иска да каже, че Британското разузнаване всеки ден от 9 месеца лъже??

210

Анонимен

преди 1 година

Ако 10 руски ракети са успяли да изкарат от строя 40% от електромрежата, те треебва да са не просто ефективни а магически направо!!