199

задържане 24

преди 1 година

Пусна го амфетката и се обади, че вече могат да го задържат.

198

Анонимен

преди 1 година

В Бг такива като този от снимката са на почит и уважение. Имат най-готините жени и всичко нужно да си живеят живота. В нормално общество този индивид щеше да се крие по сениките или отдавна да е в затвора. Ама болно общество с ниско интелигентни хора, какво да се очаква ....

197

Анонимен

преди 1 година

Не знам дали " Всички пътища водят до Рим ..." , но в нашият случай - Всички пътища водят май до НАРОДЕН СЪД , НАРОДНА МИЛИЦИЯ и УЛИЧНО ПРАВОСЪДИЕ ?! Когато в едно общество УТАЙКАТА СТАНЕ " каймак " ИЗХВЪРЛЯШ целия гюм с млякото !

196

Анонимен

преди 1 година

Що ве , нали Данчо Ментата каЗА че и фъф НС , половината са на АМФЕТАМИНИ , ТРЕВА , И ДРУГИ ''ЛУКСОЗНИ'' ВЕЩЕСТВА !!!

195

България

преди 1 година

е държава от 3-тия свят. Безнаказаност, мутрокрация, беднотия, абсолютна корупция, прос...тия, ниско образовани индивиди убиват и рекетират. А народа търпи.

194

Истината

преди 1 година

УБИЕЦ! НО УБИЙЦИ СА И ТЕЗИ, КОИТО СА ТЕ ОСТАВИЛИ ДА ШОФИРАШ ПРИ ТОЛКОВА НАРУШЕНИЯ! ДОЛУ ЕВРОЛИБЕРАЩИНАТА! ИСКАМ ЗДРАВ ЗАКОН! ПИСНА МИ ОТ КОМПЛЕКСАРИ!

193

Анонимен

преди 1 година

Кой нормален човек ще си тауира кръст на бузата, тоя си е пълен олиг.оф.рен. Сега едни 25г ще го оправят. Като (ако) излезе ще бъде на 70 че и повече живота му заминал. Няма вече пияячка, няма маццки, няма коли, дупка

192

Анонимен

преди 1 година

Всичко е тръгНАло на изуй-келоти / га-Ще/ , на вратата *** ядрена война !

191

ТИ

преди 1 година

До ПритесненКучетата не убиват!!! Убиват само "човеците", всичко около себе си!!!

190

махай цензурата

преди 1 година

Този ** уби две невинни български момичета, бъдещи майки! Наказанието да е НАЙ-СУРОВО!

189

Я

преди 1 година

Сега ще пропее като пиленце в пандела!

188

Иван Гешев

преди 1 година

Е как да повдигнем обвинение на това добро момче?

187

Анонимен

преди 1 година

Скоро гледах едно видео то близкия изток - трима обирджии влизат в магазин за бижута и убиват собственика. Видето завършва със същите тия тримца как се гърчат докато висят от стрелата на кран насред насъбралата се тълпа. Започвам да се чудя кой е цивилизования свят!

186

Притеснен

преди 1 година

Как ще убиеш момичетата, бе? Защо бе комплексар? Куче.

185

Анонимен

преди 1 година

Няма вид на болен мозък, но явно е.

184

Вадете докладите

преди 1 година

МВР да изкара доклади кога е спиран и задържан този меко казано Б0КЛYк и да се направи вътрешно разследване на МВР на всички полицаи, които са го пускали да си ходи по живо по здраво.

183

Алабала

преди 1 година

До ***.у.п.ц.и.яМВР са го арестували десетки пъти за какво ли не. Въпроса Ви трябва да е Защо прокуратурата не му е повдигнала обвинения до сега и не е в затвора?А отговорът еЗащото в България прокуратура Няма!

182

Чоко

преди 1 година

Не е як. Остави го без добавки,храна и алкохол за 10 дена и ще лази.

181

Край

преди 1 година

Не е тоя проблем. Проблем е че няма власт и съд която да си свърши работата. Сега бащите на тия момичета да наложат справедливост и да не чакат на държавата.

180

Анонимен

преди 1 година

Много добро момче, винаго помага на всички, на бабите пред блока носи торбите с пазар, на мухата път прави. Пътя вечер е заледен и той без да искал е изпуснал управлението, колата е самоускорила и така, иначе много кротък.