20

Бай Дрън

преди 1 година

Днес един бивш колега търси кола за дъщеря си за 6_7к. Няма читави. Само че аз се чудя, тая дъщеря омъжена, завършила университет, няма ли мъж да и купи кола? Какво става с днешната младеж? Аз като бях студент предната хипер инфлация, никой ной колега нямаше личен автомобил и не идваше на училище с такъв. Аз чак на 25 като си събрах едни 700-800 лева, си купих кола за 300, че да ми остане и за бензинеца дето бе по 80 стотинки по едно време. Сега...ако маминото няма кола на 16, света свършва.

19

Българин

преди 1 година

Оставка за цялата ни продажна политическа система!

18

Боко Тиквата

преди 1 година

казах ли ви, пак ще върнете мене и Меди Доган - ние разпределяме порциите и пропорциите, ние поръчваме музиката, не Киро, не Кокор, сега привлякохме и *** ( Гумен Гадев_ и станахме по-голяма сила от Римската империя, лошото е само че си меним мнението на всеки половин час, като Ердоган, ама няма проблем, Ердо ни е приятел, ние с него си въртим контрабандите на границите и няма проблем

17

Анонимен

преди 1 година

ПП били по-малкото зло? Ами, добре, ако има по-зле от това 10 пъти завишение на газа, и 2 пъти на горивата, за храните не говорим, гласувай пак за тях. Явно на *** народ, тоягите са му малко. За 12 години комулативната инфлация при Бойко не е толкова, колкото за 6 месеца сега. И за кризи, мризи говори на шараните. Защо инфлацията в Германия е 8%, а тук 20%. И тя официално е толкова, иначе е 100%. Отговори си.

16

Бай Дрън

преди 1 година

ПП добре че останаха половин година.Макар че и за половин година отмъкнаха едни 9милиарда, дето никой не обяснява в кой д об отидоха.

15

Анонимен

преди 1 година

Дано промяната не продължи, че инфлацията ще стане трицифрена, няма да има газ, ток, но за сметка на това Кирчо ще оближе американския за*н*ик, а народеца български ще плаща сметките и ще тегли.

14

Анонимен

преди 1 година

не съм за никоя партия, всички крадат ама за мен ПП една идея по-малко крадат от Тиквата и ДПС, просто управляаха в 3 кризи, ако беше тиквата щеше да стане кат при неговия съратник комунист Жан Виденов. ПП е по-малкото зло

13

Анонимен

преди 1 година

Има инфлация, защото има хора, които купуват. Друг е въпросът, че не всички могат да си го позволят. Спрете да купувате и ще видите какво ще стане. Който продава му се вижда ефтино, който купува му се вижда скъпо. Така е в пазарната икономика.

12

бг изселник

преди 1 година

за 32 години стаж Тюркие ми даде точно като обърнеш към днешна дата 129 долара пенсия на месец и сега ми кажете как се живее в Истанбул със 129 долара и те да стигнат за ток, вода, храна , кабелна, затова всички бг турци продължавайте да хвалите Ердоган, ама елате тук не на почивка ами да живеете, не да ми ходите по Белгия, Холандия, Германия и Англия да бачкате

11

Айде бе

преди 1 година

Айде бе. Сериозно? От промяната казаха, че такава е световната конюнктура и навсякъде е и по-зле. Да не би газа у нас да е скочил 10 пъти и да е в пъти по-скъп от в Турция, от в Унгария? Където също не блика от под земята, но имат една идея по-адекватни управници?!

10

Бай Дрън

преди 1 година

Е нормално. Това се очакваше, това показа и историята преди въвеждането на паричния съвет.Вдигат се цените, тогава курса на долар и марка, за да се заграбят колкото се може повече пари от хората. Сега е същото. Гоним двойно увеличение на цените, за да се изсмучи максимално обикновеноя данъкоплатец и тия пари да отидат в няколко стотин джоба.Голяма част от тях и Извън БГ. Затова не се учудвайте, че инфлацията е висока. Риба се лови в мътна вода най-добре, а българската мафия знае как да прави тов

9

Анонимен

преди 1 година

така е - супер зле е положението в Турция - няма покупвателна способност населението , не че в Бг са цъфбали и вързали, ама една идея по-висок стандарт последните 5-6 години, затова мислете кат гласувате, защото българите и турците кат гледам какви избират не мислят, пак ще върнете Тиквата и ДПС, така като гледам

8

Курис Пичерядис

преди 1 година

Естествено,че е по висока.....Всеки търговец вдига цените колко и както си поиска...Няма никакъв контрол....

7

Анонимен

преди 1 година

Комунистическата престъпна триглава ламя БСП, ПП и ДБ окради и разоори България!

6

пияница мистик

преди 1 година

От това по-радостна новина за мен лично няма :))))

5

Анонимен

преди 1 година

Винаги сме били мизерници.

4

Рейгън

преди 1 година

Странно, дали е съвпадение, че сме в челната тройка или Просто Киро има пръст в тази работа?! Същите държави сме единствените отказали директно разплащане с Газпром, това е друго невероятно съвпадение, разбира се!

3

Аноним

преди 1 година

ВСИЧКО Е ЦВЕТЯ И РОЗИ КАЗВА НИНОВА ПАТЕРИЦАТА НА ПЪПЪ А КИРО КАТО НАДУТ БАЛОН ЛЪЖЕ ЛЪЖЕЛЪЖЕ ШАРАНИ НЕ СЕ ЛИ УДАВИХТЕ

2

Анонимен

преди 1 година

в Турция е 180 % , официално около 90 %, елате и вижте как се оцелява с около 300 долара на месец работещите и с около 150 долара пенсионерите , цените са вдигнати поне двойно тази година в Турция, ама вие ходите на почивки само в Турция и няма как да го видите.

1

Абдал

преди 1 година

Ами кой ни свърза с икономиката на САЩ за да има и у нас последствия от рецесията там?