10

Митко Павлов

преди 1 година

Този ГЕРОЙ войник беше награден посмъртно от РФ, защото въпреки, че беше военнопленник беше разстрелян от упор в главата с пистолет, защото запази позиция за страната за която се бори и защитава!!!!

9

Акакво става?

преди 1 година

А какво става с успешното контранастъпление на Въоръжените сили на Украйна срещу руските агресори, какво става с успешното контранастъпление на Въоръжените сили на Украйна срещу руските агресори? Защо не пишете за успешното контранастъпление на успешното контранастъпление на Въоръжените сили на Украйна срещу руските агресори? Вече 4 месеца от август насам Украйна контранастъпва успешно, а медиите нищо не казват до къде стигна!

8

Анонимен

преди 1 година

Редно е да се добави, че имаше видеоклип в интернет на заловен войник от Руската армия на когото му заповядаха да каже: "Слава на Украйна", съответно този войник каза: "Слава на Русия"!!!!! ....и беше застрелян в клипа ...Редно е да се казват и двете страни

7

Анонимен

преди 1 година

Укрите са същите животни.

6

Анонимен

преди 1 година

Само че сте объркали става въпрос за .звергите от Азов, Айдар и десен сектор те са които издевателдтват над руски войници и свои. Телеграм каналите са пълни с техните чудовищни деяния. Най хубавото е, че доста вече са при Бандера.

5

Диян

преди 1 година

Ясно. Тамън си помислих, че след толкова видеа с украински престъления, най-накрая ще намеря нещо и от руснаците, и тогава видях, че източникът е Newsguard. После спрях да чета, по-добре да се информирам от вестник Шок.

4

Анонимен

преди 1 година

Не гледам нещо в социалните мрежи, защото там има много не истини и реклами. Но гледам че цената на една баничка от левче стана две левчета. "Ко прайм?"

3

Истината за Русия

преди 1 година

е точно такава...... Откак си убиха собствения цар....

2

Анонимен

преди 1 година

Мога да ви направя анимация със същото "насилие" в рeдaкциятa на ДНЕС как мисирките се стреляте една друга с картечници и как се колите с мечове.

1

Анонимен

преди 1 година

Укропитеците имат сайт в който слагат лица за убиване включително западняци, когато ги убият слагат кръст на снимката.