460

Анонимен

преди 1 година

Путин е фашиста, признайте си, скапани комунисти!

459

Слава Кокаина

преди 1 година

Уф, тъкмо се чудех какви са днешните директиви на нашмъркания!

458

авееее

преди 1 година

До Анонимен 507 ЕЕЕЕЕЙ - РАЗБИРАЧА! ВИНОВЕН Е ПУТИН И ПОСЛЕДОВАТЕЛИТЕ МУ ГИ ОЧАКВА СЪДБАТА НА НАЦИСТИТЕ СЛЕТ ВТОРАТА СВЕТОВНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

457

тя

преди 1 година

Прочетете статията на доц Александър Севилов " Защо Украйна забрави миналото си " и ще разберете защо е тая вайна !

456

Анонимен

преди 1 година

Това, че има много, които напускат Русия и бягат от мобилизацията - има. Но и много доброволци има. Така че - Зеленески - те идват за теб. И тогава жална ти майка..

455

Анонимен

преди 1 година

Зеленски ти предизвика това което става , а сега призоваваш руснаците да не се бият с тебе ! Зеленски прочети миналото на Украйна от 1914 - 1918 година и ще видиш , че Русия е справедливата страна в конфликта !

454

Анонимен

преди 1 година

Според някаква си класация бил най-влиятелният Евреин , а според други най- задлъжнелияй !

453

Анонимен

преди 1 година

Бягат както твоите бягаха а уж трябваше да не могат да пътуват. Разликата обаче е, че твоите бягаха като мишоци вместо да останат да защитават нападнатата си държава, а тия не виждат смисъла на войната.

452

Анонимен

преди 1 година

Отмъстени сме ! Джуджето нахрани червеите ! Ура ! За радост на руснаци, украинци и цял свят !

451

Анонимен

преди 1 година

Театъра с главен герой зеленски е към финал. След два месеца руснаците му пускат завесите и кой гледал шоу гледал

450

Анонимен

преди 1 година

Нещо от една седмица спря да се говори за контранастъплението на урките. Не знам като влезне едномилионна армия в Украйна след дни кой ще бяга и накъде. Май вече бягащи има повече от Украйна отколкото от Русия, но естествено нашите така наречени медии мълчат ли мълчат.

449

Анонимен

преди 1 година

Че това е разумен ход. Тези който можеше да правят съботажи като са мобилизирани да им се даде 3-4 дни да избягат а да останат тия дещо ще воюват. Войната зпочва след месец и ще се развива много бързо. Путин ще вкара половин милион калени бойци в Украйна а неопитните ще се обучават в Русия за резерв и ще поддържат с логистика воюващите. Това си е нармален ход на запачналато което го има във всички учебници за подготовка на военни.

448

Анти Тяло

преди 1 година

Зеленски явно брои всички загинали руснаци от 2014 насам!!!

447

Какво следва

преди 1 година

Който напуснал, напуснал. Плявата винаги изплува отгоре. Ще има да напуснат, но ще има и да останат. Който се е съмнявал в патриотизма на руснаците винаги е сгрешил.

446

За какво воюват

преди 1 година

До верно 498: "Идиотска война"? Опълченците от Донецк и Луганск воюват за свободата си. Ако не искаха да воюват щяха да хвърлят оръжието и да се разбягат. А те воюват. И то не защото Путин така е заповядал. След осем години обстрел от укронацистите населението на Донецк и Луганск вече не иска да живее в една държава с тях. И руската армия ще им помогне да победят.

445

Клоунът Зеленски

преди 1 година

Това си може човека. Шоумен. Но само с приказки не става. Когато 300 хилядна руска армия се включи в сраженията в Украйна това вече няма да бъде позиционна война. Укронацистите нищо добро не ги чака.

444

верно 498

преди 1 година

но не е само това де не са разбрали, много други неща им се изясняват в последствие, но тук не става дума за руснаците като цяло, а за путин и обкръжението им де започнаха таз идиотска война. Инак на руснаците им е ясно за тва бягат като изоглавени от "великата" страна

443

Анонимен

преди 1 година

Едно му признавам на тоя - страхотно води шоуто режисирано от САЩ. Руснаците не разбраха, че войната се печели по медиите. Трябваше първо да отрежат всички комуникации, пък те оставиха да си води шоуто спокойно.

442

493

преди 1 година

а русофилията е равна на национално ПРЕДАТЕЛСТВО , доброволно отдаване на болшевизма и неговите особенности, демек анти-свобода , но раята е свикнала с робство. дали червен фес или червен ботуш, няма значение. А предателствата на поставеното от Москва правителство към България са уникални и направени от "българи" с руски паспорти

441

Анонимен

преди 1 година

Колкото и да се пенявят путиндерасите, джуджето нахрани червеите и повече няма да ни осмърдява цивилизацията !