36

Анонимен

преди 1 година

До Клошаркъде са стачките, пич ? кой стачкува ? 3.2 млн пенсионери си седят в къщи и гладуват. няма такива прoстaци. после реват нямало пари за пенсии. ами младите емигрирахме, откъде да има, бе бyнaци!

35

един от Испания

преди 1 година

в нормалните държави за спекула и картел на цени се ходи в затвора. колко отидоха в панделата в Бг ? има ли такива ? е затова ще сте зле.

34

До 25

преди 1 година

Добре, ама може ли да сме НАЩРЕК, а не НА ЩРЕК?

33

До Анонимен 5

преди 1 година

Купувачите го правят, плащат там каквито пари им поискат за всякакви боклъци. Като понамалят излишното потребление ще се укроти и инфлацията.

32

Клошар

преди 1 година

ЗАДЪРЖАТ СЕ СТОКИ(СЪЗДАВА СЕ ПСИХОЗА)..ЦЕНИТЕ СЕ ВДИГАТ.ТУК ТРЯБВА ДА УДАРИ ДЪРЖАВАТА В ЛИЦЕТО НА КЗК,НАП И ДР.

31

Анонимен

преди 1 година

Определено има натиск цените да растат. И кой е сред най-модерните на това модно течение - България, разбира се! Бой по кратуните на стилистите, както и феновете-олигарси /бизнесмени/. Намаляването на данъците също ще бъде прибрано от тях.

30

Анонимен

преди 1 година

ЩОМ ИМА СИЛЕН НАТИСК ЦЕНИТЕ ДА РАСТАТ, ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ ПРОДАВАЧИТЕ СА СИ САМОДОСТАТЪЧНИ И НЕ ЖЕЛАЯТ ДА ПРОДАВАТ, ТОЕСТ ДА НЕ ОСЪЩЕСТВЯВАТ ПРЕОБРАЗУВАНИЕТО СТОКА-ПАРИ!!!

29

Анонимен

преди 1 година

Сутрешните блокове на герберските телевизии започваха с такъв анонс: " Ще стигне ли бензинът 5 лева? Ще скочи ли цената на хляба до 5 лева?" и т.н. Хората тичаха да се запасяват с олио и брашно. Паниката помпа инфлацията и някои имаха голяма полза от това

28

Пълни глупости

преди 1 година

С намаляване покупателната способност на населението, се намалява и икономическия растеж....Те цените могат и на 100% да ги вдигнат, но в един момент процентът пазаруващи каквото и да е, ще спадне рязко....Това, което в момента се случва, само стимулира гешефта...

27

Анонимен

преди 1 година

Как така? Нали сме независима държава? Примирете се всички, каквото кажат от Козяк, това става.

26

Анонимен

преди 1 година

И що неказват кой прай тоя натиска да растат цените ? Кво се праят луди .

25

Анонимен

преди 1 година

Ако България не беше в ЕС,нямаше да има криза каквато ще има.

24

Анонимен

преди 1 година

с градивните материали приказване без покритие и хартийки , единствения продукт който произвеждате на практика е инфлация

23

ГАНЯ ОТ ЕЛ ЕЙ..

преди 1 година

Някой се страхува, че има инфлация и парите се обезценяват..Затова купуват...СКЪПОТО....Правете обратното!!!!.....ТАЗИ ИНФЛАЦИЯ НЯМА НИЩО ОБЩО С ИНФЛАЦИЯТА 96-97.....ЗА БОГА БРАТЯ И СЕСТРИ НЕ КУПУВАЙТЕ......

22

Анонимен

преди 1 година

България ще фалира и щеюима гладни.Неизбежно е.Народа ще поиска да напусне ЕС.

21

Анонимен

преди 1 година

Статия за разфокусиране, за да не наблюдаваме под лупа как ни предават с макетата и предложението на Макрон! Бъдете на щрек хора. Ще ни зарият със статии които са за нашите си проблеми за да ее видим родоотстъпвичиството дето готвят! Бъдете на щрек!

20

Анонимен

преди 1 година

герберуго-помако-ромите свалиха правителсвото и сега стоят и гледат, всички ще го запомним това, най-вече пенсиите. На есен ще страдате.

19

Анонимен

преди 1 година

Намаляването на държавните пари в икономиката е добра идея. Ето един директен начин - уволняват се поне 200000 чиновници, така ще се осигурят средства за необлагаем минимум от поне 500 лв/мес. След това останалите около 800 000 служители почват сами да су плащат данъците от заплатите и така се свалят още около 23% и потреблението спада.

18

Да питам

преди 1 година

Герберската коалиция има мнозинство. Защо цените не падат? Защо не гласуват антинфлационни мерки?

17

мииииии

преди 1 година

требе да се папка, а гушите на Пеликаните са големи, Джипо на шефо арчи много, криза е и работещите бедни ще трябва да са солидарни с ненаялите се дерибеи, а и яхтата трябва да се ренонтира в Кан, да знаете колко е скъпо