51

Осъзнайте се бе

преди 1 година

Украйна приключи.

50

Анонимен

преди 1 година

МАРИОПУЛ СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА В МОМЕНТА. РУСИЯ Е ЗАПОЧНАЛА ДА ПРАВИ ПАНЕЛНИ БЛОКОВЕ!!! ИСТОЧНА УКРАЙНА ЩЕ Я ВЪЗСТАНОВЯВЯВА РУСИЯ, ЗАПАДНА ЕС, САЩ, АНГЛИЯ....

49

Анонимен

преди 1 година

Кво ли не мислят да ги "стимулират" да си дават живота

48

пепи

преди 1 година

Плана Маршал не е за Европа , а за много малка част от Европа - няма и 5 процента от общата площ . Само частта на Съветския съюз в Европа е двойно по голяма . Да не говориме за Полша Чехословакия Югославия и България . Тъй че да не го раздават толкова много .

47

Боя се

преди 1 година

Че няма да има такава възможност.

46

Мале леле мале

преди 1 година

Колко правописни грешки от осведомените...

45

До.35

преди 1 година

Такива фантасти като теб им викат ***.Много неусведомен си за легендите за руски жертви в Донбас.По време на интервю водещ от ББС на чист руски език попита външния руски министър Сергей Лавров ЗАЩО провеждат военна операция през 2022г. в Украйна, след като в Донбас през 2020 са загинали 8, а през 2021 - общо 7 ??? Къде е онази руска ЛОГИКА, която оправдава хиляди жертви и милиони бежанци срещу? Лавров смутолеви някакво сумтене и накрая се сети за опорката за Денацификация и ДеМилитаризация

44

Ламята

преди 1 година

Планът маршъл,след приключването на споделените душове ли ще започне или двете ще вървят паралелно? ;)

43

Ше изглежда

преди 1 година

Като сплескана наденица в ***. Питайте украинския посланик в Германия - той ги разбира тез работи.

42

Кирил

преди 1 година

Наглостта на този нацист нямат граници! Германия според него е нападната а Хитлер е герой! Хора ще позволите ли тази гавра с историята ,заради паметта на милионите загинали ?

41

Братко

преди 1 година

Реалността не е като журналитическите брътвежи. Де е ся Зеленски да ни го докаже? "Четвъртата им власт" е жив *** хахахаха

40

Всичко зависи

преди 1 година

От дозата на Зеленски и продължителността на нейното действие.

39

ХАХАХА

преди 1 година

Никак няма да изглежда, защото няма да има Украйна.

38

Диоген

преди 1 година

Разбира се, че е възможен!Страни като Германия може и да тъгуват за руския газ,но по същия начин тяхното общество чак сега разбра,че евтиния дървен материал, евтините стомана и ламарина,евтиното жито, евтиния слънчоглед и евтиното олио и т.н. идват от Украйна. А нов план "Маршал" ще е смъртоносен удар за Русия,която ще трябва да изтърпи унижението руснаците да гледат,как Украйна става " западна витрина" и заживява по друг път.Интересно ще е за пак ли за референдум ще мислят тогава Донбас и Крим?

37

Батко

преди 1 година

Ааа бе къде е батко зеленски??? Тая сутрин забрави да се удари в гърдите, че ще победи?

36

Анонимен

преди 1 година

Плана Маршал е да задлъжнее Европа към САЩ и така се потчинява. САЩ ограбва после златните резерви на Европа за да купува американски буклуци.

35

Анонимен

преди 1 година

Днеска са падали бомби и в Киев. Накрая няма да има какво да влиза в ЕС и какво да планират да маршализират. Плюс, Русия ясно е заявила на самозабравилия се немец, че той сам трябва да си реши спора с Канада за ония турбини или там както се казват, необходими за Северен поток 1, а дотогава ще получават само 1/3 от количеството по него.

34

Обективен

преди 1 година

Нали викахте, че Укрофашистан ще спечели, какъв план ви гони сега!?!

33

Давайте сериозно

преди 1 година

Помощта за Украйна дотук е лицемерна. Целта е да се уязви Русия и на никой не му пука за Украйна, защото на всички е ясно, че Украйна е създадена изкуствено държава. При така поставените залози най - логичното е Украйна да се върне в Русия, дори и за самите украинци ще е най - добре.

32

xoxo

преди 1 година

По всичко изглежда че Украйна ще бъде разделена на 2,така че Маршал в западната част,ако мостане такава