45

Анонимен

преди 1 година

Аз по форума чета, че българите са напълно готови да страдат и гладуват, само Русия да загуби! Да не би всички коментари да са били платени *** с лайкове??

44

Боб

преди 1 година

Еми нали сме икономически войници на САЩ във войната срещу Русия! Ние и цяла Европа..Ще плащаме и ще си траем като досега. Няма богати роби!

43

Бугарина

преди 1 година

е уникално пр..сто създание. Чудо на природата!!! При 1500лв заплата, 300лв отиват за цигари, 100лв отиват за Еврофу...бол, 200лв отиват за тунинг на старата ко..чина, 400лв отиват за да си плаща лифвите за бързите кредити. Останалите 500 ги харчи ''умно'' за семейството.

42

Мхмм...

преди 1 година

Инфлацията си е инфлация, но спекулантите трябва да се гонят до дупка...

41

Анонимен

преди 1 година

През Лукойл, Овергаз отиват в джоба на Путин..

40

пфф

преди 1 година

И тая е един експерт в стил Киро и Кокоре. Имаме мощности за 10000 мегавата, нужни са ни 3000-4000 за собствена консумация, също така единствено ние имаме разрешение от целия ЕС и внасяме руски петрол ,който е в пъти по-евтин.В България изобщо не сме зависими от газта като държавите на запад,където масово се отопляват на газ,производство и електрически централи също. И къде тая *** заспала видя скъпи енергоносители за нас,права е само за спекулата ама сигурно и за това са виновни пак Герб...

39

МИКА си признала..

преди 1 година

казва :"Борих се като *** с тиква, за да има правителство" '...... Излиза, че тя е ***....... Тиквите са-Киро, Тошко, Бойкикев, Нинова......... Напълно съм съгласен.....

38

морски

преди 1 година

На ол-инклузивите не се хвърля храна. С остатъците хранят прассета...много...

37

Анонимен

преди 1 година

С комунисти като кРадев във властта може процента да се вдигне и до 100. Българите още искат комунисти да ги изтезават..

36

Анонимен

преди 1 година

Гласувайте за копейкин - хляба 10 лева - гарантирано!

35

Анонимен

преди 1 година

Е, храната е важна за човешкия живот, не може да е прекалено евтина. Трябва да се цени и да не се изхвърля. А колко храна се хвърля по инклузивите... не е истина за това кълбо.

34

Анонимен

преди 1 година

Тия дето са със 700 лв заплата не са за коментарите във днеса, ами да ходят да си търсят друга работа. В днешно време ако взимаш 700лв си най-глупавия, най-мързеливия и най-пробития.

33

Анонимен

преди 1 година

41 аз си мечтая за 2500 лв заплата , както и много други хора . Работя като мед.сестра , а сега спряха и увеличението на заплатите .

32

Анонимен

преди 1 година

Парите НИ?! Моите пари са си мои пари, запомнете го добре.

31

това от коя вселена

преди 1 година

"литър кисело мляко струва 5 лв., защото се продава по 700 грама в опаковка"?

30

ДГД ПП

преди 1 година

Харесва ли ви промяната :)

29

Анонимен

преди 1 година

Кой ще ни даде парииии!!! Искаме парииии!!!

28

Анонимен

преди 1 година

До номер 40:Защото сме свикнали на кризи.Цял живот е все криза и откак се помня...

27

Анонимен

преди 1 година

Ако човек знае какво и как да пазарува, ще има пари. Ама на- нали ги гледам. Ем бачка за мижави 2500 в някой склад, ем се реди за скъпи баници с маргарин и имитиращ продукт и бозичка от отпадъчни материали без захар. Мързи го да направи една домашна баница. Нямало време. Ама има време за цигарки, кафенца и ракийки. Купува салам без грам месо вътре, защото го мързи да си направи домашна шунка. Ей го- по селата домашно краве мляко 1.50-2.00лв. литъра на 30км от София. Без пари излиза, ако мислиш.

26

Анонимен

преди 1 година

Цяла западна Европа се тресе от протести изминалия уикенд заради 7-8 процента инфлация, ние си кротуваме като послушни овце и се занимаваме със сапунките на слави, кирчо, корни, дб и незнам си кви още меки китки