198

Е, да,

преди 1 година

лесно им е на тия българи с по няколко приписани или наследени от родителите им имоти в страната и големите градове; едни живеят при родителите или дядовци и баби, други живеят с по един жилищен кредит, други пък са под наем и се справят някак си - без помощ. Общо взето и масата българи не са цветя, така че не е редно да обвиняваме само ромите

197

Икономика и развитие

преди 1 година

на страната не се правят и не се градят от простаци, чалгари, чалга певици и певци, инфлуенсъри и инфлуенсърки, псевдоакттьори и псевдоактриси; не се гради икономика с проституция, наркомания, заложни къщи и заеми от частни, несериозни лица

196

Остана само

преди 1 година

да коментират безработицата и причините ПPOCTИ хорица като Киро брейка - бивш сводник и притежател на заложна къща. Егати. Когато чалгата и простотията са идоли в Бг, когато матр'яла е лош, разбира се, че ще има отвратителни резултати във всяко едно отношение в тази бедна, малка,(но иначе с много претенции да е най - древната и най - великата в света страна)много комплексирана Българийка. Егати.

195

То пък една

преди 1 година

работлива нация сме като цяло, нЕма що. Щото пък работливите буквално са се изтрепали от работа. Трепят се хората за 3 цифрена заплата месечно, а ниските заплати, бг работодателите (които са най-некадърните, не зачитат и не уважават нито работниците, нито техния труд), лошите условия на труд, а и да не говорим за лошата обстановка и атмосфера - тези причини УБИВАТ БУКВАЛНО И ПРЕНОСНО работника, тези причини УБИВАТ и желанието на тези, които искат да работят.

194

То пък една

преди 1 година

работлива нация сме като цял, нЕма що. Щото пък работливите буквално са се изтрепали от работа. Трепят се хората за 3 цифрена заплата месечно, а ниските заплати, бг работодателите (които са най-некадърните, не зачитат и не уважават нито работниците, нито техния труд), лошите условия на труд, а и да не говорим за лошата обстановка и атмосфера - тези причини УБИВАТ БУКВАЛНО И ПРЕНОСНО работника, тези причини УБИВАТ и желанието на тези, които искат да работят.

193

Пепи

преди 1 година

Ако сумираш всички българи в статията , ще излезе че сме около 20 милиона

192

стоян

преди 1 година

1 милион сме и работещите-бедни.Да ни пита човек защо изобщо работим.В България пари има този който не работи,а е крадец и мошеник.Честно работещият българин по пре зумция е беден.Поне в България е така.

191

Светозар

преди 1 година

Тия 1 млн българи, дето нито работят, нито учат .... не са точно българи. Те са едни тибетски будисти от Индия.

190

Анонимен

преди 1 година

то пък работещите като се трудят, голяма работа станало.... роби ...

189

Анонимен

преди 1 година

Еми някой трябва да ги пише тея русофилски коментари ,то си отнема време , не стига и за истинска работа

188

Анонимен

преди 1 година

Ами да не са луди. Непрекъснато се говори да се дава на бедните. Ама защо са бедни, куци ли са сакати ли са или са мързеливи. Помпщ се дава на болен и немощен, точка. В България и валидните пенсии са над 1 млн, почти всеки доктор се е уредил, а за ромеите да не говорим. Но никой не иска да сложи край на това безобразие. Какво ще стане, ако всяка фирма обяви своите инвалиди. Тогава ще цъфнат тарикати те.

187

Радослав

преди 1 година

Еми отнемете им гражданството. Правата вървят ръка за ръка със задълженията. Като не работят и не плащат данъци, значи нямат право да ползват и общите благини!

186

Samo minavam

преди 1 година

90% , са печки, живеещи на социала. Да работят, будалите и да плащат данъци

185

Виц на деня

преди 1 година

Демек целото ромале копае биткойни. То няма просто друго обяснение на наблюдавания феномен

184

брех

преди 1 година

А едно 200к са *** и не работят

183

Не е добре това

преди 1 година

Грешно е инфото, с крипто се били занимавали, с аутсорсинг, глупости. Всеки който живее в България и има доходи от чужбина е и самоосигуряващ се в БГ. Не заради пенсията, а да може да отиде на лекар най-малко. Т.е. тези хора не се водят безработни, а самоосигуряващи се. Както са и адвокатите примерно. Та имаме почти милион хрантутника тип плевели, не са АйТита, нито са криото факири. Ама как само звучи? Занимават се с крипто. Мега ултра яко звучи

182

пурко

преди 1 година

Не е в обичаите на римляните да работят. Българите да се трепят,те щи ядат и пият.

181

Анонимен

преди 1 година

Работете крипто.Работата е доходна и супер мега лесна.

180

Test1

преди 1 година

Петя Славова, Не е ясно какво стои зад тези 50-60% увеличение на безработните.900 000/ 350 000 е 157% увеличение.

179

Анонимен

преди 1 година

Който няма производство и стоки- изнася хора...