58

Зозо

преди 1 година

Крепостните нарочно намаляват доставките за ЕС, а газта го горят на хаост, защото няма кой друг да им го купи. Накрая ще ядат пилето :))))))))))))))))))))))))))

57

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Герасим - да? И когато това не стане, коя песничка ще пееш с беззъбото си чене пенсаж? Когато Европа се съвземе и го подаде до сливиците на любимия ти Мужик, ко ще изпееш? Както виждаш, дори и сърбите вече не го харчат твоя идол.

56

Анонимен

преди 1 година

Газпром може да печели добре и на цени 60 долара на газта. А сега европейците ще се радват на цена 2000 долара, защото зимата може и 5 хиляди да стигне.

55

Метко

преди 1 година

Пу се среща с аятолаха и Ердо, да пита за убежище....

54

Китайската провинция

преди 1 година

вече знае, че ще е за последно, на пролет рушиста приключва, този път никаква милост за тях, Европа и Америка ще победят!

53

Коко

преди 1 година

To добива не може да се намали, то газ и жена веднъж тръгнат ли край. По- скоро си изгарят парите, само матрьошки може да са толкова зле. Ще ядят булгурец десетилетия.

52

Зозо

преди 1 година

До Герасим........ Посмали с фантазиите руски, чемшир!

51

Анонимен

преди 1 година

До Герасим Другарю, успокой се, зад дебелите стени на Кремъл нищо не се готви. Джужа отдавна е изябгал оттам, да не падне и там някой фас.

50

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 48 "като го е пукнал от факти очаквам отговор от арбитража" Какъв "арбитраж" русофилче, Просия не смее да се появи пред междунардни организации, защото навсякъде търпи разгром.

49

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Натовеца - лесно ще стане! Ще почерпят опит от руските коне в Украйна които вече шест месеца яко нагъват боб! А Вовата рано или късно ще гушне китката, и това ще го направи собственото му Обкръжение, което ще му потърси сметка за най некадърната война от векове - тая дето руските смешници започнаха в Украйна, за да види цял свят военната им немощ! Русия на колене пред Иран за дрончета - яко!

48

Анонимен

преди 1 година

До 49 германците са си я взели.

47

Калкулатор взимайте

преди 1 година

Вижте как хубаво са го написали с цени и количества а сега смятайте печалбите на Газпром да не вземе някой да вдигне кръвно и да изпътърка

46

До 45 от Канада

преди 1 година

Няма с какво да отидат до там!

45

Анонимен

преди 1 година

До 38 като го е пукнал от факти очаквам отговор от арбитража, да не пукнат Германия накрая

44

НЕК

преди 1 година

В България от двайсетина години има малки централи за ток с газ от биомаса! Някой спря разрешите ните за нови такива! Кой ли и, защо ли?

43

Натовеца

преди 1 година

само глад и мизерия за еврогейташката *** ,мачкай Вова!Ще видят сега западняците кон боб яде ли !

42

Анонимен

преди 1 година

До 38 по договор руснаците трябва да си вземат турбината от Канада не от Германия ,а и кви факти оня ден пукнаха да бъзикат Шолц в сатеричните предавания как се моли на руснаците да си вземат турбината. Сега немската индустрия ще дyxa супата. Нали знаете бизнеса не търпи вакуум.

41

Зозо

преди 1 година

Съд и пандиз за руските форумни еничери.

40

Анонимен

преди 1 година

И газта е като всеки продукт. Почне ли да се търси масово. Цената у се водеха . И колкото и да се вдига в един оент смалява , а може да тръгне да изчесва от пазара. Ще се получи нещо , като оригиналния *** балкански кашкавал и овчето сирене. Остана ли в историята.

39

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Коце Маца - да, ама не! До там те докара това, че 40 години се молиш на БКП и непрекъснато водиш на власт мазните Другари! Ако бяхме пръснали черепа на ДрОгаря Живков както постъпиха румънците /в пъти по богати и достойни от нас/ с ДрОгаря Чеушеску това нямаше да стои пред теб като проблем. Та, след като любиш комунизма и тея дето ти го налагат - толкова получаваш. Сега техните хора в енергетиката /слуги на Газпром/ ще те издоят като за последно, скъпи! И не аз съм ти виновен за това!