310

Анонимен

преди 1 година

Баце ще ПОДАРИ на Нинова премиерското място , и работата спи !БСП са продажни , слуги на ДПС -20Г. , имат опита да слугуват , сега и на герб !

309

Емо

преди 1 година

ГЕРБ и ДПС са сигурна коалиция.... ДБ- си позволиха много обиди срещу ГЕРБ през последните 2 години и незнам как ще преговарят евентуално.... Коцето и Янев ако не помагат,поне да не пречат......

308

Анонимен

преди 1 година

Винаги е било така - десните партии по света вадят държавите от кризите, левите ги създават. ДБ обаче още не са решили - леви ли са или десни. Като се определят, ще стане ясно и кой ще управлява. Дали ще са ГЕРБ-ДПС-ДБ-БВ или ще са ПП-БСП-ДБ-БВ (за второто ще им трябва и Възраждане). БВ може и с едните, може и с другите - той е резервата и за двата отбора. Също така във втория случай естествено ще продължи "промяната", пардон - пропадането.

307

Анонимен

преди 1 година

ПП не могат да подкрепят ГЕРБ, защото са прекалено леви (това и Асен Василев го каза в прав текст). По всичко изглежда, че ПП са младата смяна на БСП. Затова няма никакъв смисъл да се търси компромис, който да ги удовлетворява. ПП се хващат за ръчичка с БСП, Възраждане се разполага в същата политическа ниша като конкуренция - за проевропейска коалиция остават възможни останалите партии.

306

Реалист

преди 1 година

Никога не съм гласувал за ДПС ама ще се окаже че в момента са най българската партия ! За съзжаление е така !

305

М

преди 1 година

От Посолството ще кажат на Бойко да си ходи и обновените ГЕРБ заедно с останалите атлантици /разбирай протежета/ ще съставят така желаното правителство. Но ползата от него за България дали ще е реална или ще увеличи още повече колониалната ни и икономическа зависимост от Запада?

304

митко

преди 1 година

Герб е престъпна групировка.Хора като Горанов,Добрев са за затвора.А за Боко Тиквата всичко е ясно и на децата-мястото му е при бай Ставри.

303

Беновска пипа

преди 1 година

Разликата с предишния парламент е очевидна. Сега не може бъде съставено правителство без участието на една от партиите Герб, ДПС, Възраждане. Пълен провал на квинтета Корнелия, Кирчо, Кокорчо, Слави и Христо Иванов. За година и половина вместо да изчегъртат модела Борисов, с инфантилното си поведение и газови далавери, те успяха да върнат Тиквата в управлението.

302

manwithnoname

преди 1 година

Боко да ходи да си гледа внуците в Банкя. Да правят една коалиция ГЕРБ+ПП+ДПС и да се хващат на работа, че ми писна от тия депутати и техните избори.

301

Анонимен

преди 1 година

А защо ДПС да не участва ? БСП може... а ДПС неможе ? Щонтака бе хора ? :) Турчина да ви е спрял газа или да ви плюе ?

300

Л.Иванов

преди 1 година

Вероятно на всички партии им е ясно_- който е направил коалиция с мафиотската партия,отива в небитието..Примери- колкото щеш!

299

Главанак

преди 1 година

Днес е 3 октомври.юТиквата обеща,че ако са първи,ще направи хляба 10 ст.и бензина един лев!юИ какво стана? Отново хвалби,опашката лъжи и манипулации,просто това си може човекът,това прави!

298

Анонимен

преди 1 година

Този ,,Анонимния,, с големите букви, няма ли свян? Плащат му, за да пише, но поне да вложи малко въображение, брътвежи на селски бабаит!

297

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Има две 'но': Първо, ББ и леля Корни не могат да се дишат. Второ: К.Нинова ще изчака резултатите от гласуването в САЩ и Канада, макар че не се очаква гласовете за ПП да бъдат достатъчни ПП да навакса изоставането. РЕшаващо е в коя посока ще потегли Възраждане - към ГЕРБ или ПП. По-вероятно е поне засега да не се ангажира с участие в кабинет и да държи на позицията си на единствена русофилска партия в България, докога - не се знае.

296

Анонимен

преди 1 година

ПП Възраждане нищо чудно да изчакат дали няма да се наложат нови избори преди да се съгласи да влезне в състава на кабинет предвождан от ББ.Отделно К..Костадинов не би се решил да изгърми на халос патроните на единствената русофилска партия в България.БСП под диктата на К.Нинова пое откровено русофобска позиция. По-вероятно е ББ чрез А.Доган да се опита да привлече ДПС за такъв. Евентуален съюзник бе могъл да бъде Български възход, а защо не и онези, за съжаление мушики, от ДБ.

295

Анонимен

преди 1 година

Коалиция ще има и то много здрава. ДБ са част от СДС навремето, така че са вътре. БСП повече власт няма да видят, затова ще се прегурнат с ГЕРБ. Към тях добавяме Стефан Янев и всичко е бетон.

294

Anonymus

преди 1 година

Няма да съберат хора за коалиция. Единствената им надежда са ДПС и веднага после вот на недоверие и протести :)

293

Хахаха

преди 1 година

Борисов от 35% гласували има 1/4 вот, т.е. истинският вот на Борисов от всички, които имат право да гласуват е едва ... 8, 75%!!!

292

анонимен

преди 1 година

Накъде ще тръгнат след изборите ПП ? А бе, като натиснете бутона на казанчето , интересува ли ви на къде тръгва съдържанието от кафявия салон?

291

бай Таци

преди 1 година

Давай баце Бойко!!! Haплюнчи му глвъта и ги почвай по домова книга!!! А чaлгapя може и да го завториш!!!