90

Анонимен

преди 1 година

Ако фактите в края на статията са верни, тоя от снимката вместо да се тюхка, да нарита подчинените си да се размърдат и да си свършат работата.

89

Анонимен

преди 1 година

Точно този подлец е главният виновник за извръщенията в правосъдието! Всички органи / звучи ми като полови/ сте за затвора ДОЖИВОТНО!

88

Радослав

преди 1 година

До 102: за втори път днес ставам свидетел на нарушаване на закона от партия ***! Днес не се агитира бе русороб! Никой нормален човек няма да гласува за платената жрица на Путин в България!

87

Анонимен

преди 1 година

И какво като си бесен, бе Гешев?! Нито ще върнеш джипа, нищо ще намериш истинските кръвни проби. Що не даде методически указания да не го пускат тоя дрогиран връзкар, или си зает да местиш пешките по изборите, а тоя е дребна риба за тебе?

86

До 102

преди 1 година

На ред сте за кремация!

85

така ли?!

преди 1 година

Така ли бе, Каскета?! А защо не "побесня" от чекмеджето със златните кюлчето и пачките милиони евро, за откраднатите милиарди от "магистралите" на шефа ти - сикаджийската мутра от престъпния свят, за чудовищните престъпления и грабежи на герберастката престъпна *** и ортаците им от сараите?! А защо не побесня, когато по "ремонтирания" от сикаджийски и делянпеевсики фирми път загинаха 20 човека?! Защо бе, Каскета! Че много си бил "чувствителен" бе, пазителю на престъпници, мутри и мафиоти?!

84

гражданка

преди 1 година

Като сте бесен г-н Гешев, хайде сега - Вие сте на ход!!!Да Ви видим, с правомощията които имате, дори и да са малко...Чакаме...Целия Шумен е бесен!!!

83

Юлиянчо

преди 1 година

Главният Прокурор Иван Гешев били се подложил на задължителен Психиатричен Преглед, изискване за всички Магистрати които определят съдби, това е по настояване на приятеля му Юлиян Борисов Георгиев от Перник и съдия Ели Скоклева !?

82

Психар от Перник

преди 1 година

Главният Прокурор Иван Гешев били се положил на задължителен Психиатричен Преглед, изискване за всички Магистрати това е по настояване на приятеля му Юлиян Борисов Георгиев от Перник!?

81

Анонимен

преди 1 година

Ама това са твои колеги, бе, Гешев, от една и съща система сте. Знаете се поименно, бонуси си раздавате в края на всяка година...

80

Анонимен

преди 1 година

Лъже, циркаджията сигурно и ток е в схемата

79

Чичо

преди 1 година

Споко баце! Ти гледай да си запазиш поста, това, е най-важното (това, че някой някъде бил умрял ще го преживеем - това е ежедневие у нас (и по света)) сега!

78

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 92 явно не разбираш какво е капитализма? вземи прочети книги това е капитализма следващото ниво на феодализма, следващо ниво на робовладеския строй

77

Анонимен

преди 1 година

Бедните и богатите ТРЯБВА да бъдат равни пред правосъдието! Противното води до това, което наблюдаваме днес - войни и заплаха за живота на всички хора. Парите и властта, попаднали в ръцете на луди, носят смърт и разруха. Огледайте се и се замислете. От главния прокурор се изискват разум и професионализъм, спазваане на законите, за да бъдат бесни престъпниците, а не той. Цялата система е пробита и проядена от корупция и лични интереси...

76

Бял Орел

преди 1 година

Накрая когато държавата не въдворява справедливост народа ще я раздава и ще станем като африканските бедни държави..... или като Мали

75

Анонимен

преди 1 година

ДБ като махне Гешев, съда в Шумен ще спре да пуска убийци под домашен арест?

74

Анонимен

преди 1 година

Каскет ай стига преиграва. Бесен беше единствено кога арестуваха шефа ти.. баце Бойко от Банкя. Сега ти е през оная работа.

73

Анонимен

преди 1 година

И какво излиза? Главния обвинител и един от най-силните в държавата е безсилен при някаква завера на местно ниво в някакъв град. Е га ти главния прокурор, е га ти държавата. Плюя и на вас облечените във власт и на държавата. Обичам Родината и чакам патриоти и родолюбци справедливи да поемат кормилото. 33 години чакам, но зная, че Бог не ни е забравил. Ще бъде! И наред с криминалните в затворите ще има място и за този. За Гешевци отделен затвор, по големичък, че за 33 години има вече хиляди Геш-ц

72

Анонимен

преди 1 година

Абе! Кат си сипя една ракия, ще видите вие! С ЛЕД!

71

Емо

преди 1 година

Интересно ми е - за "Осемте джуджета" какво изпотваш? За един приятел питам. Колко еврака ти влезнаха в сметката оттам?