188

Анонимен

преди 1 година

трагично. заради ниската активност герб и ДПС с твърдия електорат от държавни служители и етнически вот пак са напред. лудите си гласуват за ***. стойте си вкъщи и гледайте сериала. Поради мижав интерес закриваме държавата

187

Иван Стратиев

преди 1 година

Когато използваш мозъка си само за ядене, пиене и онова другото - даваш власт на хора, които цял живот крадат /Ге/, лъжат/Пп/ или от поколение се хранят с народна пара/Бс/. А ако някой им събуе гащите/Ит/, него го намразваш! Прав е Иво Христов. *** е ваксини$ан мазохист, който се оплаква от съдбата, в която сам се навира! Да са му честити нови дългове, ваксина$ия, навеждане на запада и половината пари към Хемус т.е. Барселона и Росенец! И малко за кака Ку, за да държи ново-старата коалиция

186

до 193

преди 1 година

Най-големият победител е "Сиела Норма". Колкото повече избори, толкова повече многомилионни фактури за тях. От нас, защото *** не могат да се разберат.

185

Радев е победител

преди 1 година

Тези избори ги спечели Радев, без да се явява на тях!

184

до 191

преди 1 година

Дай Боже да е скоро. Опасявам се обаче, че на Асен ще му хареса там обгрижването.

183

От софийския затвор

преди 1 година

Чакаме го канадския измамник и любовника на културиста

182

Анонимен

преди 1 година

На изпроводяк, трябва да благодарим на Слави, че ни оттърва от Киро. На следващите избори ПП ще са след БСП спрямо сегашната конфигурация. А Киро има предостатъчно пари да си оправи зъбите, но не го прави. Вие чакате, държавата да оправи.

181

Кора с яйца

преди 1 година

Столичанин се познава по това, че в неделя вечер в задръстванията на входовете на София, на задното стъкло на колата му гордо стои *** с яйца!

180

Извода

преди 1 година

Бойко, вади белия кон и дай на Канадеца и на Кокорчо да го погалят по топките. Защото в Централния ги чакат с любов. Скоро ще ги правят булки

179

Пич

преди 1 година

О, Боже! Славчо няма да може да ни разиграва в 4-ти парламент. А Баце се върна на бял осел! Сега всички *** сигурно маат гюбеци от кеф. Чакаме Баце да пренареди и жълтите павета с нов ремонт на ремонта.

178

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ се насадиха на пачи яйда. Ако не бяха толкова алчни за власт можеха да оставят тази зима правителството на Киро да обере калая на кризата и догодина ПП щяха да са на 10%, а не на 20. Но бързането бе и заради друго - щеше да лъсне още повече, че при ГЕРБ се е крало като за световно. ГЕРБ повече нямат полезен ход. Каквото и да направят или не направят все е в техен ущърб. Все пак един истински държавник би трябвало да знае кога да се оттегли. Борисов бе и си остана алчна сикаджийска мутра.

177

Шопендар

преди 1 година

Кошмара продължава,ще продължим да се търкаляме надолу,към мизерията.тази зима ще я запомним. този окаян електорат си заслужава съдбата.амин.

176

Анонимен

преди 1 година

хапчетата!

175

Анонимен

преди 1 година

Възраждане ще последва ИТН на следващите избори напролет

174

Анонимен

преди 1 година

КОСТАДИНОВ И ЯНЕВ СА РУСКИ ПОЛИТИЦИ И ЩЕ НАПУСНАТ БЪЛГАРИЯ СКОРО. КОСТАДИНОВ ЩЕ БЪДЕ ОСЪДЕН В УКРАЙНА, ЯНЕВ УБЕЖИЩЕ В РУСИЯ.

173

Анонимен

преди 1 година

Жалко за Слави, поздравления за Възраждане аз гласувах за тях

172

Извънземен Рахатчия

преди 1 година

Надявам се, най-накрая са куртолисахте, чи то цял месец ми надувахте глъвътъ един през друг: аааааа-ууууу, ще ти дам онова, аааа-уууууу, ще ти направя това;))) Време е за нещо си, довери се на акъла си, тинтири-минтири;))) Ни съ гледахте отстрани къф зоопарк сте;))) Неслучайно един от вас е казал, че "човека е политическо животно";)))

171

Анонимен

преди 1 година

Слави се насити на политиканстването и очаквано е извън парламента.Лошото е, че ПП трябваше да го последват.

170

i'm

преди 1 година

Както се пее в една песен, която се върти напоследък...."Май овцата пак е влюбена в месаря". Как можа този народ да върне мутрите на власт.. с голи обещания за евтини битови сметки и това е достатъчно да направи някой цар. Толкова му стига интелекта на българина...

169

Анонимен

преди 1 година

ПРОВИНЦИАЛНИЯТ ДЪРЖАВНИК БОРИСОВ ПОЧТИ ПРЕВЪРНА БЪЛГАРИЯ В РУСКО-ТУРСКА ПРОВИНЦИЯ