146

Долу

преди 1 година

Ти повече няма да се разбираш с никого ще си предимно отговорна опозиция докато не откачиш от яд и тогава някой хубав ден ще те намерят починат от инфаркт за да не ти се разприказва голямата уста. Отърва се от хорския яд Славчо и Мая ти помогнаха да финтираш обществото. До преди протестите финансирани от черепа планът беше да ти пръснем мозъка по жълтите павета. Е! Отърва се - сега си стой в опозиция и си живуркай животеца.

145

Кръстьо

преди 1 година

Явно Борисов е национално съкровище ! Затова мястото му е в трезора, при бай Ставри ...

144

ЖалкиНищожества

преди 1 година

Ако СДС-Чумата не беше изкормила държавицата ни,а ГРОБ-Шайката начело с Асфалт паша и Цвъки(Молитвенатазакуска) не бяха корумпирали магистратите и полицията, Боко Тариката отдавна щеше да дава интервютата си от"хотела"на Бай Ставри с парцала и кофа в ръка .

143

Бико

преди 1 година

"Кирчовата глупост"

142

Бико

преди 1 година

Никой,България от къде получаваше газ до Китовата глупост. По тръбата от Турски поток. Балкански поток е сто процента българска тръба и ние решаваме каква газ да транспортираме. ГАЗПРОМ ще се ощипят като мине три годишния договор за транзитиране към Сърбия и Унгария.България ще поставя условия. Това *** глави не могат да разберат.

141

Анонимен

преди 1 година

Кажи баба "Тенк Ю" за 4 пъти по- ефтиния американски газ... Всички политици, които са управлявали и управляват от 1944 г. до сега трябва да .... *** XXL XXL .....

140

Някой

преди 1 година

Аз само да припомня, че заради именно този български "политик "Балкански поток" беше спрян в интерес на чужди държави. Затова сега съществува "Турски поток". Ако небеше ей тоя гений еднокнижник дето го гледате на снимката, газта щеше да идва директно при нас. А сега ще я прекупуваме на тройна (сугурно) цена, и освен че Путин ще ни язди, и Ердоган също ще ни яхне. Тоя другия гений сегашен пък, с неговите лъжи за ефтин газ и корабите, дето се редят вече на опашка да ни зареждат няма даже и да го к

139

фък оф Туркобойко

преди 1 година

Турция и Червена България на БКП от 9.9.1944 до 2022 унищожиха над 4 000 000 българи изповядващи Исляма в Гърция, Турция и прочие Балкани чрез ПОТУРЧВАНЕ за да се платиме сметката че Турският евреин ПАРВУС 1917 им основал СССР унищожавайки Руската Империя...................................... Фердинанд Сакскобургготски е български националист заложил на ИСЛЯМОБЪЛГАРИТЕ заедно с Хрисияните но загубил всички войни

138

Алкохолец баца

преди 1 година

До Пускайте етанолаДосега беше скъп с евтиния петрол ,но вече е рентабилен.От 3 кг царевица се получава 1 л. етанол .Царевицата на едро е 60 ст сега което излиза на 1,80 за литър етанол почти наполвина на бензина. При цена на бензина над 3 лв етанола е идеален за нашите условия на всякъде има матрал... Имаме земя за цвекло и заводи за захари от кило захар излиза 0,6 л етанол...

137

Пускайте етанола

преди 1 година

От 3 кг зърно излиза един литър етанол=1л бензин.Киро и Корнелия раздадоха 22 милярда за те си знаят.За теа пари до всеки областен град по един завот за етанол от растителни отпадъци и зърно щеше да има.Хем работа за социално слабите хем чисто гориво за коли и котли.Бразилия от години ползва етанол вместо бензин...

136

Иван Иванов

преди 1 година

Така и не стана ясно, какво е вършил ГЕРБ 12 години, та се бута още - в момента сме най-бедните в Европа - а имаме море и прекрасни планини, чудесна земя, за обработване, имаме това-онова, като полезни изкопаеми, имаме работливи хора.Вместо това - сме на дъното - бедност, мизерия, безизходица. 100 лева пенсия - на днешните цени - за 30 дена - как ще оцелееш, това беше ГЕРБ.

135

Ралица

преди 1 година

135 пиши от свое име ТИ не можеш вода на малкият пръст на Борисов да донесеш ПИСАЧ БЕЗДЕЛНИК ЩЕ СЕ МЕРИ С ДОКАЗАН ДЪРЖАВНИК Я ВЪРВИ ДА СЕ ТЪРКАЛЯШ НА ОРЛОВ МОСТ И И СКАЙ ОТ БОЖКОВ БИРИЧКА БЕЗПЛАТНА

134

Ралица

преди 1 година

Давай Борисов С теб сме

133

Анонимен

преди 1 година

Като какъв точно ще се разбере с Ердоган - като лидер на партия, отказала няколко пъти да направи правителство и върнала мандата ли?

132

От Вселената

преди 1 година

"Българите - това е народът, който имаше всичко, което е пожелавал, те вярваха, че светът е открит за тях; те никога не се съмняваха в победата си: това е народът, на който се учудваше светът." Магнус Феликс Енодий, 486г н.ера!

131

От Вселената

преди 1 година

Ооооо сетих се... по проводниците няма да се движат електроните за да има електроенергия и МОЩНОСТ КОЯТО СЕ ИЗЧИСЛЯВА КАТО СЕ УМНОЖИ НАПРЕЖЕНИЕТО И КОНСУМИРАНИТЕ АМПЕРИ, а МОЩНОСТТА ЩЕ СЕ ИЗЧИСЛЯВА КАТО СЕ УМНОЖИ НАПРЕЖЕНИЕТО - МЮЗЮЛ РЕЛИГИЯТА и КОНСУМИРАНИТЕ АМПЕРИ - БИЕНЕТО НА КАМБАНИТЕ ПО МИНАРЕТАТА за да има МОСКОВСКОАРАБСКИ КЮЛЧЕТА В ЧЕКМЕДЖЕТО!

130

!

преди 1 година

Аз вярвам, целия свят вярва че един ден г-н Борисов ще ни поведе. Ще поведе цялата тази армия, армията на свободата и демокрацията и отново ще бъдем свободни.

129

От Вселената

преди 1 година

Мюзюлманска наука, ко да праиш? Без религия в ел енергията как по жиците - проводниците ще се предвижват електроните? Как? Кажете как без мюзюлманска и московска-комун идеология - религия ще задвижвате по жиците електроните за да ви светят крушките и да ви загряват чушкарника като печете чушките, за да им премахнете здравословната кожичка понеже в нея има СЛИЦИЙ - елемент с който е изградена НЕРВНАТА СИСТЕМА И МОЗЪКА НА ЧОВЕКА, ЗА ДА МИСЛИ ЛОГИЧЕСКИ, а НЕ ЕМОЦИОНАЛНО!

128

Анонимен

преди 1 година

Хората искат да го вкарват в затвора, той още си мисли, че ще управлява. Този Борисов е толкова зле, че накрая ще гледат в земята герберите, когато го теглят по улиците с белезници.

127

Истукан

преди 1 година

За 12 години успя да продаде златните мини за стотинки. Канадската компания изнася тонове злато от България, ама така ще бъде като си мълчим. И Кирил Петков си мълчи. Изобщо всички са едни продажници и предатели.