27

Анонимен

преди 1 година

Да не са ги отвличали извънземни?

26

Анонимен

преди 1 година

Газииии........и днес още 600 хохл отидоха при бандера.

25

Анонимен

преди 1 година

Болгарин, кое е това радио? Има ли такъв политик в Полша, който публично ще произнесе тези думи? И това според теб е казано в страна, която е дълбоко християнско католическа? Ще престанеш ли да тролиш? Ще престанеш ли да попиваш всички възможни пропагандни помии?

24

Анонимен

преди 1 година

Едно изказване цитирам на Путин, датиращо от 2002- 2003 г , още не ми излиза от ума и досега, но едва сега си давам сметка за психопрофила му. Аз разбирам руски и затова се шокирах . Беше по време на войната в Чечня, на една пресконференция журналист попита Путин "какво ще правим с пленените чеченци, г-н Путин?" Той отговори точно така: "Будем давить их в сортире".Аз не поставям под съмнение описаното в този материал....

23

Роза

преди 1 година

Сега,когато пиша,нощта е тиха и спокойна.Нека всички нощи да бъдат такива!Да няма бомбени гърмежи и сирени,да няма кръв и смърт!Да има винаги Мир,Мир, Мир!!!!!

22

боже господи

преди 1 година

фантазйори ...ами убитите при боевете на улицата да ги оставят да миришат,за чии грездеи им е на руснаците да организират масов тормоз ,след като спестиха на укрите всичко гадно от воината,даи боже да им се сбъдне да защитят сънародниците си .Чест и слава за братята ни

21

Папо

преди 1 година

В нета има стар клип,как няколко полицейски руски служители бият някакъв задържан як мъжага. Ами гадн*о за гледане, за 10 мин.го докараха в състояние да реве истерично като бебе на земята. Не е като по филмите и не е за хора със слаба психика да го изгледат.

20

Анонимен

преди 1 година

Те така са ни окупирали руснаците и нас 1944г.И от тогава бел ден не сме видели.

19

Роза

преди 1 година

Всички да се молим войната никога да не идва в България!Да се молим за децата-родени и още неродени-които са бъдещето на планетата Земя!!!

18

Granik

преди 1 година

И за какво са ги мъчили, какво са искали пък толкова да им кажат. Реално няма човек ,който да издържи на мъчения повече от няколко минути. Какви са тия мъчения по няколко дни. Пълни глупости.

17

Анонимен

преди 1 година

ДРАГИ ТУРЧЕ, БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е РУСОФИЛСКИ, ЗАЩОТО ИНАЧЕ АКО Я НЯМАШЕ РУСИЯ НЯМАШЕ ДА ОЦЕЛЕЕ, А ЗА ТЕБ СОРИ, НАЛАГА ТИ СЕ ДА РАБОТИШ *** А НЕ АГААА.

16

Анонимен

преди 1 година

А ЗА МАЙДАНА ИЗВЪРШЕН С ПЕТ МИЛИАРДА ДОЛАРА СПОРЕД ВИКОТО НОУЛАНД НЕЩО ДА КАЖЕТЕ... ТОВА ПО МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО ЛИ Е... НАМЕСА ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ ДЕЛА НА СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА ЛИ Е ИЛИ ЩО ЛИ Е... ПА САВЧЕНКО ГЕЕРОИНЯ НА УКРАЙНА КАЗВА ЧЕ МАЙДАНЦИТЕ СТРЕЛЯЛИ ПО ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ОТ ЖАЖДА ЗА ВЛАСТ.... НЕЩО ДА СТЕ ОБЕКТИВНИ ПОНЕ МЪНИЧКО...

15

Анонимен

преди 1 година

Дано всички русофили пишещи тук да горите в ада!!!!!!!!!!!!!!!!

14

Тарас Булба

преди 1 година

Сценаристи,Сър....

13

Пловдив

преди 1 година

Профилактика,се нарича,сбогомЕU,свобода за народите, Европа се събужда.

12

Анонимен

преди 1 година

САМИТЕ УКРОДИВАЦИ ПОКАЗАХА ПО ТЕЛЕВИЦИЯТА ПРЕБИТИЯ МЕДВЕДЧУК И СИ ПРИЗНАХА ЗА НАСИЛИЕТО БЕЗ ДУМИ. ТАКА ЧЕ СЕГА КАКВО СЕ ОПЛАКВАТ НА ТЯХ ИМ ПРАВЯТ ТОВА, КОЕТО ТИ С ГОДИНИ ПРАВИХА НА РУСНАЦИТЕ.

11

Анонимен

преди 1 година

рАЗКАЖЕТЕ ТАКА НАПОИТЕЛНО ЗА БЪЛГАРСКОТО МАЛЦИНСТВО ПОД УКРАИНСКИ ТОРМОЗ ПРЕЗ 2015 БИ ТИ ВИ ПОКАЗВАШЕ РЕПОРТАЖИ АМА УВОЛНИХА ЖУРНАЛИСТИТЕ ... РАДА ДАМУСЧИЕВА ЗАЩО Е ИЗПЪДЕНА ОТ БИ ТИ ВИ СЛЕД РЕПОРТАЖИТЕ...

10

Анонимен

преди 1 година

фейк

9

Рожер Водата

преди 1 година

Naчи, читъ и падсмърчам.. Ай да си лягаме сега, че и утре що по-мийка ще ни залее...

8

Анонимен

преди 1 година

За феновете на Путин всичко е пропаганда. Такива са комунистите- Москва на сълзи не вярва. Те и в Бога не вярват....докато изпитат кармата си.