59

Театър Възраждане

преди 1 година

Преди изборите Радев, Йотова и Гълъба няма да подпишат никакъв договор с Газпром. Ще лъжат народа за изборите и ще обвиняват предишните. Нека веднага да подпишат договор с Газпром и да открият сметка в рубли, или да замълчат завинаги. Ще гледаме 2 месеца театър на артистите Радев, Илияна Йотова, Бойко Борисов и Слави, които няма да подпишат никакъв договор с Газпром в рубли, само ще приказват всеки ден предизборно и ще се правят на евроатлантици. Подписвайте с Газпром и решете газовия проблем.

58

Анонимен

преди 1 година

Подпишете железен договор с Газпром в рубли. Защо не подписвате? Кого чакате? Защо лъжете за изборите?

57

Анонимен

преди 1 година

Радев да подписва с Газпром, Гълъба на мира да отваря сметка в рубли в Газпромбанк. Работете, отваряйте, подписвайте договора в рубли. Работете, мързеливци! Вие ще сте виновни пред ЕС и ще ви обвиняваме в антиевроатлантизъм. Жертвайте се за родината.

56

по-далече от Русия

преди 1 година

Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.Импичмънт на проводника на руските интереси Грипен Решетников Радеф !

55

Анонимен

преди 1 година

До ИванГлупости, точно пък Бисмарк да ми цитираш, който е заграбил маса чужди територии и ги е присвоил(откраднал), хахахааааааа! Не е пропуснал и български територии да ореже и българите да останат извън родината си, само че , не е могъл да ги вкара тези земи в Германия.

54

Анонимен

преди 1 година

Фигурантът задейства всички марионетки и русофили за да лансира идеята за нови преговори с фашистите от Газпром.

53

Срамно

преди 1 година

Йотова толкова си прозрачно изпратила, че децата ти трябва да се срамуват от теб. А кажи къде са децата ти...мълчиш нали, не са в любимата Русия. А защо тогава за нашия народ хвърляш руският хомот? Лицемер!

52

Анонимен

преди 1 година

...Въртите...сучете...все Газпром Ви е в главата.....

51

Иван

преди 1 година

Договорите с Русия не струват дори колкото хартиянста, на която са написани. *Ото фон Бисмарк

50

Анонимен

преди 1 година

Как ще чуваш ,като танкерите са в фантазиите на Петков .Няма и да ги видиш

49

Анонимен

преди 1 година

г-жо Вице Президент,тези двамата екземпляри ни ги натресохте Вие от нищото..

48

Анонимен

преди 1 година

Йотова,червения кит кашалот.

47

Пол Пот

преди 1 година

Радев и тази са "червените кхмери" - не разбират от енергетика но им е платено от Русия да се хвърлят на амбразурата. Радев и компания са албански реотани и бавно загряват че Газпром вече няма да има. Русия също няма да има - тя ще се разцепи - ще видите защо. Купона за вредните червени човечета в България свърши. И рублите свършиха и се обезцениха.

46

?!?

преди 1 година

Нали вие ни наресохте ония умните и красивите дето са като в зайчарник. На тях трябваше да го казвате това , ама преди три месеца

45

Анонимен

преди 1 година

Тая па! И тя стана експерт. ***!

44

Радеф-куукла на конц

преди 1 година

Справедливост? Който търси справедливост при БСП-льотчика Радеф и мис Пиги(червената ояла се *** Йотова) е наивник от ента степен.

43

СССР

преди 1 година

Няма алтернатива на евтиния Руски газ!!! Дългосрочен договор с Газпром е единственото спасение от тежката зима която ни чака!!

42

Анонимен

преди 1 година

Някой наистина ли е гласувал за тая ***?

41

Гуси Праскови

преди 1 година

Най-обичам на държавна копаня да грухкам

40

Нане

преди 1 година

Йотова, жълтопаветните *** не искат руска газ, техните идоли са грантаджийски милионери от козяк... Те са готови да плащат ток и по 1000 лева на месец... Но да видя, ко ша праят жълтопаветните им подръжници и всички останали, кат дойде зимата... ===)))