13

Хмм...

преди 1 година

Всички агитират и се мъчат да ни внушат, че трябвало да се гласува, за да не се получава това, дето пишат , че се случвало днес в Турция. Аз ви питам, а за кои и за кого да гласуват хората? Нима ако Борисов и ГЕРБ бяха толкова успешни, щяхме сега да сме на трети предсрочни избори? Апатията и нежеланието да гласуват мнозинството се дължи на факта че БГ политическата класа не схваща проблемите и нуждите на българина. Скъсана е връзката между народа и политическата класа.

12

Факт

преди 1 година

Те това свършиха кючекчиите да увеличат секциите в турция с предтекст за "българите" в чужбина.

11

Анонимен

преди 1 година

До 4 - мани, че гледам, че и сричащия Биков се е запътил и той към властта... Добре, че е с Мис Дулово около себе си та зорлем успяват да съставят цяло изречение... 99% от българските политици са наистина жалка картинка. Беше ми истински трудно да гласувам за Копейкин, ама го направих надявайки се, че ще спечели 25-40% от вота и никоя партия няма да вземе властта. Янев изглеждаше адекватен, ама нема да го бъде щото е неутрален, а народа иска шоу и го търси от кумирите си - САЩ, Русия хаха

10

Дух наотминаликоледи

преди 1 година

И Така Нататък! Слави се оказа не Апостол на Свободата, а заптие на султана! Чакаме ли още спасители и колко по 800 дни да си приготвим!... _________________________________P.S. Кой не скача е червен! Времето е Наше!

9

Анонимен

преди 1 година

Абе какво им се дразните на хората в чужбина че гласуват? Вие като не искате (под 40% избирателна активност) те защот да не се възползват.

8

Анонимен

преди 1 година

Скритата цел на всички секции в турция винаги е била една и съща, вече 30 години, да увеличи процента участие на дпс във властта и да има по-голямо влияние, къде законно, къде незаконно. неоосманистката политика на турция не се интересува кои средства са законни и кои не, щом печели влияние. От такива хора не може да се очаква да спазват никакви закони. Следва всички ние да се погрижим те да не могат да получават влияние, повече от това, което им се полага реално. Иначе, изчезваме.

7

Жокеръ

преди 1 година

Слави Турския ни продаде на Турция! Сега ще се разбере какво свършиха чалго-пънкарите!

6

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Живеещите извън България бивши българи,независимо от етническия си произход ,да нямат право да гласуват. Ние,живеещите в България имаме моралното право с гласовете си да определяме бъдещето на страната. Та много от напусналите даже не знаят български език.

5

Гласувайте

преди 1 година

Мен ме е страх да не станат пьрви с тази апатия на изборите

4

Дам...

преди 1 година

Ами като няма качествени български политици, които да са първо българофили, после всичко останало, така ще е за жалост.И нека да няма изненадани, ако ДПС са дори втори на тези избори.

3

Гласувайте

преди 1 година

Гласувайте ако не искате да станем за подигравка и трудно говорещият бьлгарски карайдь да излезне пьрва политическа сила и да стане премиер , достатъчно подигравка търпяхме с неможещият да говори - кирил

2

Анонимен

преди 1 година

Тенкю, Слави, машала Тошко, аферим Има такъв народ.

1

Анонимен

преди 1 година

Ако има истинска статистика нека да кажат и колко от изселниците са гласували за друго освен дпс.