24

Анонимен

преди 1 година

Да ви имам промяната. От година насам, скандалите вместо да стават по-малко, те ставата всекидневни и много по нагли. За ордите бежанци дето ни заливат да не говорим. Пълен Провал

23

Анонимен

преди 1 година

Да се беше сетил за майка си преди да се качиш в колата пиян и дрогиран.Трябват крути мерки за такива иначе няма да се оправим.

22

столичан

преди 1 година

Пуснете го човека, не го е направил нарочно, а и все пак пукналия е некакво франсе, т.е. няма особено значение. Човекът е почти на 40г., още няколко годинки младост му остават, не я пропилявайте по затвори, нека да си живее.

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен ......Семерджиев наистина продава дрога, но не на Борисов. Продавал е дрога на Киро от ПП-то докато е бил премиер. Има снимки как доставя пици с кристали на оргиите на Киро в Министерски съвет. Ама, тролящината и омразата към Борисов и Герб напълно е изчегъртала мозъка на поддръжниците на ПП-тата и розовото ДБ, а лъжите са им ежедневие.

20

Анонимен

преди 1 година

***. Веднага в затвора

19

Анонимен

преди 1 година

Никаква прошка!Затягайте мерките,че се изтрепаха по пътищата.И откъде толкова много дрога?Всеки хванат пиян и дрогиран!А тия,които не са хванати?

18

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да казва определено има вид на гербаджийска нарко мутра

17

Анонимен

преди 1 година

Сега почва, наддаване на прокурори, съдий ще се точат делата, с години ще се изгубят документи

16

Ха,ха,ха

преди 1 година

Естествено, че ще му се размине. Това, го гледаме вече 33 години.

15

Мразя Радев и ГЕРБ

преди 1 година

Този реве като магаре а като кара Панамера се мисли за........ типичен *** убиец. *** момчета на мама детето. Гадни балкански некадърници. И този си е платил на служителите на реда.закон за отнемане на имущество на такива длъжници

14

баба мара

преди 1 година

на кого е полезен този човек на себе си на семеиството си на обществотокакво дете ще отгледа номерата с болните маика и баща не вървят

13

Анонимен

преди 1 година

Човека като е казал че ще се оправи в МВР болница, явно е имал нещо предвид. Да не е осигурявал луксозни автомобили на ушевите, които са ги карали на автомивка при Семерджиев.

12

Анонимен

преди 1 година

Добре, ще му сложат мярка "задържане под стража" А, после??? Дрогирания убиец на Милен Цветков вече е с мярка "домашен арест", а за 2 години съда все не успява да даде ход на делото и да го осъди за убийството, но адвокатите му със сигурност ще променят квалификацията от убийство на хулиганска проява. Този дрогирания наглец с Поршето също е връзкар и мангизлия.... Не вярвам да бъде осъден за убийството с ефективна присъда - затвор. А, вие????

11

Трагедия

преди 1 година

За съжаление това са последствията от разграбените милярди помощи от Европа за последните десет години луксозни автомобили дрога и много алкохол!! Парите за това порше трябваше да помогнат на поне 10 български семейства а преставете си колко е издрусал каква къща си е направил и т.н!!! Трагедия г.а.н.ь.о.в.с,.к.а

10

Анонимен

преди 1 година

Аа карал с 200 и с наркотици и сега, реве че имал семейство и болна майка а човека дето уби няма ли семейство изр.. од или не те интересува гледаш да, спасиш затвора

9

Умник

преди 1 година

Вземете му няколко хилядарки и го пускайте, то се е видяло, че е само въпрос на време и този случай да се замете под килима. Както стана с убиеца на Милен Цветков, както стана и с убиеца на двете момичета в София.

8

Анонимен

преди 1 година

Леле,разчуствах се,той говорел през сълзи.Абе,***,затвор за тебе бе,долен и гнусен тип!

7

Факт

преди 1 година

Отнех човешки живот и осакатих друг до живот- "извинявам се".Потуп по рамото, по една кола на дежурния и по висока месечн атакса към МВР-то.По едно уиски на полицайчетата дето му помагат и всичко точно.Утре поне да се забие в комбайна или трактор със плуг отзад.

6

Анонимен

преди 1 година

Наглец! В кауша доживот!

5

Анонимен

преди 1 година

И тоя ще го изкарат че е арестуван неправомерно като банкяския