100

КОй

преди 1 година

До Анонимен109...Че заминавай си към сибир, никой не те е спрял и на никоог няма да липсваш....Мрънкачи като тебе съсипаха държават за 34 години.Сега искат за два дена да взимат по 5к заплати и да карат нови коли....не става и няма и да станае така.....

99

уеуеее

преди 1 година

Да благодарим на г.н Путин,за братската врътка с газа.Все пак да му мисли София.Там са зависими от волята на братушките а и нали целия цк на бкп и солтопките им са софиянци.Викайте СЛАВА другари,Туку виж ви пуснал гаzzz.

98

Анонимен

преди 1 година

Важното е че сме против Русия.На кой му е притрябвало парно и топла вода?

97

;)

преди 1 година

Тук съм за коментарите на троловете . Не останах разочарован . В целия свят всичко подскъпва , но друго си е да прочета компетентното мнение на някой незадоволен чичак или сърдита леля. Наздраве *** , оплаквайте се зад мониторите . Все така ще ви е.

96

Анонимен

преди 1 година

Преди години бях писал че бай Тошо трябваше да го по гребат нагоре със за дн ика та сега да ходите да му го целувате. Защото по негово време родителите ми плащаха истинско парно по което течеше пара и плащаха по 12 лв на месец за гореща вода и парно. Тока беше 1,5 ст за киловат без пренос и превоз. Ходеха на море и планина. За 15 лв карта за две седми и. Но това не им харесваше и отидоха да вирят двата пръста които им ги укараха изотзадека.

95

40% по скъпо

преди 1 година

Биете минуси, ама като зареждате гориво ви боли нали? Нема да се сърдите, търсете отровното трио и оня с юмрука той ще ви цунка да ви мине

94

Само питам

преди 1 година

Много смели изказвания, а зимата още не е дошла, новите цени на петрола не са обявени Ще видим на есен, само ми е интересно - срещу кой ще протестираме тогава? Кой ще ни е виновен? И смелчаците от коментарите - още ли ще сте тук да защитавате евроатлантическите си идеали или ще плетете вълнени чорапи?

93

40% по скъпо

преди 1 година

Хубавото е че сега няма МАФИЯ, няма снимки ,няма кюлчета ,промениха се нещата всичко е супер, няма вече корупция, няма вече приближени служители. Абе с две думи просто не мога да повярвам колко сме добре еййй

92

Анонимен

преди 1 година

Трета зима се отоплявам на прадядо ми с печката на дърва и въглища. Преди това децат ми мръзнеха с уж парното и постоянно бяха при доктора и половината ми заплата отиваше за лекарства. Откакто ги отоплявам с печката на твърдо гориво забравих всякакви видове доктори. Личната ми докторка се чуди защо децата ми не ги водя при нея. Казах и че вече нямам парно а печка та затова са здрави. Никога повече парно по което тече хладка водичка.

91

Анонимен

преди 1 година

Хахаха ,3,4% ток повече това е за днеска,и ви затвориха очите,парно и топла вода с близо 50 % ха-ха-ха хахахахахахахаха евала на Асен Василев но няма страшно пари ли нямате а? Щом имате за олио по седем лева ще имате и за топла вода честита промяна!!!!!!! Чудно ми е до къде ще продължи промяната!!!!!! Но важното е да ходим УИКЕНДА до гръцко нали!

90

Анонимен

преди 1 година

По-добре нови избори. ПП няма да минат 4-те процента.

89

Анонимен

преди 1 година

Есента ще има още едно увеличение. Помнете ми думите.

88

Анонимен

преди 1 година

Да се връща Борисов!

87

Анонимен

преди 1 година

Абе тия управляващите не четат ли форуми? Или чакат да идеме с камъните при тях, та да разберат какво мисли народа?

86

Ха ха

преди 1 година

Кире поне ще е на топло и ще хапва пастички в сладкарницата

85

Crematory

преди 1 година

И още нещо да ви кажа, това го знам от Мама, понеже моя дядо (нейния баща) се е бил WW2, после беше дипломат и мнгоо и е разказвал. Мама казваше така "Ако се закрие посолство на друга държава , готви се за война с тази държава"

84

Прод промяната

преди 1 година

Кире ви надена с -200

83

Анонимен

преди 1 година

Варете сега да манифестирате в подкрепа на правителството. Роби !

82

Анонимен

преди 1 година

Да му ядете на Боко, кюлчето да му ядете!

81

Анонимен

преди 1 година

като скъсат дип отношения Русия и още ще видите , последиците от това са че 2 държави не могат никакви икономически договори да сключват , не само газ нефт петрол забравете през трети страни/САЩ напр с големи комисионни