10

Анонимен

преди 1 година

Заплахата за страната ни се нарича Кирил Петков, предател и родоотстъпник!

9

Анонимен

преди 1 година

Айде бе?! Верно ли няма? Пращайте още оръжийца на укрите и да видим докъде ще я докараме!

8

Анонимен

преди 1 година

"Гълъб Донев: Няма пряка военна заплаха за страната ни"________Благодаря, че ми казваш очевидното. Сега ако ми кажеш, че сутринта слънцето ще изгрее, ще те боготворя доживот.

7

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами ние и в момента сме във война с една група хибридчици с български паспорти и руско самосъзнание ... да не забравяме че Шеф диригента на този гълъб заявяваше в кампаниите си че "Крим е руски", което наливаше вода в мелничката на путин и последващите му действия в Украйна, преди фигуранта да вдигне юмрук партии като Възраждане не можеха да минат и 1%, може да стигнем и до янеФ, който продължи кремълската линия като потвърди думите на путин, че в Украйна се провежда "Специална военна операция"

6

Анонимен

преди 1 година

Украйна трябваше да избира между ЕС и Руското блато.Украинският народ избра Европа,но блатото се оказа много отмъстително.

5

Сър Пичук

преди 1 година

С това темпо 7 месеца за няколко села до като стигнат тук ще съм умрял естествено.

4

Слънцето

преди 1 година

На 200 км са по права линия ..., Най - много втори път да стигнат до Берлин. Нищо повече.

3

Дедо Йоцо гълъбов

преди 1 година

Абе тоя гълъб подкрепя ли действията на другите членове на Съвета за сигурност на ООН в Ирак, Афганистан Сирия Фолклендските острови, Панама, Сърбия, Виетнам Корея Салвадор Колумбия и където се сетите още?

2

Rip europe

преди 1 година

Да помислим малко . Джидахисти режат оградата ни по границата ,всекидневно от Турция влизат на тумби , едни вече убиха и полицаи . Тези мислите ли че ще се интегрират в Европа или у на с !? А ние вече сме неприятелска страна на Русия а при война срещу нато . Варна изгаря ама буквално защото там има логистичен център на нато . Гответе се за война и се молете на Бог да ни е на помощ.

1

SS

преди 1 година

Вярно е ,че няма ! Още не са паднали ракети калибър по военни летища и центрове за управление ! Тук сме още на ниво мигрантска вълна и корупция ! А и кой другата неделя ще лапне кокала на изборите ! Така ,че спокойно !