151

Някой

преди 1 година

Не беше ли холандец този който на един от морските ни курорти мина през стъклена врата. А на границата с Германия в Папенбург се снабдяват от там с наркотици основно млади германци. Холандски закони и спазване на шенгенски закони. Двойни стандарти.

150

Анонимен

преди 1 година

Жалкото е че вместо да се обединим като народ срещу всичко холандско , тук се намират родоотстъпници да ги оправдават . Заслужаваме си да ни унижават по този начин. Не получат ли отпор ще продължат да се гаврят . За това : бойкот на всичко холандско , да не се обслужват по курортите , стриктен контрол на всеки холандец по границите, ако се намерят наркотици - веднага в затвора

149

Анонимен

преди 1 година

Може и американците да са им подсказали,защото минаване в шенген премахва визите за фащ....Причините са по-сложни.Не,че те са много почтени,а ние-не.

148

Толкова си можем

преди 1 година

Да ви е чест ГЕРБ, след десет години управления, Румъния която в началото беше след нас, сега ни изпревари безвъзвратно, а ние тотално последи.ПЪЛЕН ПРОВАЛ!!!!

147

Някой

преди 1 година

С удоволствие бих отишла на горният край на Германия към Папенбург да вдигна едно КПП за Холандците за проверка на внос и износ на наркотици. И Германия и Холандия ще останат лошо изненадани от "липсата на престъпност" в шенгенското пространство и ЕС. Може и техни полицай да изненадат с нещо. В Папенбург за първи път видях какво е наркомани. А много бъкъри минават тази граница, а някой си носят обезпокоителни да го кажем и към Баварско .... Едни надути сноби гледат в чуждият двор...

146

Анонимен

преди 1 година

Не е мутроландията,а омразата към нас.Целта им е да им плащаме такси,да им купуваме буклуци,да пазим границата,а за нас-праз.И това не е без знанието и препоръките на френци и немци.Нищо,че се правят на много деликатни.Правете си изводите!

145

Анонимен

преди 1 година

Мутроландията изградена от мутрата борисов е причина за всички проблеми !

144

Анонимен

преди 1 година

Меркел си ги извика емигрантите нали казваще" Елате , елате за всички има място" , а сега нашите граници са като под обсада ! Тези надути парвенюта да престанът да ни диктуват живота!

143

Анонимен

преди 1 година

Да го видим Джамбазки сега , хем клекнахме на Македония под натиска на същата тази Нидерландия , хем ни прецакаха . Да си оправдае Брюкселската заплата . Не , че нямаме проблеми , но не виждам с какво сме. По различни от другите бивши соц страни . Със сигурност Холанците не си спечелиха приятели, дори нямат представа колко злопаметен е този народ

142

Селски шушляк

преди 1 година

Тгава нека Шенгена напусне България НЕЗАБАВНО !!! А за холандците е известно че са най-големите содомити и наркомани.До преди 200-300 години все още канибализмът беше основно препитание за много от тях.

141

Някой към Викса

преди 1 година

Аз само да попита защо пишеш на Български и то правилно. Вашето не беше ли зверски диалект и наши букви. Ке се разберем кога кривият макарон стане прав ама то проблема не е наш, че светът е пълен с неориентирани и объркани хора. То и аз викам да се самоопределят като английската кралица ама то там индийски сериали, камилска и холивудски страшно.

140

Анонимен

преди 1 година

Така или иначе , тези никога няма да ни допуснат до ШЕНГЕН, за това предлагам всички емигранти да им ги качим в автобуси и директно за Нидерландия ! Айде бе ще ни мрът като мухи полицаите , че да им пазят и техните граници , а те ще ни обиждат !

139

Някой към викса

преди 1 година

За може и да е добре до някъде, че няма да сме в Шенген така съвестта ни е чиста за мигрантите и т.н. Няма нужда и да умират полицай, а да бъдат солидарни и човечни като ги насочват в правилните посоки и начини за пребиваване там, а вие ще гледане отстрани оригинала как всяко зло се превръща в наше добро. Поздрави на съседите копирани от лошият генетичен материал.

138

Анонимен

преди 1 година

Най добре да излезем от ЕС. Няма евро фондове, няма откъде да крадат, няма корупция и тогава ще ни приемат в Шенген.

137

Явно

преди 1 година

Явно само вътрешния министър президента и още няколко човека от който зависи не знаят кво се случва на капитан андреево!!!Заради 20 човека който се къпят във лукс във България 3,5 милиона българи който сме навън ще страдаме!!! СРАМ И ПОЗОР!!! Дано най лошото стигне първо семействата и близките им и накрая тях!!

136

Анонимен

преди 1 година

Испания да си прибере Холандските провинции и проблема е решен. Същото като с Каталуния.

135

Викса

преди 1 година

ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ БРАТСКА МАКЕДОНИЯ ЗА 20 ГОДИНИ ОТ ЧЛЕНСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ В ЕС С ПЕСЕНТА, ШЕНГЕН ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН!

134

ФАКТ

преди 1 година

Бългаpoy6еца радеф постигна целта мафията да властва в България!!!

133

По въздух.

преди 1 година

На летището на пристигащи има митничари които гледат. Всичко над 10К Евро трябва да се декларира. Mогат да проверяват и пътници по избор и то без обосноврка - ако искат и някой им се стори съмнителен. Въпреки че в момента не го правят, защото нашите на скенерите в София/Варна/Бургас/Пловдив си вършат добре работата. До сега са 15 години членство в ЕС не съм чул да има проблем със сигурността по въздух от страна на България. Страхове от нидерландия за приемането ни по въздух са неоснователни.

132

Някой към Мел Гибсън

преди 1 година

Ние сме толерантни към мафията, те са толерантни към кюскащите се салами и бакъра което е равносилно. Различни методи, но резултатът е един и същ. И едните и другите трябва да се осъзнаят иначе всички в киреча задружно.