136

Анонимен

преди 1 година

Пенко щом можеш да си напишеш името на кирилица пиши и мнението

135

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 147 България е на картата ВЪПРЕКИ Русия, а не заради нея. Не си знаеш даже историята. Русия е била СРЕЩУ Съединението, СРЕЩУ Независимостта ни, насъсквала е и е помагала на Сърбия да ни нападне, Окупирала ни е без да сме водили война срещу нея, основала е македонизма на основата на анти-българизма, фалшифицира произхода на азбуката ни и още много ....

134

ан

преди 1 година

Руските прасета ще ядат картошка дълги ...дълги години!Не надо курить...ето вредно за здаровья!Бладове....

133

Анонимен

преди 1 година

А бе колега как целта на Русия исторически според теб е била да ни смачка. България е на географска та карта на света именно благодарение на Русия бе пичлемета сорросоидни...

132

Анонимен

преди 1 година

А аз още чакам някакво украинска контраофанзива с един милион войници от месец вече..

131

Както и да е

преди 1 година

Важното е, че парашките се изпонасраха! И са на минус с десетина самолета и тонове боеприпаси. "Крым наш" - ми пазете си го бе!

130

Анонимен

преди 1 година

Колегата дето цитираш от мен получи минус за цитата. Обърках се сори.

129

Кремъл

преди 1 година

Възможно е летището да е било ударено случайно и от малък метеорит.

128

Анонимен

преди 1 година

Вовата и в Израел е така.

127

Анонимен

преди 1 година

А ми че ние в България си имаме цял град Димитровград ти за една улица го правиш на въпрос. Има добри българи и лоши такива . И по цял свят е така затова не трябва да се обобщава.

126

Вова

преди 1 година

Това е алкашкияРай - лежиш си на плажа докато около тебе се взривяват ракети. До каквото са се докоснали се превръща вБоклук.

125

Анонимен

преди 1 година

"исторически целта на Русия винаги е била да ни смачка дръжавността" ___________ Каква държавност си имал през май 1877 г., че да се налага да ти я мачка? И кой, ако не Русия, изгражда твоята държавност през 1878-79 гг.

124

Анонимен

преди 1 година

От цялата руска пропаганда става ясно, че украинците си избиват гражданите, а руснаците в опит да ги спрат си унищожават въоръжението. Явно да си русофил е някакво психическо заболяване.

123

Анонимен

преди 1 година

Космически лъч ли е? Води се разследване. Имайте търпение. Нашите специалисти цял месец не могат да кажат силиконовата била ли е в джипарата на убиеца-наркоман или не.

122

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 130 "Една от главните улици на този мегаполис и научен център е кръстена на Георги Димитров." Защо да не я кръстят на Георги Димитров? Изцяло възпитан в съветската идеология, спомогнал за националното предателство хвърлил Македония в ръцете на сръбските тайни служби на Тито, за де-българизацията й. Няма нищо по естествено от това Русия да чества предатели на България. Все пак исторически целта на Русия винаги е била да ни смачка дръжавността и да изличи културата ни.

121

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 130 Всъщност ти казах, че си неадекватен с приказките си, и този ти пост го потвърждава напълно. Питах те, какво те кара да "обичаш" Русия? Що се отнася до хората: руснаците се делят на две категории: видели малко благосъстояние и станали нагли до небесата, или смачкани от мизерията и полузомби състояние, в което всички са просто "кротки". И са много "добрички" докато не разбереш как мислят: за Путину. Обичкат си крепостничеството, а за някаква по-нормална тематика - забрави.

120

О хо хо

преди 1 година

Космически лъч! Не ракета!

119

Анонимен

преди 1 година

129 .Русия може и да загуби войната но Украйна няма как да я спечели. ...

118

Ми555

преди 1 година

Руснаците така и не разбраха милите, че насила хубост не става или е от ден до пладне! Народът е Мъдър!

117

Анонимен

преди 1 година

"Да поговорим за третия по големина град в Русия Новосибирск, столицата на Сибир" _ Една от главните улици на този мегаполис и научен център е кръстена на Георги Димитров.