91

Анонимен

преди 1 година

Народ от мужици-водкаджии няма как да печели войни.

90

Анонимен

преди 1 година

Не се страхувайте, с вас е богинята на демокрацията, Атина, унищожителка на диктаторите и тираните! Краят на диктатора Путин е краят на войната! Поклонете се всички на Атина, за да ви оттърве по-скоро от Путин!

89

А бакалъм

преди 1 година

Добре защо точно тези ?!(украйнците)Значи провокацията в Минск на американците не мина , имаше бой имаше затвори потушиха ги, в Сирия щяха да свалят Бшар Аасад неможаха тези американци, в Авганистан талибаните щяха да махат , забравиха да си вземат даже и кубинките разбягаха са , в Виетнам щяха да дърпат конците на опиума пак дърво ... и накрая им беше джакпот Украйна ) европейския съюз излиза с официално изявление че Украйна е най корумпиранта държава в Европа . А рибата от къде миришеше ... ?

88

???

преди 1 година

Нали искахте Майдан и скачахте като маймуни на площада???Нали тормозихте руснаците в Източна Украйна???Нали се хванахте на въдицата за западните служби ?А гадните полски католици и хората на Сорос си свършиха гадната работа!!!

87

Моргенщерн

преди 1 година

До Анонимен 99ЗА да им изпием кръвчицата и да изцоцаме благинките на гладните капиталист. :-))))). Припомни си колко от управляващите във ВАЖНИТЕ времена бяха завършили в Москва. А че ринеш *** за някое и друго евро е ясно. Хубаво е да живееш в уредена държава, ама твоята ще си остане *** 'щот няма кой да я уреди.

86

Анонимен

преди 1 година

на некъпаните никой вече не им вьрва

85

rusnak

преди 1 година

Патологичната ши зо фре ния се характеризира с бинарно безсмислие, а в наше време допълнено от виртуалността. Такива субекти не разбират че им е нужно лечение и упорито налагат на здравите около себе си техните фрустрации.

84

Анонимен

преди 1 година

ох каква пропаганда да ревеш ако не заеш за какво става въпрос амин

83

Анонимен

преди 1 година

Руснаците носят само това, което сами просите вече 30 години. Нищо повече.

82

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Запорожката АЕЦ е създадена от СССР. Тцец тя е собственост на СССР. Но след 1990 г. Русия е правоприемник на СССР. Следователно Запорожката АЕЦ е собственост на Русия !

81

Тъпотии

преди 1 година

Тип дойче зеле. Въпроса е въобще вярват ли си? Онзи клоун от Киев няма ли най - после някой да му каже че не е смешен. Да заплашваш Европа с поредната ядрена катастрофа не е нахалство, а си е направо геноцид

80

Абе

преди 1 година

Путинкински му работи !

79

Затворник

преди 1 година

До Анонимен - Да бе. Те затова руснаците са питали нашенците в КОМИ, АССР, "Вие от коя българска тюрма ви докараха"?

78

уфььь...Пак ли...

преди 1 година

Украинска пропаганда....ей аман от тияТУЛУПИ....по бетер са и от северомакедонците.

77

канадеца

преди 1 година

14 милиона трудови мигранти има в русия, 10 % от населението.

76

Анонимен

преди 1 година

В Коми ходеха много малко хора няма и 1%, и се връщаха с добри пари. А сега 2 милиона - близо 30% от населението на България - слугуват и вършат най-черната работа на запад. 90% от пpocтитутките в Германия са българки. Защото в България ги чака глад, няма работа.

75

2014 г.

преди 1 година

Болка и сълзи youtu.be/vGfWm0Y1Izk

74

Българин

преди 1 година

Евтини сте ... българска журналистика няма. Има една продажна медийна клика.

73

Анонимен

преди 1 година

***, акто е толкова гаден запада, защо не ходите в Русия, или Венецуела или Северна Кореа или Китай дори? Защо ходите при "нацистите" и джендърите в лошия и разпадащ се запад. Нали си искате диктатурката и да сте равни с всички... Кажете, робеее. Един русофил нямаше да отговори на тези въпроси. Само мигане

72

Анонимен

преди 1 година

Истината е че се бият там където живеят руско говорящи! И точка!