318

до 303 анонимен

преди 1 година

Абе ти анонимнико , ходил ли си въобще в Русия , а в църква тяхна православнап влизал ли си ? Не си , иначе нямаше да плещиш простотии . Абе ти да не си православен свещеник , който също иска да бъде забелязан да му платят някой цент или вече си добре заплатен .

317

Българин

преди 1 година

Освен това съм преродената Велика Княжна Анастасiя. (Тук вече няма ка ка да се за смея, заради гарите струпва ми.) :)

316

Слава Путину

преди 1 година

Слава на Русия и Путин. Западните диктатори са едни лъжливи джендери и нощо повече

315

Българин

преди 1 година

И да продължа така: Никой за нищо не ми плаща. Пиша тук за забавление, не като теб, за да се подмажеш на Митрофанова. :)

314

ДО 331

преди 1 година

Гледах видео как украинци поляха с бензин руснак и го запалиха.Ужас.Гледайте и филма СОЛНЦЕПЕК и ще видите какво правят украинците.Ужас...направо ви е бедна фантазията...

313

Българин

преди 1 година

Ха ха ха. Да започна отговора си така: първо на първо, аз съм жена. :)

312

Анонимен

преди 1 година

Руснаците се опитват да осмеят Европа заради "джендъризъм" и тем подобни измишльотини. Сякаш путинизмът не е мазохистично сексуално извращения. ХА ХА ХА.

311

Аз

преди 1 година

Когато ти се обадят дали харесваш Путин, а те е страх, че отрицателен отговор може да те прати в затвора. Браво на тези почти 20%, които НЕ СА страхливци. Има шанс за Русия... след Путин.

310

до 327 българин

преди 1 година

Не си българин , защото във това , в което обвиняваш Путин и го осъждаш , самият ти страдаш от тия комплексарски грехове , щом толкова ти бодат очите , а навярно и доста от тях си ги прехвърлил от себе си на него, като сексуални извращения например . Колко ти плащат за плюнка ? Комплексар нещастен . Няма да повишиш стойността си с плюнки , не е достойно , ако си чул за понятието достойнство и чест .

309

Човек

преди 1 година

До АнонименКак Русия да няма загубена война, като японците са ги унижили яко в началото на 20-ти век, което впоследствие слага край на царската им династия? Русия губи и Кримската Война през 19-ти век.

308

Анонимен

преди 1 година

Разбра ли, дорогая женщина, защо се интересуваме от любовта ви към Путин? Защото в Европа не пускаме сексуално извратени правоверни, хетеросексуални руснаци. ХА ХА ХА.

307

Анонимен

преди 1 година

О, забравих, войната в Афганистан я спечелите. ХАХАХА. А от окупирана Източна Европа не си тръгнах те на.. ***.. ни. И между войните - глад, ГУЛАГ и емиграция за късметлиите.

306

до 162 анонимен

преди 1 година

А кой ги е разчленил синовете на руснаците и защо ? Защо бе , или до там не ви стига мозък ? А когато фашистите укри разпъваха на кръст 10 годишни синове на руски семейства в Украйназа вас удоволствие ли беше ? На дървен кръст като Исус Христос, вие одобрявате ли антихристите ?

305

Анонимен

преди 1 година

Ако е било добър ден за английския народ, защо Англия до сега е монархия и живее спокойно, а Русия от 1918г.я тресе криза след криза и я управляват вманиачени и.. д.. и. оти? Прокълнати сте вие, руснаците и никой не иска да си има работа с вас.

304

Анонимен

преди 1 година

Не става въпрос само за убийството, А ЗА ЖИВОТИНСКАТА ГАВРА С ТРУПОВЕТЕ. ЧОВЕК СИ ЛИЧИ В ПОДРОБНОСТИТЕ. ЗАТОВА ВИЕ РУСНАЦИТЕ, СТЕ ПРОКЪЛНАТИ ВО ВЕКИ ВЕКОВ.

303

Българин

преди 1 година

На какво да му завиждаме на Путин? :) На визията като гнила ряпа? На пилешкия мозък? На манията за величие? На СЕКСУАЛНИТЕ му извращения? На липсата на семейство? На това, че се крие в бункер? На това, че не може да пътува извън страната си без разрешение? На това, че ще остане в историята като побъркан диктатор и хората ще плюят на гроба му? ЗА КАКВО ПО-ТОЧНО?

302

Песков

преди 1 година

Другарю Путин,вашия опонент на президентските избори Навални получи 55%. Но Вие печелите с 81%!!!

301

Иванов

преди 1 година

Нормално да е висок рейтинга не забравяйте какъв рейтинг имаше хитлер смее ли някой да противоречи а който посмее виждате къде се озовава

300

Маг Минчо

преди 1 година

Парадоксалното в Русия е,че колкото по-големи "запъртъци" снесеш, толкова повече ти целуват трътката...

299

БОГ

преди 1 година

ПОЗОР ЗА ПРАВОСЛАВИЕТО ЗАЕДНО СЪС СРЪБСКИТЕ ДЕТЕУБИЙЦИ И САДИСТИ.