29

Замислен

преди 2 години

Отбелязвам, че статии с тоя се пускат в събота и неделя. С ясното съзнание, че следват ругатни, съответно посещаемост. Мисля, че ловците на това му викат "мюре". В смисъл - примамка.

28

Шофьори на джипове

преди 2 години

Тоя не може да разбере, че не разбира от политика и да спре да се изказва.

27

РМС

преди 2 години

Работнически Младежки Съюз. Комсомолецът си остава комсомолец. Сигурно си мисли за шестимата от Ремс.

26

Ямболски ZV цървул

преди 2 години

Хибрид между ялова вещица и кастриран гном е това НИЩО!

25

aa1830

преди 2 години

Сега искаме гаранции за спазването на договора - един вид договор за спазване на договора. Аз да попитам тогава какъв е този договор от 2017 в който всичко е явно с пожелателен характер без срокове и кой тогава е спал. Второ гаранции и нови ненужнии хартии и обещания не ни трябват, а просто да си изпълнят ангажаминтетите. А дотогава - ВЕТО.

24

Анонимен

преди 2 години

Росен Банов пак се прави на мъж.Къде е оня да му плесне два зад врата да се освести.

23

Кукуригу Петко

преди 2 години

Гледам коментарите...това не може да са ги писали българи.Накрая ще спра да ги чета да не се ядосвам.Някакъв по-долу писал как генетично не сме били българи и само името ни било такова...пийте си хапчетата бре!То бива,бива глупости ама прекалявате!24-ти май приближава...платените коментатори се гърчат в опити да ни убедят за РСМ и че не сме българи.

22

Анонимен

преди 2 години

Oт тоя милионер Плевнелиев акъл не ми трябва!Не ме интересува мнението му.Утре ако ни нападне Путин,тоя няма да дойде в окопа рамо до рамо с мен да брани България,а ще си иде на вилата на поския ръкав на Халкидики.Така направиха богатите украинци.И от там пак акъл ще дава,уж се бори за свободата на България.Всичките са такива политиците-мишооци!

21

Black Sea

преди 2 години

Колкото си по-беден и незначителен, толкова повече си мислиш, че от теб нещо зависи и се дуеш колко си важен. Като този на снимката. Вето, договори, смяна на конституцията на РСМ. Нито македонците ще си променят мисленето и отношението към България, нито българите към РСМ. Нега да започнат преговори за ЕС, а кога и дали ще влезнат си е друга тема.

20

Анонимен

преди 2 години

Със сигурност ще има избори.Те са наясно ,че Възраждане ще спечели гласоподаватели,които ще са достатъчни да направят правителство с ГЕРБ и ДПС и евентуално БСП.Сега е момента понеже народа е засегнат от инфлацията и я осеща.Тя може в най-скоро време да отмине и да няма същия ефект.А Възраждане постепенно ще губи сила ,както всички сателити на ГЕРБ.

19

КОНСТАНТИНОВ

преди 2 години

КОИ ЛИ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ МНЕНИЕТО НА ТОЯ ПРЕЗРЯН.НИЩОЖЕН НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ И СЛУГА НА С.А.Щ.?

18

Анонимен

преди 2 години

Тервел няма генетично общо с настоящите Българи.Пра или просто -Българите имат само едно единствено общо с настоящите Българи,а това е името.Тях са ги наричали Вулгарис.А като гени нямаме нищо общо с тях.Това е причината тези ханове в нашата история в европейските държави да ги наричат легенди.Няма нито историческа ,нито генетична връзка с тях ,а само географска такава.

17

Анонимен

преди 2 години

Благодаря ти Каме. Точно се чудех, Дуфалак или магнезиев сулфат за взема и ... видях снимката.

16

Анонимен

преди 2 години

Едно трябва да Ви е ясно Българи,колко и да блокирате Македония и да говорите срещу нея предизборно ,това няма да доведе до по-добро бъдеще.Нищо не Ви помага този въпрос.Дали пречи незнам,но със сигурност нищо не помага.Само се възползвате популистки предизборно.Гоце Делчев и Самуил едва ли биха искали да ги блокирате Македонците за каквото и да е членство.Друг е въпроса,че ако Македония влезне в ЕС,само може да спечелите.Но бъдете живи и здрави и продължавайте да търсите духовното дъно.

15

Анонимен

преди 2 години

ЕС от вчера няма.

14

123

преди 2 години

Рядко противна и продажна т.ва.р, и като президент, а още повече сега

13

NoirFire

преди 2 години

РМС рсм на никой не му пука за тях да спрат да ни занимават.

12

daweda

преди 2 години

тая постоянно пише РМС вместо РСМ

11

Д-р Челинджър

преди 2 години

Жалко, че не се кандидатира за втори мандат. Сега нямаше да сме в тази каша. Юмручето искаше да управлява въпреки, че не е по конституция ...

10

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не ме интересува мнението на бивш политик. Ако ставаше за нещо, нямаше да е бивш! Спрете да ми го натрапвате ежедневно. Да си взема джипа и синоптичката и да заминава на фронта. Стигнал е дъното отдавна.