106

Громят СССР

преди 1 година

Относно плащанията към Москва появиха се твърдения че подставени на власт в Москва ограбват десекти трилиони годишно от РУсия и ги внасят на запад ,като помпат икономиките вкл на САЩ..В Русия се ползвали само ДЪРВЕНИ рубли..За тази война се позлват наличности от студената война...вкл горива,боеприпаси..Войната се води с цел унищожаване на съветските армии на Украйна,Руската федерация и евентуално Беларусия. НА фронта загиват съветски войни и мюсулмански наемници.. Съветските са от Украйна..

105

Дзивко

преди 1 година

Във Европа ще има политически кризи защото все по трудно правителствата ще мога да обяснят на гражданите си защо трябва да страдат заради конфликт между две държави които не са членки на НАТО и ЕС, трудно ще се аргументират санкции които никога преди това не са налагани при подобни конфликти

104

Анонимен

преди 1 година

Европо, за какво са ти пари, като нямаш храна и енергия??

103

Анонимен

преди 1 година

Новите енергийни просяци от ЕС! Ще печатат пари и ще палят огън с тях през зимата, защото газ, нефт и даже въглища няма!Ще ходят до Африка, Азия и Рат Омерика да си морят за енертия и ресурси!

102

Русофил

преди 1 година

Колко много от пишещите тук обичат и познават Русия. колко много от тях уважават Путин, и никой от тях не иска да живее в Москва, всички изпращат децата си да учат в Лондон, Амстердам, Берлин. Аз защо ли се учудвам, че те и децата на висшето руско ръководство бяха доскоро в изгнилия и западащ Запад. Ама на - наложи им се да се приберат в райската Русия.

101

Анонимен

преди 1 година

Нещо САЩ сгрешиха с калкурацията, че на Русия ще и свършат банкнотите преди на САЩ и ЕС и Екрайна да им свърши газа и нефта! Байдън и Шолц ходят просят енергия от месеци по света! Арабите и Катар им отказаха, Норвегия каза, че няма! Жалки са

100

Анонимен

преди 1 година

Айде ЕС да ки разпада, ако може по бързо! Да санкционираме и Китай по заповед на САЩ и да се свършва! Не може да си зависим от накой и да го санкционираш! Пълен мазохизъм!

99

Анонимен

преди 1 година

До 114 Русия е един от най големите производители на газ, нефт и жито в света..мисля, че не им липсват технологии и знаещи хора да се сгреят и тахранят.. ЕС от дрега страна, липсват им доста неща!

98

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Ужасно е, че ЕС се превърна в икономически клон на НАТО да води войни! -------- каква точно война води ЕС бе каскет смачкан? ЕС ли нападна Украйна, ЕС ли я бомбардира ежедневно?

97

Анонимен

преди 1 година

Ех къде са добрите стари времена, когато САЩ водеха нелегални войни срещу страни без атомни оръжия или изобщо оръжия, на други континенти дарече от Европа? Немаше нужда от санкции защото, наппаво пускаха войници в Ирак, Сирия, Афганистан..*** с Русия не могат така, заради ядреното опъжие..та ни използват нас Европейците като живо икономическо оръжие в борбата за хегемония на САЩ!

96

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен истинската икономическа сила от днес насам ще се изразява в това, може ли една страна да сама да се стопли и сама да си отгледа храна. ---- мноо си *** Сашеее! За тези неща трябват технологии, машини и знаещи хора, каквито в Мордоp нямат.

95

Диверсия от САЩ

преди 1 година

Иначе експерти да огледат данни за нагла диверсия срещу Европейския съюз и Русия включваща война срещу Украйна.. Диверсията бе обявена в САЩ преди няколко години.Една от целите срив на взаимно изгодната търговия между Москв аи Брюксел и срив на развитието на ЕВропейския съюз//Ползваха микроимпланти,спец наркотици и хоп ПУТИН започна нагла война с цел максимални санкции срещу Москва..ОПитват се да създадат кървава граница на омразата вътре в Русия и Украйна

94

Анонимен

преди 1 година

Ужасно е, че ЕС се превърна в икономически клон на НАТО да води войни! Ние гражданите на ЕС не сме подписвари да ни правят икономически камикадзе войници!

93

Срочно

преди 1 година

Много е важно да се докладва как окупираха Украйна през 2014 година .. Кои са диверсантите които отровиха милиони украинци.КОи ползваха пси активни генератори за имитация на протести на майдана .След окупацията на Украйна 2014 за първи път от създаването на Русия /вижте и Киевска Русь.Московията/ бе направен опит за трайна граница между .. Проведе се мръсен военен терор срещу Источна Украйна..В Кремъл не си мръднаха пръста за защита на Русия и Украйна .. /окупаторите ползваха пси генератори

92

Анонимен

преди 1 година

ЕС губи войната и все повече ще го усещаме тази загуба чиста физически!

91

Европеец

преди 1 година

ДА. ДА. ДА.

90

Анонимен

преди 1 година

Европа се самоуби по поръчка на Америка

89

Анонимен

преди 1 година

ЕС губи, ако не верваш погледни цените на храна, горива, ток! Ако още не верваш си пратен *** при американското посолство хаха

88

Анонимен

преди 1 година

ЕС губи, а Украйна фалира преди две седмици..намалиха и финансовия рейтинг на фалит, само САЩ и ЕС директно и дават пари на заем да поддържат войната! Но докога?? Все пак не и достигат към 5 милиарда всеки месец само за заплати, за газ да не говорим..а идва дълга и студена зима!

87

Анонимен

преди 1 година

Заглавието можеше да бъде и по сполучливо. Например Русия обяви гореща война на Запада, но печели ли я! Само че целта е да се докаже че Русия печели както горещата така и икономическата война. С подобни илюзии живяхме по времето на Студената война, със същите илюзии ни заливат сега съветчиците и техните горещи привърженици българските русофили.